ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ

Εορταστική η ατμόσφαιρα στην Ανάβρα

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 20:32

Μια επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για την Προοδευτική Ανάβρας. Η ομάδα του Γιώργου Λυκοκώστα «κλείδωσε» τον τίτλο της πρωταθλήτριας στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και μαζί την άνοδο στην Α1 κατηγορία, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.


Για την επιτυχία αυτή η διοίκηση του συλλόγου συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του χωριού για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ολόκληρη τη σεζόν. Παράλληλα ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον ΑΣ Βορειοηπειρωτών που θα διεκδικήσει από τον 3ο όμιλο την άνοδο στα μπαράζ.
Από δω και πέρα αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, η οποία θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, ωστόσο όλοι δηλώνουν αισιόδοξοι ότι και στην Α1 ΕΠΣΛ η ομάδα θα έχει μία αξιοπρεπή παρουσία.
Η πρώτη κίνηση που αφορά στον σχεδιασμό της νέας περιόδου θα γίνει τις επόμενες ημέρες, μετά τη διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής, που θα έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα για την Προοδευτική, με τον ορισμό ημερομηνίας για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών προκειμένου να αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass