ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Τρόικα από σέντερ φορ ετοιμάζουν στην ΑΕΛ

• Μπόζοβιτς και Λεοζίνιο στον δρόμο της εξόδου...

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2018 21:26

Σήμερα στις 10.30 το πρωί στις εγκαταστάσεις των Δένδρων θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ΑΕΛ για τη χρονιά που τελειώνει και η πλειοψηφία των παικτών θα ξαναβρεθεί μαζί στις 2 Ιουλίου που είναι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά ορισμένοι θα φύγουν.

Μερικοί ήδη έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία με την ΑΕΛ(Ναζλίδης, Ρέντζας, Περόνε έλυσαν τα συμβόλαιά τους, Κριζμάν και Γιοβάνοβιτς έκαναν προσφυγή) υπάρχουν όμως και παίκτες που δεν είναι στα πλάνα της ομάδας αλλά ακόμα η συνεργασία μαζί τους είναι «μετέωρη».

Αυτοί είναι ο Μπόζοβιτς και ο Λεοζίνιο που η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους μειώσει τα συμβόλαιά τους, οι παίκτες κατά πληροφορίες δεν δέχονται και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κάνουν και αυτοί προσφυγή αφού με τα νυν συμβόλαια δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν στην ομάδα. Δεν υπάρχουν μόνο παίκτες που φεύγουν αλλά και ορισμένοι που θα έρθουν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μεταγραφές θα φθάσουν οκτώ τον αριθμό. Πληροφορίες θέλουν τη λαρισινή ομάδα να αποκτά τρία σέντερ φορ. Με ένα έχει προσύμφωνο και περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα της χώρας στην οποία αγωνίζεται(δεν είναι Ευρωπαίος), υπάρχουν συζητήσεις με έναν Ισπανό και για την τρίτη λύση απλά εξετάζονται προτάσεις από μάνατζερ. Θα αποκτηθούν δύο δεξιά μπακ με το ένα να έχει συμφωνήσει ήδη και είναι Έλληνας νεαρής ηλικίας. Για τον άλλο δεν γνωρίζουμε, θα αποκτηθεί παίκτης που να παίζει ταυτόχρονα και στόπερ ή θα είναι απλά ένα καθαρό δεξί μπακ. Αν φύγει ο Μπόζοβιτς θα αποκτηθεί τερματοφύλακας σίγουρα ενώ πιθανόν και ένας ποδοσφαιριστής που θα παίζει ως επιτελικός μέσος στη θέση του Λεοζίνιο. Οι ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό θα είναι αρκετές και μάλιστα από την ΠΑΕ ΑΕΛ προβλέπουν έναν «καυτό» Ιούνιο όπου θα γίνουν αρκετές διαπραγματεύσεις. Δεν αποκλείεται να δούμε και περισσότερες μεταγραφές αφού μέχρι τώρα ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας ξεκινούσε κάθε χρονιά για περιορισμένο αριθμό παικτών και τελικά στη μεταγραφική περίοδο έκανε διψήφιο αριθμό. Και ας μην ξεχνάμε ότι ήδη υπάρχει η επιστροφή των Αναστασοπούλου, Κάσου, Χοτζάλι....

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΝΕΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Σήμερα στις 14:00 η Super League θα πραγματοποιήσει Διοικητικό Συμβούλιο, στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, όπου μεταξύ άλλων θα επικυρωθεί η βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος, ενώ θα οριστεί και η ημερομηνία για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1. Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος (άρθρο 20 παρ.3 ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων). 2. Ορισμός χρόνου έναρξης νέου Πρωταθλήματος 2018 - 2019. 3. Έγκριση τροποποιήσεων των Κανονισμών της Ε.Π.Ο. προς υποβολή στην Ε.Π.Ο. 4. Ενημέρωση από Οικονομική Υπηρεσία επί θεμάτων αρμοδιότητάς της. 5. Συζήτηση επί των κλήσεων ΠΑΕ - Μελών από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. 6. Ορισμός Υπευθύνου επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων - Εξουσιοδότηση Προέδρου για συμμόρφωση του Συνεταιρισμού με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 περί προσωπικών δεδομένων. 7. Διάφορα».

Ο Μασούρας στην Εθνική Ελπίδων

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κλήση στην Εθνική Ελπίδων του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μασούρα. Ο Γιάννης Μασούρας θα προπονηθεί με την Εθνική Ελπίδων από τις 26 έως τις 28 Μαΐου στην Αθήνα και ακολούθως θα ταξιδέψει στην Ουκρανία, όπου η Εθνική θα αγωνιστεί στο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά Lobanovski 2018.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass