Παίρνει φωτιά η μάχη του τίτλου στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ. ΜΕΙΩΣΕ ΣΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2018 22:00

Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στη μάχη του τίτλου στην «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνική μετά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε από τη Φαλάνη κερδίζοντας 3-0 τον Σμόλικα και σε συνάρτηση με την ισοπαλία στην Αγιά (1-1) μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο της ειδικής βαθμολογίας Οικονόμο Τσαριτσάνης.

ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Το παιχνίδι στην Αγιά ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή τετραπλή απόκρουση του Κουτσιρίμπα στο 2ο λεπτό σε διαδοχικές προσπάθειες των Καραλούλη, Ζηρδέλη, Δραχαλίβα και Μιφτάρι. Ο τερματοφύλακας της Αγιάς, ωστόσο, δήλωσε το «παρών» και απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του.

Στο 30’ μία κοντινή κεφαλιά του Τσατσαλίδη πέρασε λίγο άουτ για να φτάσουμε στο 35’ όταν σε χέρι αμυνομένου μέσα στη μεγάλη περιοχή ο διαιτητής κ. Βλιώρας κατελόγισε πέναλτι υπέρ της Αγιάς, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη απόφαση εκφράζοντας τα παράπονά τους κυρίως προς τον βοηθό κ. Πατέτσο.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσιρογιάννης, γράφοντας το 1-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο 52’ ο Κουτσιρίμπας έκανε μία ακόμα πολύ καλή απόκρουση σε γυριστό σουτ του Τόλιου, ενώ στο 77’ ο Δωτιέας άγγιξε το 2-0, όταν το σουτ του Τσατσαλίδη αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκών.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Δωτιέας θα έφτανε σε μία σημαντική νίκη, στο 90’+2’ ο Χάμος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και απέτρεψε την ήττα για τον Οικονόμο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους κ. Ακρίβο και Πατέτσο.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Παππάς, Μπέτσιος (62’ λ.τ. Ντελής), Τσακάλι, Σούλι, Τσατσαλίδης (90’ Γεωργοβίτσας), Ντακούλας, Ε. Γούτος, Τσιρογιάννης (73’ Ν. Γούτος), Χαλάτσης (84’ Ριζούλης), Υφαντής.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Σαπάκος, Λεβέντης (46’ Παπαγεωργίου), Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης (76’ Φτίκας), Ζηρδέλης, Ντούφας, Δραχαλίβας (46’ Τόλιος).

«ΨΑΛΙΔΙΣΕ» ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νίκη που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη του τίτλου πέτυχε ο Ηρακλής Λάρισας με 3-0 μέσα στη Φαλάνη επί του Σμόλικα. Σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κυανόλευκοι» μονοπώλησαν τις ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει πιο εύκολα και με μεγαλύτερο σκορ στη νίκη, χρειάστηκε να έρθει από τον πάγκο («χρυσή» αλλαγή στο 63’) ο Ηρακλής Γκιουρσάνης και να δώσει, στο τελευταίο 20λεπτο, λύση στο επιθετικό αδιέξοδο της ομάδας του.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ηρακλή άνοιξε το σκορ στο 70’ όταν αξιοποίησε μπροστινή μπαλιά του Μπάμη και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης στο 81’ ελίχθηκε πολύ ωραία από πλάγια δεξιά, μέσα στη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε παράλληλη σέντρα, αλλά ο Λιούσκας στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα σημείωσε αυτογκόλ για να γίνει έτσι το 0-2 και κάπου εκεί να κριθεί το παιχνίδι. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 85’ ο Ζαφειρίου, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Κολοβό στον χώρο της μεσαίας γραμμής, προχώρησε προς τη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.

Σε ό,τι αφορά στις χαμένες ευκαιρίες των «κυανολεύκων», πολύ καλές στιγμές είχαν οι: Χριστίδης (46’, 51’, 66’), Φορτομάρης (38’, 80’), Ζαφειρίου (41’, 68’), Αποστόλου (76’), Μπάμης (38’) και Κοντοθανάσης (83’ - έδιωξε προ της γραμμής ο Κολοβός).

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη προσπάθεια του τερματοφύλακα Καραναστάση που στις περισσότερες περιπτώσεις επενέβη σωτήρια.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου και των βοηθών του, του κ. Γκάγκα και της κ. Δεληγιάννη.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (58’ λ.τ. Δολιάνης), Λιούσκας, Κολοβός, Σκούπρας, Ταστεμερίδης, Κατσαρός (67’ Ζιώγας), Βενέτης (87’ Κακανούλιας), Τάχας, Κόκκινος (77’ Τεκέδης), Κακαβίτσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής (77’ λ.τ. Λάμπρου), Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Μπάμης, Νάστας (63’ Γκιουρσάνης), Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου (86’ Πίρε), Αποστόλου (87’ Φώτος), Χριστίδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δωτιέας Αγιάς – Οικονόμος          1-1

Σμόλικας - Ηρακλής Λάρ.   0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οικονόμος     5-4     13

- - - - - - - - - - - - - - - -

Ηρακλής Λάρ.          6-3     10

Δωτιέας Αγιάς         2-2     3

Σμόλικας       1-5     1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΑΥΡΙΟ 22/5, 18:00)

Οικονόμος - Δωτιέας Αγιάς

Ηρακλής Λάρ. – Σμόλικας

Του Άρη Γκουντρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass