Κίνδυνος υποβιβασμού για τον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2018 19:32

Η κλεψύδρα γύρισε και ο χρόνος για τον Παναθηναϊκό μετρά πλέον αντίστροφα...

Η Super League ενεργοποίησε χθες την τρίτη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στους «πράσινους» λόγω της ανεξόφλητης οφειλής στον Γενς Βέμερ, καθώς παρήθλαν οι προβλεπόμενες από τον κανονισμό πέντε εργάσιμες ημέρες από τον αγώνα της 22ας Απριλίου με τον Πανιώνιο. Το τελευταίο «παράθυρο» ελπίδας για το «τριφύλλι» είναι ως τη Δευτέρα 7 Μαΐου. Αν μέχρι τότε εξοφλήσει το χρέος της προς τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, οι τρεις βαθμοί θα του επιστραφούν. Σε διαφορετική περίπτωση η ποινή θα οριστικοποιηθεί και, επειδή είναι η τρίτη, θα σημάνει τον απευθείας υποβιβασμό του Παναθηναϊκού στη Football League.
Υπενθυμίζεται ότι, με βάση την τελεσίδικη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η Super League προχώρησε στην πρώτη αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό στις 11 Απριλίου, για να ακολουθήσει η δεύτερη ποινή στις 23/4, αφότου παρήλθαν πέντε εργάσιμες ημέρες από τον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Μεθαύριο Πέμπτη 3 Μαΐου θα συγκληθεί το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Super League, στο οποίο οι ΠΑΕ θα κληθούν να ψηφίσουν την αλλαγή της ποινής περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν έλαβαν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το θέμα αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό, αφού με τα ισχύοντα δεδομένα οι «πράσινοι» δεν θα αδειοδοτηθούν από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, άρα για να παραμείνουν στην κατηγορία θα πρέπει να τροποποιηθεί ο σχετικός κανονισμός. Το Δ.Σ. ζήτησαν με έγγραφο αίτημα οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός και Απόλλωνας Σμύρνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass