ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Άρωμα τελικών στον Ο.Α.Λ.

*Συγκλονιστικές μονομαχίες στο Ανοικτό Πρωτάθλημα Τένις

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2015 8:20

 

 

 

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η ημιτελική φάση των αγώνων του «Ανοικτού Πρωταθλήματος Τένις Κεντρικής Ελλάδος», που διοργανώνει ο  Ο.Α.Λ., στις πανέμορφες  εγκαταστάσεις του.  Για την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης έγιναν τα παιχνίδια:

-ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ

Μπέλτσιος – Λυμπερόπουλος με νικητή τον Μπέλτσιο, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα.  Έτσι ο τελικός, στον οποίο θα συναντηθεί με τον Δ. Σιόρμπα που είναι σταθερά πολύ καλός παίκτης, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

-ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ

Στον πρώτο ημιτελικό συναντήθηκαν τα ζευγάρια Μπουραζάνας Κ. – Τσολής vs Πετσούλας – Χύτας.  Νικητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι που απέδωσαν πολύ καλό τένις σε όλους τους αγώνες που έδωσαν μέχρι τώρα.  Στον άλλο ημιτελικό των διπλών οι Δ. Κουραμάς – Δ. Σιόρμπας, που ήταν άλλωστε και το φαβορί, κέρδισαν, αν και όχι εύκολα, το ζευγάρι Πάντζιος – Αλ. Σιόρμπας.  Ο αγώνας αυτός λόγω της σύνθεσης των ομάδων είχε πολύ ενδιαφέρον τόσο κατά τη διεξαγωγή του όσο και μετά, αφού ο πατέρας Σιόρμπας δικαιολόγησε την ήττα του από τον υιό Σιόρμπα με τη φράση: «Δώστε τόπο στα νιάτα».  Όμως ο Μακροβασίλης που το άκουσε δεν έχασε την ευκαιρία να τον καρφώσει με την παροιμιακή φράση: «Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Έτσι ο τελικός θα διεξαχθεί  μεταξύ των Δ. Σιόρμπα – Δ. Κουραμά εναντίον των  Χ. Τσολή – Κ. Μπουραζάνα, που δίκαια είναι οι φιναλίστ, αφού αυτή την περίοδο είναι από τα πιο φορμαρισμένα ζευγάρια των αγώνων.

•ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ

Στον τελικό θα συναντηθούν τα ζευγάρια Τζάτσος – Λαφαζάνη vs Μπέλτσιος – Αγγελακοπούλου. Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τα δύο αυτά ζευγάρια έπαιξαν πολύ ωραίο και θεαματικό τένις και ο τελικός αναμένεται συναρπαστικός.

-Οι τελικοί των άλλων κατηγοριών θα διεξαχθούν μεθαύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα.  Αναλυτικά θα γίνουν οι εξής τελικοί :

-ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPEN

Δαγκλής – Μισδραχής

-ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟΥ ΑΝΔΡΩΝ 25-45

Σιόρμπας Δ. – Μπέλτσιος Β.

-ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟΥ ΑΝΔΡΩΝ 45+

Γκόλτσιος – Μελαχροινός

-ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζαγάρα – Γιαννούκα

Μετά τη λήξη των τελικών θα ακολουθήσει η απονομή των κυπέλλων στους νικητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass