ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Οι Λαρισαίοι γνωρίζουν το Rugby

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2018 18:44

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας σε συνεργασία με την ομάδα Rugby της ΑΕΛ Λάρισας και του γαλλόφωνου club Rugby της Αθήνας θα πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις παρουσίασης αυτού του καινούριου ολυμπιακού αθλήματος σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.


Ο Παναγιώτης Κατσουλάρης είναι ο εμπνευστής - δημιουργός και προπονητής της ομάδας ενός τμήματος στην ερασιτεχνική ΑΕΛ και θα παρουσιάσει το νέο άθλημα που είναι τελείως διαφορετικό για τα δεδομένα της πόλης.
Το Rugby ήρθε στη Λάρισα.
Καλούν όποιον ή όποια θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα να δοκιμάσει μια από τις προπονήσεις του. «Σίγουρα η εμπειρία θα είναι ανεπανάληπτη άλλα μπορεί να “κολλήσεις”. Το Rugby σε δυναμώνει σωματικά και πνευματικά, αφού οι προπονήσεις είναι απαιτητικές ενώ οι αξίες του αθλήματος δημιουργούν καλύτερους χαρακτήρες. Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι λέγοντας Rugby δεν εννοούμε το άθλημα που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες όπου οι αθλητές φοράνε κράνος, επωμίδες και κολάν. Το Rugby έχει τις ρίζες του στην Αγγλία και είναι τελείως διαφορετικό από το American Football», σημειώνει ο προπονητής της ομάδας. Πληροφορίες στο 2410-287508.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass