ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Αρχίζουν οι μεταγραφές στην ΑΕΛ

• Κλεισμένοι θεωρούνται τρεις ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2018 21:19

Από σήμερα αρχίζει ο χορός των μεταγραφών για την ομάδα της ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις παίκτες έχουν ήδη συμφωνήσει με τους «βυσσινί».

Συγκεκριμένα υπάρχει συμφωνία και υπογεγραμμένο συμβόλαιο με δεξί χαφ, το οποίο είναι έλληνας ηλικίας κάτω των 28 ετών και προέρχεται από μια καλή χρονιά στην ομάδα που αγωνίσθηκε(έχει πετύχει και τρία τέρματα αφού αγωνίσθηκε περισσότερο ως επιθετικός) και θα αποκτηθεί ως αλλαγή στον Μασούρα εφόσον παραμείνει στην ομάδα. Αν δοθεί ο ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό, που έχει κάνει βελτιωμένη πρόταση, θα αποκτηθεί και άλλος παίκτης εγνωσμένης αξίας. Επίσης συμφωνία υπάρχει με ξένο παίκτη που αγωνίζεται στόπερ και δεξί μπακ και έρχεται με «γεμάτη» χρονιά σε συμμετοχές και γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα αφού αγωνίζεται σ’ αυτό. Εκεί που θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι στην απόκτηση επιθετικών παικτών και ήδη έχει υπογράψει προσύμφωνο με παίκτη άλλης ηπείρου που θα έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα και απ’ ό,τι έχει διαρρεύσει πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Θα αποκτηθούν άλλοι δύο επιθετικοί που θα προστεθούν στον Ντέλετιτς και τον Καπό που ανήκουν στην ομάδα. Ο κύκλος των μεταγραφών όμως δεν θα σταματήσει εδώ καθώς αναμένεται οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στην ΑΕΛ να φθάσουν τον αριθμό οκτώ που είναι ένα νούμερο που ικανοποιεί τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου. Δεν αποκλείεται και σήμερα να έχουμε την πρώτη μεταγραφική ανακοίνωση… Από κει και πέρα υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που απασχολούν την ΠΑΕ ΑΕΛ για τη λύση της συνεργασίας τους και αυτοί είναι ο Μπόζοβιτς και ο Λεοζίνιο. Η λαρισινή ΠΑΕ τους έκανε πρόταση για μείωση των αποδοχών τους και σε περίπτωση που δεν δεχθούν και δεν προχωρήσουν σε συναινετική συμφωνία λύσης της συνεργασίας, δεν δείχνει να προβληματίζεται για πιθανή προσφυγή τους. ΤραγωδIα για τον ΤσοντοφAλσκι Τραγωδία για την οικογένεια του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Καμίλ Τσοντοφάλσκι(2011) καθώς ο τρίχρονος γιος του πνίγηκε στην πισίνα. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας ήταν στο σπίτι του στο Ricany της Πράγας και ο μικρός έπεσε κατά λάθος στην πισίνα με αποτέλεσμα το μοιραίο.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass