ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ψηλά το κεφάλι

• Πολλά μπράβο στους παίκτες και στον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου • Εκαναν υπερήφανο με την εμφάνισή τους τον κόσμο της ομάδας

Δημοσίευση: 20 Απρ 2018 22:16

Η ΑΕΛ είναι η «Βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου και το απέδειξε περίτρανα προχθές στο ΟΑΚΑ, όπου αγωνίσθηκε παλικαρίσια και με πολύ πάθος, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιτελικού με την ΑΕΚ ηττήθηκε στο 90’+4’, με 1-0 και αποκλείσθηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένας αποκλεισμός άδικος κατά γενική ομολογία, αν αναλογιστούμε πως οι «βυσσινί» πήγαν πολύ καλά «διαβασμένοι» στον δεύτερο ημιτελικό, δεν επέτρεψαν στην «Ένωση» να κάνει το παιχνίδι της και είναι κρίμα που ενώ έφτασαν πολύ κοντά στη βρύση, δεν κατάφεραν να πιουν νερό.
Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν παίρνει πάντα αυτό που δικαιούται εκείνος που δείχνει μια καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που άξιζε σύμφωνα με τη συνολική παρουσία που είχε, να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και να παίξει με τον ΠΑΟΚ. Και το άξιζε διότι όλοι οι παίκτες μπήκαν ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο και αποφασισμένοι να οδηγήσουν την ομάδα εκεί όπου ονειρεύονταν οι χιλιάδες φίλοι της.
Δυστυχώς όμως η τύχη τής γύρισε την πλάτη λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Παπαπέτρου, όταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με ένα εκπληκτικό γκολ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, λύτρωσε την ομάδα του και τους φίλους της, που έβλεπαν πως ο αποκλεισμός μετά το 2-1 της ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα, ήταν πολύ κοντά.
Μέσα σε ένα λεπτό στις καθυστερήσεις άλλαξαν όλα και η λαρισινή ομάδα έμεινε με την ικανοποίηση μεν της καλής εμφάνισης, αλλά και την πικρία της ήττας.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να επέλθει απογοήτευση, οι ποδοσφαιριστές έκαναν υπερήφανους τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, ανεξάρτητα εάν δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ και για τον Σωτήρη Αντωνίου μόνο καλά λόγια μπορούν να ειπωθούν.
Ο Αγιώτης κόουτς παρέταξε την ομάδα με αρίστη τακτική και έδειξε πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας τεχνικός που τολμά, δεν φοβάται τον οποιονδήποτε αντίπαλο και όπως διέγραψε μια λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής, μπορεί να πετύχει δουλεύοντας με την ίδια όρεξη και ως προπονητής.
Σίγουρα η επόμενη ημέρα είναι πολύ δύσκολη για την ΑΕΛ, για όλους τους λαρισαίους, οι οποίοι πάντως μετά την προχθεσινή εμφάνιση της ομάδας πιστεύουν περισσότερο στις δυνατότητές της και είναι αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά, εφόσον γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις που χρειάζεται για να ενισχυθεί το ρόστερ, με αξιόλογους παίκτες.
Στους τρεις εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος με ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Ξάνθη(εκτός) και Λαμία(εντός), η ΑΕΛ θα επιδιώξει να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία και να τερματίσει σε μια καλή βαθμολογική θέση.

 

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Σταύρος Μάνταλος της ΕΠΣ Καβάλας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την Κυριακάτικη (22/4 19:00) εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 28η αγωνιστική της Super League.
Φέτος έχει «σφυρίξει» μόλις μία φορά την ΑΕΛ στην εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο (0-0), ενώ τις υπόλοιπες φορές που βρέθηκε ως τέταρτος σε ματς των «βυσσινί» (όλες στο AEL FC ARENA), δεν ηττήθηκαν.
Συνεργάτες του ορίστηκαν οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας της ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Αναστάσιος Κάκος(Κέρκυρας).
Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή 22 Απριλίου, με κοινή ώρα έναρξης (19:00). Αναλυτικά:
*ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), 4ος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.Κων/νος Δάλλας(Ηπείρου)
*Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής), 4ος Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ. Εμμανουήλ Ταπαντζάς (Θράκης)
*Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Κατσικογιάννης, Τάτσης, Πασχάλης (Ηπείρου), 4ος Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)
*Ατρόμητος – Πλατανιάς: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Κουντουρέλης (Αθηνών), Σίπκας (Σάμου), 4ος Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ. Χρήστος Δαγλής (Μακεδονίας)
*ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Βλάσσης (Λασιθίου), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ. Νικόλαος Ιωσήφογλου (Αθηνών)
*Παναιτωλικός – Λαμία: Κουτσιαύτης (Άρτας), Παλαμίδας (Λακωνίας), Πήττας (Ηλείας), 4ος Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ. Δημήτρης Μπέρσης (Αρκαδίας)
*Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), 4ος Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ. Βασίλειος Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)
*ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ: Μάνταλος (Καβάλας), Κούλα (Ξάνθης), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), παρ. Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass