ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στον τελικό οι παίδες της ΕΑΛ

• Επικράτησαν στα Τρίκαλα της τοπικής Άμιλλας με 3-1 σετ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2018 19:51

Στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Παίδων Κεντρικής Ελλάδας προκρίθηκε η ομάδα της ΕΑΛ, που παρά τις απουσίες τριών αθλητών (Νταφούλη, Παπαθανασίου, Γερομίχαλου), κέρδισε και μέσα στα Τρίκαλα την τοπική Άμιλλα με 1-3 σετ.

Η ομάδα της Λάρισας χρειαζόταν τουλάχιστον δύο σετ για την πρόκριση, αφού στον πρώτο ημιτελικό είχε επικρατήσει με 3-1.
Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, οι παίκτες της ΕΑΛ παρουσιάστηκαν πειθαρχημένοι στις οδηγίες των προπονητών τους, αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ.
Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 10-10. Από εκεί και μετά η ΕΑΛ προηγήθηκε με 10-12 και σταδιακά άρχισε να «χτίζει» διαφορά που έφτασε ως και 8 πόντους (15-23). Με μία γρήγορη αντεπίθεση οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 20-24, αλλά οι φιλοξενούμενοι ψύχραιμοι τελείωσαν το σετ με 20-25.
Στο δεύτερο σετ έγινε πραγματική μάχη. Η Άμιλλα βρέθηκε μπροστά με 7-3, αλλά την ΕΑΛ αντέδρασε και πήρε κεφάλι στο σκορ με 12-15 και 16-21. Και πάλι όμως η ομάδα των Τρικάλων δεν το έβαλε κάτω. Με ένα σερί 4-0 μείωσε σε 23-24. Όμως οι παίκτες της ΕΑΛ επιδεικνύοντας την απαιτούμενη ψυχραιμία τελείωσαν το σετ με 23-25, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό.
Το τρίτο σετ τελείωσε με νίκη της Άμιλλας με 27-25, ενώ στο τέταρτο σετ η ΕΑΛ επικράτησε με 25-17 διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-1.
Όλοι οι παίκτες της ΕΑΛ απέδωσαν πολύ καλά, ακόμη και αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο, αφού στα σημεία που χρειάστηκε να βοηθήσουν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Διακρίθηκαν λίγο περισσότερο οι Πράπας, Πανταζόπουλος και Τσέτσιλας.
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων Βήτα και Χλωρού.
Τα σετ του αγώνα:20-25 (25′), 23-25 (31′), 27-25 (26′), 17-25 (21′).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΜΙΛΛΑ: (Γούλας Ε) Πέτσιας Α, Παπαδημητρίου Ε (L), Μιχαλίτσης Α, Τσιγαρίδας Λ, Κελεπούρης Σ, Ανδρεόπουλος Σ, Πάνος Ε, Μπέγας Σ, Τέγος Θ, Μητάκος Β, Νικάκης Ι (L), Ψαρρής Θ, Ξαφής Ε, Χλωρός Π.
ΕΑΛ: (Ματίκας Κ, Γαλάνης Ε) Πράπας Χ, Πανταζόπουλος Κ, Τσέτσιλας Κ, Ρήγας Β, Σιώμος Ε, Πηλίτσης Π (L), Αθανασιάς Γ, Ρήγας Σ, Σπανός Κ.
Διαιτητές: Βήτας Β, Χλωρός Χ, Σφονδύλη Δ.
*Στον τελικό του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, η ΕΑΛ θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο την ομάδα του ΑΣ «Αργώ» Βόλου, η οποία ανέτρεψε το εις βάρος της 2-3 μέσα στη Λαμία κερδίζοντας 1-3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass