ΧΘΕΣ ΣΤΟ 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Θερμή υποδοχή στις θριαμβεύτριες

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2018 15:10

«Μόνο όποιος δεν αγωνίζεται, χάνει». M' αυτό το σύνθημα υποδέχτηκαν στο 4o Γενικό Λύκειο Λάρισας τη δευτεραθλήτρια Ελλάδας σχολική της ομάδα στους σχολικούς αγώνες Πετοσφαίρισης κοριτσιών Ελλάδας και Κύπρου 2017-2018.

Μάλιστα ιδιαίτερα θερμά ήταν τα λόγια της διευθύντριας κ. Χαριτίνης Ψαρογιώργου που τόνισε:

«Σήμερα έχω τη χαρά να συγχαρώ τα κορίτσια και τον προπονητή της Σχολικής Ομάδας Πετοσφαίρισης του Λυκείου μας, που μας έκαναν όλους υπερήφανους, καταλαμβάνοντας επάξια τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Ελλάδας και Κύπρου. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό ότι ομάδα περιφερειακού σχολείου έφτασε σ' αυτή τη θέση και είναι αξιέπαινα τα κορίτσια μας και ο προπονητής γιατί απέναντί τους στην τελική φάση των αγώνων είχαν να αντιμετωπίσουν ομάδες μεγάλων ιδιωτικών σχολείων με παράδοση στο άθλημα αυτό, ομάδες που συγκεντρώνουν αθλήτριες μεγάλων συλλόγων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και απέδειξαν ότι μόνο όποιος δεν αγωνίζεται χάνει. Συγχαίρω τα κορίτσια μας κι εύχομαι να στέφεται με επιτυχία κάθε ''αγώνας'' της ζωής τους».

Στη συνέχεια εκφώνησε τα ονόματα του προπονητή Σωκράτη Παπαστεργίου και των παικτριών: Γίτση Εβίτα(αρχηγός) ,Αλβίζου Αποστολία, Εξάρχου Ειρήνη, Κουμπούρα Ευαγγελία, Κουμπούρα Σεβαστή, Μανδραβέλη Μαρία, Μαργαριτοπούλου Μαρία, Ριζούλη Ελένη, Αποστόλου Αικατερίνη, Στεργίου Ασπασία, Βελεσιώτη Ελισάβετ, Χύτα Κωνσταντίνα, Δέλιου Αθανασία, Λαπούση Δήμητρα, Νιακοπούλου Αλεξάνδρα, Πετρουγάκη Μηλίτσα-Άννα, Ριζομάρκου Νικολέτα, Κωνσταντούλα Αριάδνη.

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής της σχολικής ομάδας Πετοσφαίρισης του 4ου Γενικού Λυκείου Λάρισας κ. Σωκράτης Παπαστεργίου ευχαρίστησε και εκ μέρους της ομάδας τη διευθύντρια του 4ου ΓΕ.Λ Λάρισας κ. Χαριτίνη Ψαρογιώργου και όλο τον Σύλλογο Καθηγητών του Σχολείου για τη βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση που παρείχαν στην ομάδα καθόλη τη διάρκεια του έτους, συμβάλλοντας έτσι στη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Ο Διευθυντής Β'/βάθμιας Εκπ/σης Λάρισας, Ιωάννης Καψάλης απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

«Ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, Ιωάννης Καψάλης, μετά την ολοκλήρωση της FINAL FOUR φάσης των Πανελλήνιων Αγώνων Πετοσφαίρισης κοριτσιών ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ Ελλάδας και Κύπρου στη Λεμεσό, συγχαίρει θερμά το 4ο ΓΕ.Λ Λάρισας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ύστερα από μια μακρά πορεία προπονήσεων, αγώνων και νικηφόρων αποτελεσμάτων, τα κορίτσια με πάθος, αγωνιστικότητα αλλά εξαιρετικό ήθος, διεκδίκησαν τη νίκη χαρίζοντας στιγμές γεμάτες συγκίνηση, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Αξίζει να συγχαρούμε μαζί με τις μαθήτριες και τη Διεύθυνση και το Σύλλογο καθηγητών του σχολείου και κυρίως τον ακούραστο καθηγητή-προπονητή τους Παπαστεργίου Σωκράτη, που ενθάρρυναν τα κορίτσια και στάθηκαν δίπλα τους σε κάθε φάση της διοργάνωσης, όπως επίσης και τις οικογένειές τους, είστε άξιες συγχαρητηρίων. Ευχόμαστε στη ζωή σας να δείχνετε το ίδιος πάθος, να ακολουθείτε τα όνειρά σας και να πετυχαίνετε πάντα διακρίσεις. Καλή δύναμη!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass