ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΑΛ

Πρωταθλήτριες Κεντρικής Ελλάδος

•Και συνεχίζουν στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2018 15:36
Ε.Α.Λ. Ε.Α.Λ.

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος από το τμήμα Νεανίδων (17-18 ετών) ήρθε η σειρά να επαναλάβουν το ίδιο και οι Κορασίδες(14-16 ετών) της ΕΑΛ.

Στο Final-4 του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος, που διεξήχθη στο «κλειστό» Γυμναστήριο Αμπελώνα, το τριήμερο 29/4-1/5/2018, οι Κορασίδες της ΕΑΛ τερμάτισαν πρώτες και αήττητες και συγχρόνως αναδείχθηκαν, πρωταθλήτριες Κεντρικής Ελλάδος. Τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της Ε.Α.Λ. συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση του συλλόγου, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος, συμμετέχουν στη ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί 10-14 Μαΐου (ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών).
Η ΕΑΛ έχει δημιουργήσει την παράδοση να είναι γνωστή στο πανελλήνιο, εκτός από τη γυναικεία ομάδα της και για τις πολλές παρουσίες και κατακτήσεις τίτλων και στα τμήματα υποδομής εδώ και δεκαετίες. Φθάνει κάθε χρόνο στους τελικούς Final-4 των πανελληνίων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και το όνομα της ΕΑΛ έχει συνδεθεί στα τμήματα υποδομής, με μετάλλια. Συγκεκριμένα κατέκτησε 21 συνολικά Πανελλήνια μετάλλια στις κατηγορίες Νεανίδων και Κορασίδων: 8 Χρυσά, 7 Αργυρά και 6 Χάλκινα.
Οι παραπάνω διακρίσεις πιστοποιούν για ακόμη μία φορά την υπεύθυνη και δημιουργική δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής και ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο, αλλά αποτέλεσμα σκληρών προσπαθειών αθλητριών, τεχνικών και διοίκησης. Το ΔΣ της ΕΑΛ για μια ακόμη φορά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη αυτή επιτυχία που οφείλεται στη σοβαρή δουλειά των αθλητριών και των προπονητών.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ
1η ημέρα
*ΕΑΛ - ΓΣΕ Ελασσόνας    3-2
*Φιλαθλητικός Λ. - Αργώ Β.    3-0
2η ημέρα
*ΓΣΕ Ελασ. - Αργώ Β.    3-2
*ΕΑΛ - Φιλαθλητικός Λ.    3-2
3η ημέρα
*ΕΑΛ - Αργώ Β.    3-1
*ΓΣΕ Ελασ. - Φιλαθλητικός Λ.    3-1
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Ε.Α.Λ.    7    3 - 0
2.Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας    6    2 - 1
3.Φ.Σ. Λαρισαϊκός    4    1 - 2
4.Αργώ Βόλου    1    0 - 3
ΕΑΛ (Παπαδημητρίου Βασίλης): Εξάρχου Ειρήνη, Αλβίζου Αποστολία, Πλακιά Νικολέτα, Μαργγαριτοπούλου Μαρία - Δέλιου Αθανασία, Αποστόλου Κατερίνα, Μανδραβέλη Μαρία - Ριζούλη Ελενα, Χύτα Κωνσταντίνα - Λαπούση Δήμητρα, Στεργίου Ασπα - Παπαντώνη Φωτεινή, Παπαγιάννη Χριστίνα.
ΣΤΟΥΣ «16» ΚΑΙ Ο ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Αλλο ένα τμήμα του ΓΣΕ Ελασσόνας θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογο και την πόλη της Ελασσόνας στην πανελλήνια φάση, καθώς οι κορασίδες το τριήμερο 29-30-01/05 στο Κλειστό το Αμπελώνα με 2 νίκες και μία ήττα πήραν πανάξια πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στο βόλεϊ, όπου και θα αντιμετωπίσουν στον Ομιλο τους ΠΑΟΚ, Άρη και Καστοριά.
Τα κορίτσια του Βάϊου Παναγιώτου, αν και στερήθηκαν την κεντρική τους παίκτρια Ερι Τσίμπα, εντούτοις αγωνίστηκαν δυναμικά. Στο 1ο παιχνίδι με την ΕΑΛ αγωνίστηκαν με πάθος και ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ, στο 2ο παιχνίδι με την Αργώ η ομάδα παρουσίασε ένα μέτριο σύνολο αν και έχασε σετ από 22- 15 και τελικά κέρδισε με 3-2 σετ και στον 3ο και καθοριστικό αγώνα με τον Φιλαθλητικό τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά και πανηγύρισαν μία αξιόλογη και σημαντική νίκη με 3-1 σετ.
Γι' άλλη μία χρονιά τα κορίτσια του ΓΣΕΕ έδειξαν πως έχουν ψυχή και πάθος και προπαντός ταλέντο.
Η διοίκηση του Συλλόγου έμεινε ικανοποιημένη από την προσπάθεια των κοριτσιών, των προπονητών και από τη βοήθεια των φιλάθλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass