ΧΘΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΕΛΕΓΞΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Βλέπει... πιο κοντά την ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας

* Σήμερα ή αύριο το αργότερο μάλλον θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2015 10:48

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ακόμη πιο κοντά όπως όλα δείχνουν βρίσκεται ο Αθηναίος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, στο να γίνει το νέο αφεντικό στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Προχθές αποδέχθηκε τους όρους του εκπροσώπου της μεγαλομετόχου εταιρίας των «Βυσσινί» Βαγγέλη Πλεξίδα όπως του εστάλησαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άρχισε ο έλεγχος.

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο δικηγόρος του Μηνάς Λυσάνδρου έλεγξε τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΛ και κυρίως τις δοσοληψίες με ΙΚΑ και Εφορία ώστε να μην έχει κανένα πρόβλημα μετά την αγοραπωλησία.

Σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί ό έλεγχος και μάλλον θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, από τις δυο πλευρές, μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν ο κ.Κούγιας θα αναλάβει την τύχη της ομάδας, με στόχο να την οδηγήσει εκεί όπου την ονειρεύονται οι χιλιάδες φίλοι της, δηλαδή στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας, ο κ.Πλεξίδας φέρεται να μην συμφωνεί με κάποιους όρους, καθώς θέλει άμεσα τις 400 χιλιάδες ευρώ σε περίπτωση ανόδου και όχι σε βάθος τετραετίας, ενώ διαφωνεί ακόμα στην καταβολή των χρημάτων που πρότεινε ο Κούγιας, αλλά και στα έξοδα μεταβίβασης τα οποία θέλει να βαρύνουν αποκλειστικά τον ενδιαφερόμενο.

Θα περιμένουμε στο επόμενο διάστημα, να δούμε κατά πόσο είναι κοντά ή μακριά η αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο ΕΛΙΟΜΑΡ ΣΤΗ ΓΙΑΒΟΡ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Τον δρόμο του Νίκου Καρανίκα που μετεγγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησε και ο Ελιομάρ Σίλβα, ο οποίος όμως θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Ελλάδος, στη Γιάβορ Ιβόνιτσα-σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία.

Η Γιάβορ είναι ομάδα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του σερβικού πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν ολοκληρώνεται και ο κύκλος του Βραζιλιάνου στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς όμως να διευκρινισθεί αν υπέγραψε ως δανεικός από την Παρτιζάν ή ως ελεύθερος και πόση διάρκεια είχε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ. Ο Ελιομάρ είχε 19 συμμετοχές και 2 τέρματα με την ΑΕΛ στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ στο πρώτο μισό έπαιξε σε 11 αγώνες πρωταθλήματος με τον Πιερικό και σκόραρε μία φορά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα από ιστοσελίδα που ασχολείται με το σερβικό ποδόσφαιρο ο Ελιομάρ έπαιζε δανεικός στους «βυσσινί», ωστόσο, η Παρτιζάν δεν τον υπολογίζει και έτσι ο ίδιος έκλεισε στη Γιάβορ της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει στο παρελθόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass