Το μεταγραφικό τοπίο της ΑΕΛ

200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ - «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΟΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΟΖΙΝΙΟ - Ο ΚΑΣΣΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΙΓΚΜΠΑ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2018 22:26

Το μεταγραφικό τοπίο της ΑΕΛ δείχνει να ξεκαθαρίζει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με στόχο στην αρχή της προετοιμασίας (2 Ιουλίου) ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.


Αυτή τη στιγμή μετά την απόκτηση του Νίκου Καρανίκα και του Πασχάλη Κάσσου (ο παίκτης έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στον Άρη και θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν) κινείται για την απόκτηση δύο σέντερ φορ.
Ο πρώτος βρέθηκε και ήδη υπάρχει προσύμφωνο μαζί του αντί του ποσού των 200.000 ευρώ. Πρόκειται για Βορειαφρικάνο παίκτη ύψους 1.84 και ηλικίας 25 ετών, το πρωτάθλημα της χώρας του τελείωσε και ήδη προχώρησε σε ενέργειες για έκδοση βίζας ώστε να βρίσκεται στη Λάρισα τις επόμενες μέρες.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει προσύμφωνο και ο μάνατζέρ του που είναι στο Λονδίνο αναμένεται να έρθει και αυτός τις επόμενες μέρες για να οριστικοποιήσουν τη μεταγραφή. Είναι ο πρώτος παίκτης αυτής της χώρας που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, αν υπογράψει και το οριστικό συμβόλαιο.
Ο άλλος σέντερ φορ που θα αποκτηθεί είναι από την Ευρώπη, από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος της χώρας στην οποία αγωνίζεται. Από κει και πέρα η τρίτη μεταγραφή επιθετικού θα εξαρτηθεί από τον Λεοζίνιο. Αν ο Λεοζίνιο δεχθεί να μείνει με μειωμένες αποδοχές τότε η ΑΕΛ θα προχωρήσει σε μεταγραφή ενός ακόμα επιθετικού ενώ σε περίπτωση που φύγει ο Λεοζίνο τότε θα προχωρήσει για ενίσχυση με επιτελικό μέσο ώστε να μην μείνει στη θέση αυτή μόνο ο Αγκάνοβιτς.
Σέντερ μπακ η ομάδα θα αποκτήσει αλλά τα χαρακτηριστικά του θα εξαρτηθούν από την παραμονή του Μόρα με τον οποίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ θα έχει συζητήσεις τις επόμενες μέρες. Αν συμφωνήσει τότε θα αποκτηθεί νεαρός παίκτης (εξετάζεται ένας Κροάτης) ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αποκτηθεί παίκτης πιο έμπειρος.
Αλλαγή δεδομένων υπάρχει με τον Ασίγκμπα που μάλλον παραμένει στη Λαμία αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Από κει και πέρα δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις ενώ το χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που μεγαλομέτοχος είναι ο Αλέξης Κούγιας η ΑΕΛ θα παραμείνει με τον ίδιο «κορμό» ποδοσφαιριστών. Οι μεταγραφές θα είναι λίγες, οκτώ στον αριθμό ενώ έχουν φύγει δεκατρείς παίκτες.
Στην ΑΕΛ επιστρέφουν Καπός, Χοτζάλι ενώ επαγγελματίες θα γίνουν ο Νούσιος και ο Πινακάς από τις μικρές ομάδες.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass