ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΣΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ (20:30)

Σκίμπε: «Να δείξουμε ότι ήμασταν κι εμείς ικανοί για το Μουντιάλ»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 16:10

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει μεγάλες προσδοκίες από τη σημερινή (20:30) φιλική αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Σαουδική Αραβία, στη Σεβίλλη.

Στις δηλώσεις του ο Γερμανός εκλέκτορας εστίασε στην ευκαιρία που έχει να δει το «νέο αίμα» των διεθνών, ειδικά των επιθετικών, καθώς στις προθέσεις του είναι να εμφανίσει στο Nations League ένα συγκρότημα με σαφώς πιο επιθετικό στιλ.
-Τι περιμένετε να δείτε από τον αγώνα εναντίον της Σαουδικής Αραβίας;
«Έχω μεγάλες προσδοκίες, γιατί έχουμε καλέσει πολλούς νέους παίκτες. Ενδιαφέρομαι να τους δω. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία. Γι’ αυτόν τον λόγο, κυρίως, είμαι χαρούμενος που θα δώσουμε τον αγώνα εναντίον της Σαουδικής Αραβίας».
-Οι κλήσεις πολλών νέων παικτών αποτελεί ευκαιρία για εκείνους ή και για εσάς;
«Τον Σεπτέμβριο αρχίζουμε τους αγώνες μας στο Nations League και, επ’ ευκαιρία, θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια καινούργια ομάδα. Μια ομάδα με ίσως πιο επιθετικό στιλ. Γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος που έχουμε βρει ορισμένους νέους κι ενδιαφέροντες επιθετικούς. Δεν είναι όλοι μαζί μας, αλλά αυτή τη στιγμή ο φιλικός αγώνας με τη Σαουδική Αραβία είναι μια καλή ευκαιρία για τους υπόλοιπους».
-Φιλικός μεν, αγώνας δε. Θα παίξετε και για το αποτέλεσμα;
«Ναι, φυσικά. Σε όλους τους αγώνες αυτό που προσπαθούμε είναι να νικήσουμε. Αυτό θέλουμε, ειδικά αντιμετωπίζοντας ομάδες που έχουν προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να δείξουμε στους φίλους της ομάδας μας, στους Έλληνες, ότι ήμασταν κι εμείς ικανοί να συμμετάσχουμε στο Μουντιάλ. Ήμασταν λίγο άτυχοι στο πρώτο μπαράζ με την Κροατία. Τώρα προσμένουμε να παίξουμε τους δύο επόμενους αγώνες μας, με τη Σαουδική Αραβία και μάλλον το Ιράν».
*Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας μετέχουν οι: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης. Λόγω τραυματισμών, δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass