ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο.Α.Λ.

Πέφτει η αυλαία του Ανοικτού Πρωταθλήματος Τένις

* Μετά τους τελικούς θα γίνουν απονομές και θα ακολουθήσει δεξίωση

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2015 10:37

Με τη διεξαγωγή των τελικών όλων των κατηγοριών στα μονά πέφτει σήμερα η αυλαία του «Ανοικτού Πρωταθλήματος Τένις Κεντρικής Ελλάδος» που διοργανώνει ο Ο.Α.Λ. στις εγκαταστάσεις του.

Εν τω μεταξύ την περασμένη Τρίτη έγιναν οι τελικοί στα διπλά ανδρών και στα διπλά μικτά. Στο διπλό ανδρών συναντήθηκαν τα ζευγάρια Δ. Κουραμά – Δ. Σιόρμπα με τους Κ. Μπουραζάνα – Χ. Τσολή. Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός και αποζημίωσε τους φίλους του τένις που τον παρακολούθησαν. Νικητές αναδείχθηκαν οι Δ. Κουραμάς – Δ. Σιόρμπας, οι οποίοι πρόσθεσαν ακόμη ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους. Ήταν το δίδυμο που ξεχώρισε από την αρχή του πρωταθλήματος, αφού περνούσε με άνεση όποιον αντίπαλο έβρισκε μπροστά του. Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα, οι προτάσεις που δέχθηκαν για το ποιος θα τους πρωτοπάρει συμπαίκτες τη νέα χρονιά έπεφταν…βροχή. Οι πρωταθλητές όμως, δεν απάντησαν και το παζαρεύουν σκληρά.

Στον τελικό των μικτών διπλών, που έπαιζαν τα ζευγάρια Κ. Τζάτσος – Γ. Λαφαζάνη vs Β. Μπέλτσιος – Ε. Αγγελακοπούλου, με νικητές το πρώτο ζευγάρι. Ήταν ένας πολύ καλός τελικός με ωραίες φάσεις και από τις δύο πλευρές, που απέσπασαν το χειροκρότημα της κερκίδας.

Σήμερα στις 6:30 το απόγευμα ολοκληρώνονται οι αγώνες με τους εξής τελικούς :

OPEN ΑΝΔΡΩΝ

Δαγκλής – Μισδραχής

ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ 25-45

Δ. Σιόρμπας – Β. Μπέλτσιος

ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ 45+

Γκόλτσιος – Μελαχροινός

ΜΟΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ε. Ζαγάρα – Β. Γιαννούκα

* Όλοι οι αγώνες αναμένεται να είναι συναρπαστικοί και σίγουρα αξίζει να τους παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος. Μετά τη λήξη των τελικών θα ακολουθήσει η απονομή των κυπέλλων στους νικητές, ενώ ο όμιλος θα κάνει την καθιερωμένη δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους στην τελετή λήξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass