ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (19:00)

Πολλά προβλήματα στην ΑΕΛ

• Δεν υπολογίζονται οι Μόρας, Ζίζιτς, Φατιόν, Γουάλας, Λεοζίνιο και Ναζλίδης • Ερωτηματικό και ο γκολκίπερ Μπόζοβιτς λόγω ενοχλήσεων στη μέση

Δημοσίευση: 21 Απρ 2018 22:18

Μετά τον άδικο αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά, πρέπει να αντιδράσει όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Super League.


Οι «βυσσινί» αύριο στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αγωνισθούν στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ στις 19:00 και θα προσπαθήσουν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα, για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
Τόσο στην αυριανή αναμέτρηση όσο και στα άλλα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με την Ξάνθη και τη Λαμία, οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θέλουν να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία και να στείλουν αισιόδοξα μηνύματα στους φιλάθλους.
Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος με τον τρόπο που αποκλείσθηκε η ομάδα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, όμως είδε πως οι παίκτες πάλεψαν παλικαρίσια και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.
Όσον αφορά τώρα στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα προβλήματα είναι πολλά και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, που θα αποφασίσει μετά τη σημερινή προπόνηση.
Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Μόρας, Ζίζιτς, Φατιόν λόγω καρτών, οι Γουάλας, Λεοζίνιο που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο αρχηγός Ναζλίδης, που έχει ενοχλήσεις στη μέση.
Ερωτηματικό είναι όμως και ο γκολκίπερ Μπόζοβιτς, ο οποίος επίσης έχει ενοχλήσεις στη μέση και σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν θα παίξει ή όχι στα Γιάννενα.
Αν αναλογισθούμε πως και ο Ξενοδόχωφ έχει πρόβλημα τραυματισμού, στην περίπτωση που δεν παίξει ο Μπόζοβιτς, τότε ο μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας θα είναι ο Θεοδωρόπουλος και οι Σαφαρίκας, Σολούκος από την Κ-20 και την Κ-17, αντίστοιχα.
Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 3 το απόγευμα και ακολούθως η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Το βέβαιο είναι πως θα δοθούν ευκαιρίες στους τρεις εναπομείναντες αγώνες σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, οι οποίοι εκτός του ότι θα επιδιώξουν να μην φανούν τα κενά των συμπαικτών τους, παράλληλα θέλουν να δείξουν πως μπορούν να υπολογίζονται και τη νέα χρονιά, για να συνεχίσουν στην ΑΕΛ.

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Στην ΑΕΛ επέστρεψε ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.
Ο ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στη Λαμία, αποχώρησε με ανακοίνωσή του, για οικογενειακούς λόγους.
Αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμά του από την ΑΕΛ, με τον ίδιο να έρχεται για πρώτη φορά τη σεζόν της ανόδου από την Football League, ενώ αγωνίστηκε και την επόμενη χρονιά στη Super League. Συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΛ έχει 47 συμμετοχές και 2 γκολ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 4 χρόνια του Νίκου Αναστασόπουλου.
Ο Νίκος Αναστασόπουλος θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα μας υπό τις οδηγίες του κ. Αντωνίου, αφού χθες έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Λαμία.
Ο Νίκος Αναστασόπουλος είναι από τους πιο πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στη Λάρισα και έχει συνδέσει την παρουσία του με την άνοδο της ομάδος στην Super League και τη διατήρησή της σε αυτήν κατά τη δύσκολη προηγούμενη σεζόν».

 

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 25.000 ΕΥΡΩ
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, επέβαλε στην ΠΑΕ Λάρισα χρηματική ποινή ύψους 25.000 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Λάρισα-ΑΕΚ).

 

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Η Κ-20 ΤΗΣ ΑΕΛ
Σήμερα εν τω μεταξύ και ώρα 16:00, η Κ-20 της ΑΕΛ αγωνίζεται στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, για την 28η αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος της Super League. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μπούμπας, από την Ένωση Ηπείρου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass