ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Στη Νίκαια το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

*Κλήρωση για την εμβόλιμη αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας *Το τριήμερο 1-3 Ιουνίου το παιδικό τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 22:14

Για μεθαύριο Παρασκευή έχει προγραμματισθεί η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, η οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια, σύμφωνα με το πρόγραμμα των περιφερειακών συνεδριάσεων που έχει αποφασίσει η διοίκηση της Ένωσης.

Η συνεδρίαση θα γίνει στο δημαρχείο Κιλελέρ, παρουσία του δημάρχου κ. Θανάση Νασιακόπουλου και στελεχών της δημοτικής αρχής. Θα κατατεθούν προτάσεις και θα γίνει διάλογος με τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής του δήμου, θα οριστεί η εμβόλιμη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, θα γίνει ενημέρωση για την εκκαθάριση του τελικού του κυπέλλου ΕΠΣΛ, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στα πρωταθλήματα υποδομής, θα γίνει ενημέρωση για το παιδικό τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού» κ.ά.
ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα πρωταθλήματα υποδομής, ήτοι προπαιδικό, παιδικό και εφηβικό. Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας υπολογίζεται τέλος του μηνός, ενώ στις αρχές Μαΐου θα διεξαχθούν οι τελικοί. Επίσης τα πιο «μικρά» πρωταθλήματα, ήτοι προτζούνιορ, τζούνιορ και μίνι υπολογίζεται να ξεκινήσουν το άλλο Σαββατοκύριακο, δηλαδή στις 28-29 του μηνός.
ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Το τριήμερο 1-2-3 Ιουνίου στο AEL FC Arena ορίστηκε να διεξαχθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Πρόκειται για την τρίτη συνολικά διοργάνωση που θα λάβει χώρα στη Λάρισα και στην οποία θα μετέχουν ομάδες Δημοτικών Σχολείων και Ακαδημιών ποδοσφαιρικών σωματείων.
Οι αγώνες των Δημοτικών Σχολείων θα διεξαχθούν την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης και των Ακαδημιών τις άλλες δύο.
Οι ηλικίες των παιδιών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αναμένεται να οριστικοποιηθούν στο συμβούλιο της Παρασκευής, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αφορούν στους γεννηθέντες το 2005 και νεότερους. Στη διοργάνωση αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες και από όμορους νομούς, όπως είχε γίνει τις δύο προηγούμενες φορές.
Η ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΣΤΗ Β’ ΕΠΣΛ
Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ θα οριστεί μία εμβόλιμη αγωνιστική. Μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου εμβόλιμα θα διεξαχθεί η 23η ή η 24η αγωνιστική, η οποία θα προκύψει μετά από κλήρωση.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΛ έγινε γνωστό ότι λόγω τιμωρίας της έδρας η Θύελλα Βασιλί θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο Υπέρειας (στο ματς με τον Σταυραετό), ενώ η Αιγάνη το γήπεδο Μακρυχωρίου (στο ματς με την Ελάτεια).
Επίσης λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων την παραμονή του Αγ. Γεωργίου, ο αγώνας του Αγ. Θωμά με τον Αγ. Γεώργιο θα διεξαχθεί στις 12:00 το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’).
Ο αγώνας τους Ατρομήτου Αγ. Ανάργυροι με την Ακαδημία Τυρνάβου θα διεξαχθεί μετά από αίτημα των γηπεδούχων το οποίο έγινε αποδεκτό από τους φιλοξενούμενους, μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 28 Απριλίου.
Τέλος ο αγώνας Πελασγιώτιδα-Χειμάδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μελίας.
Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Περί τα 1.100 ευρώ έκαστος θα βάλουν στο ταμείο τους οι δύο φιναλίστ του φετινού κυπέλλου ΕΠΣΛ, Οικονόμος Τσαριτσάνης και Αχιλλέας Φαρσάλων, βάσει των εισιτηρίων που κόπηκαν και των εισπράξεων που έγιναν.
Στο ταμείο της ΕΠΣΛ θα μπει το ποσό των 1.350 ευρώ περίπου. Υπενθυμίζεται ότι από τις καθαρές εισπράξεις η κάθε ομάδα λαμβάνει το 30% και η ΕΠΣΛ το 40%.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ15 Ο Δ. ΓΚΟΥΜΑΣ
Εν τω μεταξύ στην Εθνική Κ12 κλήθηκε ο τερματοφύλακας της Δόξας Βαλανίδας, Δημήτρης Γκούμας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Αθήνα στις 23 του μηνός.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΡΥΑΣ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΛΑΧΝΟΣ

Το 47650 κερδίζει το αυτοκίνητο

Ο λαχνός με το νούμερο 47650, σύμφωνα με τη χθεσινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, κερδίζει το μεγάλο δώρο, το αυτοκίνητο Hyundai i20, της λαχειοφόρου που διοργάνωσε η ΕΠΣΛ για την ενίσχυση των σωματείων του νομού. Ο τυχερός λαχνός διατέθηκε από την ομάδα του Ολύμπου Καρυάς.

Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass