ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΤΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙ (16:00)

Θέλει να το χαρεί ο Οικονόμος

• Κ. Κατσάρας: «Ο κόσμος να έρθει για να χειροκροτήσει τα παιδιά»

Δημοσίευση: 11 Απρ 2018 22:15

Μεγάλες στιγμές ζει η ιστορική κοινότητα της Τσαριτσάνης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ για πρώτη φορά από τον Οικονόμο (σ.σ.κέρδισε στον τελικό τον Αχιλλέα 1-0) και οι άνθρωποι του σωματείου ευελπιστούν πως μπορεί να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Σήμερα πάντως θα είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας», όπου στις 16:00 θα αναμετρηθούν για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ο Οικονόμος με τον Α.Ο.Καλαποδίου, κυπελλούχο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Οι «Πράσινοι» που τα θέλουν… όλα τη φετινή χρονιά, θα προσπαθήσουν σήμερα να απολαύσουν το παιχνίδι, να το χαρούν και αν μπορέσουν, να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Κώστα Κατσάρα, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Μια ακόμη ημέρα χαράς για την ομάδα μας και τον κόσμο της, τον οποίο καλούμε να έρθει στο γήπεδο για να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα αγωνισθούμε χωρίς άγχος, χωρίς πίεση και παίζοντας ελευθέρα, θέλουμε να το χαρούμε.
Θα έχουμε απέναντί μας μια αρκετά αξιόλογη ομάδα με έμπειρους παίκτες και θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία. Αν είμαστε καλύτεροι, φυσικά και θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Σίγουρα όμως μας ενδιαφέρει από την αρχή της χρονιάς η άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, που είναι και ο πρωταρχικό μας στόχος.
Πάνω από όλα το σημερινό ματς θέλουμε να το χαρούμε και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Μιφτάρι και ο τραυματίας Γκαμπέτας. Στην αποστολή που συγκροτήθηκε συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Νούσιας, Πήλιουρας, Θεοχαρίδης, Λεβέντης, Νάνος, Πούτας, Κολιός, Σαπάκος, Κουμπούρας, Χάμος, Καραλούλης, Δραχαλίβας, Ζηρδέλης, Τόλιος, Παπαγεωργίου, Ντούφας, Καραΐσκος, Καραγιάννης, Πίπιλας.

 

Ο Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ
Ο Α.Ο.Καλαποδίου είναι ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, κερδίζοντας στον τελικό τον Οπούντιο Μαρτίνου με σκορ 1-0.
Βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας και τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστεί, χάνοντας την άνοδο πάνω στο νήμα.
Εχει αξιόλογους παράγοντες, έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και προπονητή τον νεαρό Δημήτρη Γιανουδάκη, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της Λαμίας.
Το Καλαπόδι είναι ένα μικρό χωριό από την Αταλάντη προς Λιβαδειά και στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλαθλοι, συνδυάζοντας μια ωραία ανοιξιάτικη εκδρομή, καθώς έχουν πληροφορηθεί πως η Τσαριτσάνη είναι μια φιλόξενη κοινότητα και η γενέτειρα του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα.
*Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μπεκιάρης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Στεφανή, Κανιούρα, όλοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Κρητικός (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(4ος όμιλος, 16:00)
*Οικονόμος-Α.Ο.Καλαποδίου
*Α.Ο.Σελλάνων-Νίκη Βόλου
*Αστέρας Ιτέας-Νεοχώρι

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass