Χάθηκε στα... περιβόλια ο Απόλλωνας

*ΓΝΩΡΙΣΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ ΜΕ 7-0!

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2018 16:28

Ο... εφιάλτης του 0-7 στο Αλκαζάρ από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος «ξύπνησε» χθες το απόγευμα για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος γνώρισε βαριά ήττα στα Χανιά από τον Κισσαμικό, με 7-0!

Οι «κυανόλευκοι» στην προτελευταία αγωνιστική της Football League χάθηκαν στα... περιβόλια και ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχαν παραδοθεί αμαχητί, καθώς δέχτηκαν πέντε τέρματα από τους γηπεδούχους που αγωνίσθηκαν κομπλέ.

Με νέα παιδιά στη σύνθεσή του, που έδειξαν πως θέλουν πολλή δουλειά για να σταθούν με αξιώσεις, ο Απόλλωνας παρουσιάσθηκε κατώτερος του αναμενόμενου και μπορεί να εξασφάλισε την παραμονή, όμως η εικόνα ως ομάδα ήταν αποκαρδιωτική...

Στο παιχνίδι, μόλις στο 2' ο Τόλι έκανε τη σέντρα προς την περιοχή του Λαμπίρη, εκεί όπου ο Χαλκιαδάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-0.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σάλιακα στο 13', η μπάλα έφτασε μέσα στη περιοχή, εκεί όπου ο Παντελάκης έκανε το 2-0.

Στο 28' ο Ξύδας έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, σέντραρε προς την περιοχή του Απόλλωνα, εκεί όπου ο Λέο πέτυχε το 3-0.

Επτά λεπτά αργότερα στο 35', Λέο και Ξύδας άλλαξαν ρόλους, όταν ο πρώτος έδωσε την ασίστ στον Ξύδα που με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Και στην εκπνοή του ημιχρόνου μετά από σέντρα του Σάλιακα, ο Τόλι στόπαρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το 5-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48',

σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Αποστολίδης βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Λέο, ο οποίος έκανε το 6-0.

Στο 63' ο Αποστολίδης έκανε το σουτ, ο Λαμπίρης απέκρουσε ασθενώς την μπάλα και ο Λεμονής από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 78' έως και τη λήξη με δέκα παίκτες, καθώς ο Φουάσης αποχώρισε τραυματίας και οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής κ. Κουναλάκης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Μαυρουδή, Μαυραντωνάκη, όλοι από την Ένωση Ηρακλείου.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Τσιάτας(37΄), Ανδρέου Γ. (41΄), Δημολιός(51΄)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (46' Αποστολίδης), Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Μαρκοπουλιώτης, Λεμονής, Σάλιακας (53' Καραγεώργης), Χαλκιαδάκης, Ξύδας, Λέο (57' λ.τ. Βρεττός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Χαραλαμπόπουλος (46' Καμπέρης), Δημολιός, Ανδρέου Β., Ανδρέου Γ., Κακάμης, Γαρυφαλλόπουλος, Λίταινας, Τσιάτας, Κωτσιαρίδης (70' Τσιούτσιας), Λουκάς (46' Συράκος).

*Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαΐου και ώρα 17:00 στη Φιλιππούπολη την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass