ΠΑΕ ΑΕΛ:

Πού ευνοήθηκε η ομάδα μας;

*Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 16:02

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ που αναφέρεται στον διαιτητή Παπαπέτρου που ορίστηκε για τη ρεβάνς του ημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ σήμερα στο στάδιο ΟΑΚΑ, όπως και για τις αποφάσεις στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο AEL FC ARENA.


Παράλληλα, οι «βυσσινί» θέτουν ένα ξεκάθαρο ερώτημα για το πού εννοήθηκε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και αναρωτιέται σχετικά με δημοσιεύματα και τον λόγο που έχουν αναρτηθεί από συγκεκριμένα μέσα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω της σπουδαιότητος του ημιτελικού αγώνα, τον οποίο έχει να δώσει η ομάδα μας με την επίδοξη πρωταθλήτρια ΑΕΚ σήμερα το βράδυ στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, απέφυγε να ανακοινώσει το οτιδήποτε σχετικά με την επιλογή του κ. Παπαπέτρου και των συνεργατών του στον συγκεκριμένο αγώνα, απέφυγε να υπενθυμίσει το τι συνέβη με τον διαιτητή Ζαχαριάδη και τον βοηθό του πρώτου ημιτελικού Μερκενίδη, όχι μόνο για τη φάση του γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ και το τι συνέβη πριν με τη γροθιά του Μοράν στον Αγκάνοβιτς και με τα 5 μέτρα οφσάιντ του γκολ του Μασούντ, αλλά και για την εν γένει διαιτησία τους, όπως π.χ. για την κάρτα στον Φατιόν, ο οποίος δεν παίζει σήμερα, αλλά το να εκμεταλλεύονται αυτήν την ευπρέπεια τόσο ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και νυν του Παναιτωλικού Δέλλας, αλλά και πολλοί γνωστοί για την απόχρωση των συναισθημάτων τους δημοσιογράφοι ραδιοφώνων και sites και να αφήνουν υπονοούμενα για δήθεν φιλική διαιτησία ενός εκ καλυτέρων και εντιμοτέρων νέων διαιτητών, του κ. Σκουλά, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, δεν είναι δυνατόν να μας αφήσει αδιάφορους.
Υποβάλλουμε σε όλους ένα ερώτημα: Σε ποια φάση του αγώνα ΑΕΛ – Παναιτωλικός ευνοήθηκε η ΑΕΛ;
Της έδωσαν κάποιο φάουλ που δεν ήταν φάουλ, έδωσαν κάποιο πέναλτι που δεν ήταν πέναλτι, της χάρισαν καμιά κίτρινη κάρτα, της κατακύρωσαν κανένα γκολ που δεν ήταν γκολ, μήπως η αποβολή αυτού του μποξέρ-κατσέρ Πάουλο, που παραλίγο να σακατέψει τον Μασούρα δεν ήταν δίκαιη, μήπως εκείνη τη στιγμή της αποβολής το σκορ έπρεπε να είναι 6-1 υπέρ της ΑΕΛ και λόγω Κυριακίδη ήταν 2-1, μήπως το τελικό σκορ έπρεπε να είναι διπλάσιο;
Η μόνη λάθος απόφαση σε αυτόν τον αγώνα του κ. Σκουλά, αλλά σε αυτήν τον παρέσυρε ο βοηθός του κ. Μπουξμπάουμ, είναι η ακύρωση του γκολ του Περόνε με το οποίο θα γινόταν το σκορ 5-1.
Και κακώς ακυρώθηκε όπως όλοι παραδέχτηκαν ως οφσάιντ.
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς της γνωστής αποχρώσεως, δήθεν δημοσιογράφους, ότι ο Σκουλάς ως 4ος διαιτητής στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα απέβαλε τον κ. Κούγια από τον πάγκο, γιατί του ζήτησε να αποβάλει τον Νιαρχάκο και ο κ. Κούγιας τιμωρήθηκε με ένα μήνα μη εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 24.000 ευρώ πρόστιμο.
Αυτά προς υπενθύμιση όλων αυτών των αντικειμενικών δημοσιογράφων, εκτός αν όλα αυτά τα ψευδή δημοσιεύματα κάτι προετοιμάζουν, που εμείς ούτε καν το διανοούμαστε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass