ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «DE-TOX»-Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Αγωνία για 4η και 11η θέση

• «Κλείδωσε» την 1η θέση στην κανονική διάρκεια ο Οικονόμος • «Βλέπει» τετράδα ο Δωτιέας Αγιάς • Παράταση αγωνίας για Τύρναβο, Φαλανιακό, Γιάννουλη

Δημοσίευση: 30 Απρ 2018 22:29

Συναρπαστικό φινάλε, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, θα έχει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, μετά και τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, καθώς η αγωνία κορυφώνεται για τις ομάδες που διεκδικούν την 4η και την 11η θέση, ενώ παράλληλα απομένει να δούμε ποια θα είναι η τελική βαθμολογική διαφορά των ομάδων που εμπλέκονται στη μάχη της κορυφής και της παραμονής και πώς θα διαμορφωθούν οι αρχικές βαθμολογίες στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ αντίστοιχα.


Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρασε από το Αργυροπούλι με 3-1 και εξασφάλισε την 1η θέση στην κανονική περίοδο, που του δίνει το μπόνους των 2 βαθμών στον βαθμολογικό πίνακα των πλέι οφ. Ο Ηρακλής Λάρισας έφυγε νικητής από τη Γιάννουλη με το ευρύ 4-1 και διατήρησε την απόστασή του από τον Οικονόμο, ενώ ο Σμόλικας Φαλάνης νίκησε 2-0 τον Δαμασιακό και «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.
Ο Αετός Αμυγδαλέας μετά την εντός έδρας ήττα από τον Δωτιέα Αγιάς με 2-1 χάνει οριστικά την είσοδό του στην 4άδα, καθώς δεν ευνοείται σε καμία ισοβαθμία. Επομένως υποψηφιότητα για την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ βάζει ο Δωτιέας Αγιάς.
Ο Κίσσαβος Συκουρίου νίκησε 2-0 τον Τύρναβο και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ πολύ σημαντική νίκη μέσα στην Ελασσόνα με 2-1 επί του ΠΟΕ πέτυχε ο Φαλανιακός, ο οποίος παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 11ης θέσης.
Τα Βούναινα μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Λάρισα 2012 έχασαν πολύτιμο έδαφος, ενώ αντίθετα το Βλαχογιάννι πέτυχε σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις με 1-0 μέσα στη Ν. Πολιτεία.

 

ΟΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ
Για την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ υπάρχει το ενδεχόμενο τριπλής ή διπλής ισοβαθμίας. Στην περίπτωση της τριπλής ισοβαθμίας (Αργυροπούλι, Δωτιέας, Αμυγδαλέα) ευνοείται το Αργυροπούλι (συγκεντρώνει 7 βαθμούς έναντι 6 του Δωτιέα και 4 της Αμυγδαλέας στα μεταξύ τους παιχνίδια). Στη διπλή ισοβαθμία υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Εάν ισοβαθμήσουν το Αργυροπούλι με τον Δωτιέα (οι δύο ομάδες έχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια από μία νίκη με 2-0 σκορ) υπερτερεί η ομάδα της Αγιάς λόγω καλύτερης διαφοράς στα συνολικά τέρματα. Εάν ισοβαθμήσουν το Αργυροπούλι με την Αμυγδαλέα υπερτερεί το Αργυροπούλι γιατί έχει 4 βαθμούς έναντι 1 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

ΟΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΘΕΣΗ
Για την 11η θέση που εξασφαλίζει αυτομάτως την παραμονή υπάρχει το ενδεχόμενο μόνο διπλής ισοβαθμίας (τριπλή ισοβαθμία δεν μπορεί να υπάρξει).
Εάν ισοβαθμήσουν ο Τύρναβος με τον Φαλανιακό, υπερτερεί ο Τύρναβος, γιατί έχει 4 βαθμούς έναντι 1 στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Εάν ισοβαθμήσουν ο Τύρναβος με τη Γιάννουλη τότε η 11η θέση θα εξαρτηθεί από τον συντελεστή στα συνολικά τέρματα, αφού οι δύο ομάδες έχουν από μία ισοπαλία με σκορ 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αργυροπούλι – Οικονόμος    1-3
Σμόλικας – Δαμασιακός    2-0
Δήμητρα Γιάνν. - Ηρακλής Λάρ.    1-4
Αστραπή Ν. Π. – Βλαχογιάννι    0-1
Βούναινα - Λάρισα 2012    0-3
Αμυγδαλέα - Δωτιέας Αγιάς    1-2
ΠΟ Ελασσόνας – Φαλανιακός    1-2
Συκούριο - Τύρναβος 2005    2-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος    59-23    65 (7)
Ηρακλής Λάρ.    50-20    62 (4)
Σμόλικας    36-22    51 (0)
Αργυροπούλι    40-32    50 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
Δωτιέας Αγιάς    41-30    47
Αμυγδαλέα    43-33    47
Λάρισα 2012    39-24    45
Π.Ο. Ελασσόνας    37-29    42
Δαμασιακός    32-32    41
Συκούριο    36-39    39
Τύρναβος 2005    34-37    35
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
Φαλανιακός    34-38    34 (4)
Δήμητρα Γιάνν.    30-34    33 (3)
Βούναινα    29-55    26 (0)
Βλαχογιάννι    23-52    25 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
Αστραπή Ν.Π.    19-82    5

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/5, 17:30)
ΠΟ Ελασσόνας    -    Συκούριο
Τύρναβος    -    Αμυγδαλέα
Φαλανιακός    -    Βούναινα
Δωτιέας Αγιάς    -    Αστραπή ΝΠ
Λάρισα 2012    -    Δήμητρα Γιάνν.
Βλαχογιάννι    -    Σμόλικας
Ηρακλής Λάρ.    -    Αργυροπούλι
Δαμασιακός    -    Οικονόμος

 

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Στην επανάληψη κρίθηκε το παιχνίδι στο Αργυροπούλι όπου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε με 3-1 της τοπικής Δόξας και «κλείδωσε» την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, όμως στο 45’ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη φάση όταν ο Κόκκορας αμαρκάριστος έστειλε από κοντά την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν εξίσου το αποτέλεσμα.
Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζηρδέλη (0-1), ενώ στο 55’ ο Γκαμπέτας έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (0-2).
Στο 81’ ο Καραγκούνης έβαλε ξανά τη Δόξα στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2, ενώ στο 83’ ο Νούσιας έκανε την απόκρουση του αγώνα στο βολέ του Κακαζούκη κρατώντας το προβάδισμα για τον Οικονόμο.
Οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν τη νίκη τους στο 85’ με τον Δραχαλίβα που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Ζάχος, Κακαζούκης, Περήφανος, Καφφές, Σαΐτης, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ (58’ Καραγκούνης), Κόκκορας Δ., Τσιάγκος (87’ Φουρτούνας), Ταρταμπούκας, Ραμάι (90’ Ματθαίου).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Σαπάκος, Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης (91’ Φτίκας), Ζηρδέλης (74’ Ντούφας), Τόλιος (27’ λ.τ. Δραχαλίβας), Γκαμπέτας (88’ Καραγιάννης).

 

ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Εδραιώνοντας την κυριαρχία του στην επανάληψη ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε με το ευρύ 4-1 από τη Γιάννουλη. Σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο αντιπάλους, οι «κυανόλευκοι» του Γιάννη Τσακμακίδη άνοιξαν το σκορ στο 31’ όταν ο Αποστόλου έβγαλε την μπάλα στον Νάστα και ο τελευταίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (στη φάση αυτή υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για οφσάιντ).
Η Δήμητρα απάντησε στο 37’ όταν ο Κακαράντζας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 41’ ο ίδιος παίκτης έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, με τον τερματοφύλακα Αναστασίου να κάνει εξαιρετική επέμβαση.
Με το 1-1 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για να ξεκινήσει η επανάληψη, στην οποία οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και σφράγισαν τη νίκη.
Στο 48’ ο Αποστόλου τροφοδότησε τον Νάστα κι αυτός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 53’ ο Πίρε βγήκε τετ α τετ και με ωραίο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 71’ ο Μπάμης με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Μπαμπάλης, Πετράκης, Θώμος, Σέντζας, Γκαλγκανόπουλος, Παπαγιαννούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος (76’ λ.τ. Καρέλας), Κακαράντζας (73’ Σαμαράς).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φοτρομάρης, Γιαννακόπουλος, Λάμπρου, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Πίρε (63’ Γκιουρσάνης), Νάστας (77’ Χριστίδης), Ζαφειρίου (77’ Φουρίκης), Αποστόλου (80’ Φώτος).

 

ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ
Νίκη με την οποία εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ πέτυχε ο Σμόλικας Φαλάνης με 2-0 επί του Δαμασιακού.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 25’ όταν μετά από κόρνερ του Κατσαρού, ο Δολιάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 40’ ο Κατσαρός έβγαλε τον Κακαβίτση τετ α τετ και ο έμπειρος επιθετικός των «πρασίνων» διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Στο 73’ ο Βενέτης έφτασε πολύ κοντά σε τρίτο γκολ όμως η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Λιούσκας, Τσιρογιάννης, Ταστεμερίδης, Κατσαρός, Κακαβίτσης, Τάχας (65’ Μπαλαμώτης, 70’ λ.τ. Γκαλμπογκίνης), Τεκέδης (60’ Κόκκινος), Βενέτης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζάς, Ντόκος, Μπακαΐμης, Μόκκας, Δούκας, Τσεκούρας, Δεληχάς (60’ Κυρατζής), Ραπτοτάσιος (46’ Κ. Σουγλής), Λούτσος, Μούτσιος.

 

«ΒΛΕΠΕΙ» 4ΑΔΑ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ
Νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά στα πλέι οφ πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς μέσα στην Αμυγδαλέα με 2-1 επί του τοπικού Αετού. Μία νίκη που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Τσατσαλίδη που πέτυχε για πολλοστή φορά και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Και φυσικά η χαρά διπλή για τον δεινό σκόρερ των «ερυθρολεύκων», αφού πριν λίγες ημέρες η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το δεύτερο παιδί της οικογένειας.
Η νίκη λοιπόν αυτή αφιερώθηκε, από όλους τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, στο νέο μέλος της οικογένειας του Γιώργου Τσατσαλίδη.
Ο «συνήθης ύποπτος» της ομάδας της Αγιάς «χτύπησε» στο 17’, όταν μετά από σέντρα του Ν. Γούτου, με μονοκόμματο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ο Αετός προσπάθησε να αντιδράσει, είχε τις δικές του καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 39’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντακούλας.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην επανάληψη να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 65’ ο Τσατσαλίδης χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ (σε μία φάση στην οποία οι γηπεδούχοι εξέφρασαν διαμαρτυρίες για το ότι ο σκόρερ στόπαρε την μπάλα με το χέρι).
Τελικά ο Αετός μείωσε σε 1-2 στις καθυστερήσεις με τον Καρβούνη, αλλά δεν είχε άλλο χρόνο για να πετύχει κάτι περισσότερο και να αποτρέψει τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Περδίκης, Ευαγγελούλης (75’ Σάρα), Κορλός, Αμπατζίδης (60’ Ανδριανόπουλος), Αντωνόπουλος, Ντιντής, Κλούρας, Καρβούνης, Γαρυφαλλόπουλος (70’ Παραφέστας), Φούντας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος, Τσακάλι, Σούλι, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ντελής (80’ λ.τ. Τσιρογιάννης), Φλέγγας (20’ λ.τ. Υφαντής), Μπέτσιος (59’ λ.τ. Μαλάκος), Χαλάτσης.

 

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ Η ΛΑΡΙΣΑ 2012
Η Λάρισα 2012 πέρασε από τα Βούναινα κερδίζοντας 3-0 την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι που «καίγονταν» για τους βαθμούς προσπάθησαν για το καλύτερο, δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά στάθηκαν άτυχοι, καθώς δεν ευτύχησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ήταν χαρακτηριστικά τα χαμένα τετ α τετ των Ραπτόπουλου και Τσανά, αλλά και το δοκάρι του Φ. Μερτζανίδη.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και άνοιξαν το σκορ στο 41’ με το κοντινό πλασέ του Δ. Κίτσιου, στο 63’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Δ. Μανακούσιο, ενώ στο 90’ ο Τσιάκος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Πολύ μεγάλη στιγμή για τα Βούναινα, για να ξαναμπούν στο παιχνίδι το πέναλτι που εκτέλεσε στο 75’ ο Τσανάς, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαϊωάννου απέκρουσε την μπάλα.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Καρέντζος, Κατσιώτης, Γιουρούκης, Ραπτόπουλος (65’ Χατζηλιάδης Γ.), Μερτζανίδης Ηλ., Χριστοδούλου, Νταναβάρας, Καζάνι Κ., Τσανάς, Μερτζανίδης Φ.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Φλώρος Αντ., Κίτσιος Π., Πρίφτης, Φλώρος Παντ. (46’ Μανακούσιος Θ.), Μολάς, Φλώρος Βασ., Κίτσιος Δ., Μανακούσιος Δ. (80’ Ξέρας), Τσιάκος, Μπέης (60’ Σελήνης).

 

«ΖΩΝΤΑΝΟΣ» Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Μετά από έναν «άχρωμο» αγώνα που δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας» και... που μάλλον «κούρασε» τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες, ο Φαλανιακός πήρε πολύτιμο «τρίποντο» μέσα στην Ελασσόνα, επικρατώντας με 2-1 του γηπεδούχου Π.Ο.Ε.
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες βασικών τους παικτών, μετρώντας στην αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώνεται, στο παθητικό της ομάδας ακόμη μια εντός έδρα ήττα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι θετικό στην Ελασσόνα και τα κατάφεραν. Η απόδοση και των δύο ομάδων δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, ενώ έλειψαν οι μεγάλες φάσεις.
Φάσεις – γκολ:
5’: Επικίνδυνο σουτ του νεαρού Κωνσταντινίδη μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο γκολκίπερ του Φαλανιακού.
6’: Από τη δεξιά πλευρά, ο Λεσάι εκτελεί φάουλ και τη σέντρα που κάνει εκμεταλλεύεται ο Λυγούρας Χρ., που με ωραία κεφαλιά κάνει το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
13’: Επικίνδυνο σουτ του Λυγούρα Χρ. από κοντά φεύγει άουτ.
16’: Εκτέλεση φάουλ για τον ΠΟΕ από τον Περτζιόνι, σε επικίνδυνη θέση, και το καλοζυγισμένο σουτ φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φαλανιακού.
20’: Ο Βαρσάμης του Φαλανιακού, κοντά στην εστία του, προσπαθώντας να απομακρύνει την μπάλα, με ανάποδη κεφαλιά – αυτογκόλ... γράφει το 1-1.
24’: Νέα προσπάθεια για τον ΠΟΕ, με το σουτ του Περτζιόνι να φεύγει μόλις άουτ.
31’: Με ωραίο δυνατό σουτ ο Βαρσάμης των φιλοξενουμένων ...επανορθώνει το προηγούμενο λάθος του αυτογκόλ και γράφει το 1-2, με νέα πανηγύρια για τον Φαλανιακό.
54’: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν το κοντινό σουτ του Ποτούσογλου από καλή θέση βρίσκει έτοιμο τον Μπιμπλιτζή, που μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
58’: Ο Λυγούρας Χρ. επιχειρεί σουτ, μετά από πάσα που δέχθηκε από τον Λεσάι, και η μπάλα φεύγει άουτ από την εστία του Γούπου.
73’: Από τα αριστερά, αντεπίθεση για τον Φαλανιακό με τον Λεσάι, υποχρεώνει τον έμπειρο Γούπο με ωραία προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα.
85’: Δυνατό σουτ του νεοεισελθόντα Σιαφαρίκα από καλή θέση, αποκρούεται σωτήρια από τον γκολκίπερ του Φαλανιακού, που απομακρύνει την μπάλα.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Αντωνίου, Μακρής, Μίχος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Λαγός, Ποτούσογλου, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Μπαρλαγιάννης Ν., Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης, Παπαχρήστος, Μπαρλαγιάννης Ι. (76’ Σιαφαρίκας).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Μπιμπλιτζής, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Πανταζής, Λυγούρας Β., Λυγούρας Χρ. (61’ Κολοβός), Σέσι, Ιωαννίδης (90’+2’ Καρακίτσιος), Δημητρέλης (67’ Πανταζής), Λεσάι (84’ Βουγιατζής).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ
Ο Κίσσαβος Συκουρίου νίκησε 2-0 τον Τύρναβο και «κλείδωσε» την παραμονή στην κατηγορία. Ήταν μία νίκη την οποία άπαντες στο στρατόπεδο του Κισσάβου αφιέρωσαν στον άτυχο Τάσο Κουρδή, πρώην τερματοφύλακα της ομάδας μαζί με τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.
Σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο αποφασιστικοί και κατάφεραν να προηγηθούν στο 24’ με την κεφαλιά του Παυλόπουλου. Το «ρευστό» 1-0 έδωσε αμφίρροπη εξέλιξη στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να διασφαλίσουν το σκορ και τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή.
Τελικά στο 90’ ο Πετράκης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα (2-0) βάζοντας οριστικό τέλος στην αγωνία των παικτών του Κισσάβου.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πλιάγκας.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Φαρμάκας, Αγγέλης, Γκαμπέτας (70’ Αργύρης), Γκανάτσιος (75’ Ζαϊρές), Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας (90’ Τζαβάρας), Παυλόπουλος (60’ Τζιούρας), Μάντζαρης, Πλιάγκας, Πετράκης.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Αυλογιάρης (84’ Τσατσελάρι Ρ.), Καλέσης, Γαλάνης, Μαυροδήμος, Γανός (53’ Ντουνούδης), Καραλής (64’ Τσούτσας), Τζιόλας, Γκαντρής, Μπάκος.

 

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
Στις καθυστερήσεις ήρθε η λύτρωση για τη Δόξα Βλαχογιαννίου η οποία πέτυχε πολύτιμη νίκη μέσα στη Ν. Πολιτεία με 1-0 επί της τοπικής Αστραπής. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 90’+2’ με πλασέ ο Γκουρομπίνος μετά από σέντρα του Αθανασούλη, ενώ στο 62’ ο Θανασούλης είχε οριζόντιο δοκάρι.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Πραγγαφίλης, Ζήσης, Χλωρός, Κατσιάνος, Σιώκας, Αντωνόπουλος (50’ Φώτης), Μπέτσης, Σκουλίδης, Σκόμπας (65’ Δοξαριώτης), Πουρνάρας, Ασπετάκης.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μωυσίδης, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Καλογιάννης (60’ Λάκης), Γκουρομπίνος, Βίδρας (67’ Πάτσης), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Θανασούλης.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass