ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Κατέκτησαν τίτλο ΕΒΕΛ και COSMOS

*Την Τρίτη 22/5 ο τελικός της Α1 ανάμεσα στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 17:28

ΕΒΕΛ και COSMOS ήταν οι νικητές των χθεσινών τελικών του μπάσκετ εργαζομένων στο Πρωτάθλημα της Α2 και το Κύπελλο, αντίστοιχα.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο, ενώ την ερχόμενη Τρίτη, 22 του μηνός θα διεξαχθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος της Α1 ανάμεσα στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Το ΕΒΕΛ επικράτησε του ΤΕΙ με 65-49 και ο COSMOS των Υγειονομικών/Φαρμακοποιών με 68-63 αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

Ο πρώτος χρονικά τελικός της χθεσινής ημέρας για το πρωτάθλημα της Α2 κρίθηκε στην τελευταία περίοδο στην οποία το ΕΒΕΛ έδειξε ότι διαθέτει αποθέματα δυνάμεων και με κορυφαίο τον Αντώνη Ανδρέου (23 πόντοι με 5 τρίποντα) κατάφερε να χτίσει διαφορά και να πάρει δίκαια τη νίκη.

Το παιχνίδι μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν στον πόντο. Στα μέσα της τρίτης περιόδου το ΤΕΙ προσπάθησε να ξεφύγει στο σκορ, αλλά δεν άντεξε στη συνέχεια. Η ευστοχία του ΕΒΕΛ (με τους Ανδρέου και Κυριακίδη) από τα 6.75 δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο ΤΕΙ και έγειρε καθοριστικά την πλάστιγγα για την ομάδα του κ. Σκουλίδη.

Τα δεκάλεπτα: 10-8, 16-23, 38-38, 49-65

Διαιτητές: Κοντογιάννης, Δότα.

ΤΕΙ (Μπακοδήμος): Πολυμέρου 12 (2), Κατσιάνης 10, Ναβροζίδης 14, Τεντολούρης 2, Σωμαράς 6, Παπαγεωργίου 1, Στεφανίδης 4, Μπακοδήμος, Δημούλας.

ΕΒΕΛ (Σκουλίδης): Ανδρέου 23 (5), Λάμπρος, Κουφοζήσης, Κυριακάκης 11 (3), Φωτίου, Σκουλίδης 6, Γκούλιος 7, Πολύζος 18 (3).

40ΑΡΗΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ

Όταν άρχισε να βρίσκει στόχο, ο Θοδωρής Λιάκος ήταν αυτός που καθόρισε την εξέλιξη του τελικού του Κυπέλλου δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Πετυχαίνοντας 40 πόντους με 7 τρίποντα ήταν ο παίκτης-κλειδί μαζί με τον Γκαμπέτα, που κυριάρχησε στα ριμπάουντ (ενώ πέτυχε 16 πόντους με 1 τρίποντο).

Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια κύλησε στην κόψη του ξυραφιού. Οι Υγειονομικοί/Φαρμακοποιοί ήταν οριακά μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο, όταν ο Θοδωρής Λιάκος αποφάσισε να ανεβάσει τα ποσοστά ευστοχίας του από τα 6.75, ο COSMOS άρχισε να κλίνει προς τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 15-10, 32-36, 52-47, 68-63

Διαιτητές: Χριστόδουλος, Πανταζής.

COSMOS (Λιάκος): Γκαμπέτας 16 (1), Αλαγιάννης, Καντώνιας Θ. 3 (1), Λιάκος 40 (7), Κουκουφίκης, Πιάνας, Μουγδής, Καντώνιας Ι., Κουτσούγκουλος, Χονδρονάσιος, Βίλλης, Γκέκας 9 (1).

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ (Γκορτσίλας): Χήτας Δ., Παρλίτσης, Παλάσκας 9 (3), Χήτας Σ. 3, Καραγιάννης 12, Μπουλιάκης 4 (1), Γκορτσίλας 4, Παναγούλης 4, Τηγανής 13 (3), Καλόγηρος 4.

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Μετά το πέρας των δύο τελικών έγιναν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους από τον δημοτικό σύμβουλο εντεταλμένο σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass