Η 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Αφιερωμένη στο «Make A Wish»

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2018 15:20

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η Football League.

Οπως γνωστοποίησε η Διοργανώτρια Αρχή, η 33η αγωνιστική μετονομάζεται σε «Make a Wish» και στο πλαίσιό της θα συγκεντρωθούν χρήματα για να ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού που κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών από 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.

Κάθε ομάδα καλείται να διαθέσει μία κερκίδα με την τιμή των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη να είναι στα 5 ευρώ και με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στον Οργανισμό.

Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο Κοινωνικής Ευθύνης η Football League στηρίζει έμπρακτα τον παγκόσμιο Οργανισμό «Make A Wish» (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) στην προσπάθειά του να κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών από 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.

Για τον λόγο αυτό μετονομάζουμε την 33η αγωνιστική σε «Make A Wish» αγωνιστική, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα βοηθήσουν τον Οργανισμό στο έργο του.

Σε όλα τα γήπεδα της αγωνιστικής θα παραχωρηθεί από τις ομάδες μία κερκίδα που θα μετονομαστεί σε κερκίδα «Make A Wish», με συμβολική τιμή 5 ευρώ.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτούς που το έχουν ανάγκη και να προβάλουμε προς τα έξω το αληθινό μήνυμα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass