Πρωταθλητής ο Φιλαθλητικός

Στο πρωτάθλημα Βόλεϊ Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ. Ολοκλήρωσε αήττητος τη φετινή χρονιά

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2018 22:27

Ο Φιλαθλητικός Λάρισας κέρδισε στον τελικό του final four στο βόλεϊ Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ τον ΑΟ Σουφλαρίων με 3-0 σετ και αναδείχθηκε πρωταθλητής για το 2018!


Η ομάδα της Λάρισας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της κατά τη φετινή χρονιά αήττητη με μόλις δύο σετ παθητικό.
Τα σετ του τελικού: 25-15, 25-11, 25-14.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Ιόβτσεβ): Λάλου Κ., Παραφέστα Αντ., Σεκλειζιώτη Γλ., Βαϊοπούλου Μ., Τσιλιάκου Δ., Γαργάλα Ελ., Μπαλλα Δ. (λ), Ζιώγα Σ., Μαυρομάτη Αν., Νταφοπούλου Χ., Μακρυγιάννη Κ., Στατήρη Απ., Μάγγα Αν. Παπαμιχαήλ Ελ. (λ).
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ (Γ. Κουκούλης): Νικοπούλου Τζ. (Α) Καραβελη Γρ. (L), Γιαννοπούλου Δωρ., Κελεπουρη Τ., Σκούπρα Αρ., Νένου Μ., Κατσακιώρη Αλ., Μασούρα Μ., Δραγατσίκη Ελ., Μπαρμπούζα Αθ., Κλάψα Ελ., Μπισμπίκη Μ. (L), Παπαδοπούλου Αθ., Στοΐδου Μ.
«Συγχαρητήρια στα κορίτσια που το πίστεψαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, το πάθος, την αγάπη τους. Συγχαρητήρια και στο τεχνικό επιτελείο. Είδαμε ωραίο βόλεϊ και είδαμε την παρακαταθήκη που έχουμε για την ομάδα μας. Παιδιά με μέλλον και ποιότητα που σε λίγα χρόνια θα τα δούμε στην πρώτη ομάδα. Ήταν από τα παιχνίδια που βγάζεις την ψυχή σου.
Τα κορίτσια έδειξαν εκτός από την ποιότητά τους και το ταλέντο ότι έχουν την ψυχοσύνθεση που θέλουμε στον Φιλαθλητικό» τόνισε στο μήνυμά της η διοίκηση του συλλόγου με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου και πρόσθεσε:
«Η ομάδα ήταν απόλυτα προσηλωμένη στο πλάνο της και μας δικαίωσε. Με μόλις δύο χαμένα σετ σε όλη τη σεζόν (και αυτά χάθηκαν στον ημιτελικό από δικά της λάθη) έφτασε στη μεγάλη επιτυχία μετά από την ξέφρενη πορεία μέχρι το finar 4 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αήττητη την χρονιά. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την κατάκτησή του πρωταθλήματος. Όταν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείβονται με την κατάκτηση του τίτλου το συναίσθημα είναι απίστευτο. Δίκαια και πανάξια η ομάδα μας έφτασε στην κατάκτηση του, είχε την πιο σταθερή απόδοση απ’ όλες τις ομάδες και ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα θα γιορτάσουμε την κούπα που σηκώσαμε και μετά θα συγκεντρωθούμε στον επόμενό μας στόχο που είναι το πανελλήνιο τουρνουά».
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του φάιναλ φορ έχουν ως εξής:
1ος Ημιτελικός: ΑΣ Ιτέας - ΑΟ Σουφλάρια 1-3 ( 20-25, 25-27, 25-19, 22-25)
2ος Ημιτελικός ΓΣ Αλμυρός- Φιλαθλητικός Λάρισας 2-3 ( 25-22, 25-19, 11-25, 17-25, 5-15)
Μικρός τελικός: ΑΣ Ιτέας - ΓΣ Αλμυρός 1-3 (25-22,21-25, 21-25, 18-25)
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Π. Ξύδης): Μητσογιάννη, Τσιγάνη, Αραμπατζή Χρ., Μπουκουβάλα, Αραμπατζή Σ., Τσανή, Χασιώτη, Κωτούλα, Ξύδη, Καλομοίρη, Χατζηκυριάκου, Κουτέ, Κωνσταντίνου και Μαυρογένη.
ΑΣ ΙΤΕΑΣ (Στ. Τσόκανος) Μπεχλιβανίδη (Α),Κασδαναστάση, Πάντου, Μπραούζου, Αναγνωστοπούλου, Θεοχαροπούλου, Περε, Μανιάτη, Βίτοβιτς, Ζερβάκη, Σολτάτου, Μαναίου, Αποστολάκη, Παπαναστασίου, Στενού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass