Η ΕΥΘΥΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΥ

Εξι παραιτήσεις για το «Κ» στη φανέλα

Δημοσίευση: 20 Απρ 2018 19:36

Σε μια ασυνήθιστη για τα ποδοσφαιρικά τοπικά χρονικά κίνηση προχώρησε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά το σοβαρό ορθογραφικό λάθος στο όνομα ενός εκ των τριών στρατιωτικών που ήταν τυπωμένα στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της στον συγκλονιστικό ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Αντί του σωστού «Κούκλατζης», (Μπαλταδώρος- Μητρετώδης ΤΙΜΗ- ΔΟΞΑ, τα άλλα δύο), οι φανέλες έγραφαν «Κούλατζης» -έλειπε δηλαδή το «Κ»- και έγινε αντιληπτό λίγα μόλις λεπτά πριν αρχίσει το ματς, γεγονός που ήταν αδύνατο να διορθωθεί ή οι παίχτες να αγωνιστούν με άλλες φανέλες.
Μετά από αυτό, αργά προχθές το βράδυ, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλ. Κούγιας, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του λοχία και ταυτόχρονα τις παραιτήσεις στενών συνεργατών του- που εκ της θέσεώς ευθύνης τους- θα έπρεπε να είχαν αντιληφθεί και διορθώσει το λάθος για να μην εκτεθεί η ομάδα στο πανελλήνιο.
Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα τη μακέτα με τη φανέλα που απέστειλε η ΠΑΕ σε τυπογραφείο της Λάρισας – «αλλά και ηλεκτρονικά σε αρχείο που δεν επιδέχετο τροποποίηση», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του –στην οποία το όνομα του έγκλειστου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, λοχία είναι σωστά γραμμένο…(φωτ.)
Νωρίς χθες, έξι συνεργάτες του Αλ. Κούγια, υπέβαλαν γραπτά τις παραιτήσεις τους, και η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, εξέφρασε «…την αγανάκτησή της για τη μέχρι τώρα σιωπηρή και αδρανή στάση εκ μέρους του τυπογράφου» για τον οποίο «επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».

 

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ
Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το θέμα, αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 19/4/2018 έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε με το τυπογραφικό λάθος στο επώνυμο του ενός στρατιωτικού στο μήνυμα της φανέλας στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ οι κάτωθι:
1. Σωτήρης Μάρκου – Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ.
2. Τάσος Χριστακόπουλος – Οικονομικός Διευθυντής, Γενικός Αρχηγός ΠΑΕ.
3. Γιώργος Κούτρας – Υπεύθυνος Γραμματείας ΠΑΕ, Διαχειριστής εισιτηρίων.
4. Άκης Θεοδωρούδης – Υπεύθυνος Γραφιστικών και Social Media, Marketing Assistant.
5. Κώστας Κοταρέλας – Υπεύθυνος Queens Bar και προσωπικού ημέρας αγώνων.
6. Κώστας Τσαρέας – Φροντιστής υλικού και ιματισμού ομάδας ανδρών.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη μακέτα που απέστειλε στον τυπογράφο της Λάρισας (σ.σ. αναφέρεται το όνομά του) και τους συνεργάτες του τυπωμένη, αλλά και ηλεκτρονικά σε αρχείο που δεν επιδέχετο τροποποίηση και εκφράζει την αγανάκτησή της για τη μέχρι τώρα σιωπηρή και αδρανή στάση εκ μέρους του τυπογράφου και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass