ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ 6-1!

Εντυπωσίασαν οι Νέοι του Απόλλωνα

• Το Σάββατο στη Φιλιππούπολη θα παίξουν με τον Αιγινιακό

Δημοσίευση: 25 Απρ 2018 20:53

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα Λάρισας συνέτριψε στους Γοργοβίτες Καρδίτσας την αντίστοιχη της Αναγέννησης, με το ευρύ σκορ 6-1!


Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League, και η λαρισινή ομάδα έκανε... πάρτι στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως αυτά τα παιδιά μπορούν με δουλειά να φτάσουν ψηλά.
Η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε στο 8’ με τον Άκη Βαγενά, με ωραίο τελείωμα φάσης με πλασέ (0-1) και διπλασίασε τα τέρματά της με τον Αλέξη Τσιούτσια στο 14’ (0-2).
Ακολούθησαν και άλλες φάσεις για τους Λαρισαίους με τους Κλίσμαν, Ντανίκα και Τσιούτσια αλλά ο Παπαευθυμίου απεσόβησε και άλλα σίγουρα γκολ.
Η Αναγέννηση απείλησε με τον Χατζή σε σουτ που πέρασε άουτ στο 33’, ενώ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσικρικά, ακριβώς με τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα.
Ο Χατζής εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 1-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Τσότσου ήταν καταιγιστικοί και ανεβάζοντας αισθητά στροφές, εμφανίστηκαν ακόμη πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Έτσι, στο 67’ ο Βαγενάς σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 70’ ο Μάριος Τσεκάι με εντυπωσιακό ανάποδο «ψαλίδι» έκανε το 1-4, στο 75’ ο Βασίλης Πατέτσιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 και στο 88’ ο Παναγιώτης Καλαπανίδας διαμόρφωσε το τελικό 1-6.
Σημειώνεται πως στο 31’ ο Απόλλωνας είχε και δοκάρι με κεφαλιά του Βαγενά.
Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και πως αφομοιώνουν αρκετά καλά αυτά που θέλει να τους περάσει ο προπονητής τους Κώστας Τσώτσος, ο οποίος στο τέλος συνεχάρη τους παίκτες για τη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που επέδειξαν.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Παπαευθυμίου, Κιόρρας, Ζήσης, Γκαραβέλας, Καρκαλέτσος, Καραγιάννης, Κατσάρας, Στράτος, Ζέρβας, Χαντζής, Μάλλιος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Τσώτσος): Σπηλιόπουλος, Μπαρούτσας (68’ Καλαπανίδας), Τζέλλος, Τσικρικάς, Τσεκάι, Τσαπατόρης, Χότζα, Κλίσμαν (65’ Πατέτσιος), Τσιούτσιας (75’ Σκύφτας), Ντανίκας (80’ Μπρότσης), Βαγενάς (78’ Πουλιάνας).
*Τον αγώνα παρακολούθησε και ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιώργος Βαζάκας.
*Επόμενο παιχνίδι για τους «μικρούς του Απόλλωνα είναι το ερχόμενο Σάββατο 28 Απριλίου στη Φιλιππούπολη, με τον Αιγινιακό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass