ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αλλαγές αποφασίσθηκαν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ

*Δημ. Ντούγκος: «Ποιο το σκεπτικό μας...»

Δημοσίευση: 06 Απρ 2018 22:07

Ριζικές αλλαγές αποφασίσθηκαν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ κατά την τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και αφορούν στην Α1 κατηγορία και στην Α2.
Συγκεκριμένα στην Α1 αποφασίσθηκε οι ομάδες να αυξηθούν στους δύο ομίλους από δέκα σε δώδεκα και φέτος θα υποβιβαστεί μία που θα βγει από το μπαράζ Ολυμπιακού Καρδίτσας-Φοίβου, ενώ στην Α2 ΕΣΚΑΘ αποφασίσθηκε να μην συμμετέχουν οι θυγατρικές των ομάδων (κάτω των 21 ετών) των εθνικών πρωταθλημάτων.

Θα παραμείνουν δύο όμιλοι των δώδεκα ομάδων ενώ ανεβαίνουν κατηγορία οι: Πασιαλής, Αιολικός, ΓΣ Ελασσόνας, Αετός Πλατυκάμπου και ο νικητής του μπαράζ Γ.Σ. Σκιάθου- Μύτικα. Σε περίπτωση που δεν υποβιβαστεί καμία ομάδα από την εθνική κατηγορία δεν θα χρειαστεί να γίνει μπαράζ για την άνοδο.
Σχολιάζοντας τις αλλαγές, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ τόνισε ότι γνώμονας ήταν το γεγονός ότι σταματάνε γρήγορα τα πρωταθλήματα με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην έχουν πολλές εμπειρίες ενώ επίσης διαπιστώθηκε ότι ομάδες που παίζουν στις υψηλές τοπικές κατηγορίες δείχνουν αξιοθαύμαστη οργάνωση και φαίνεται από τις γρήγορες ανόδους κατηγοριών του Ερμή Αγιάς αλλά και του ΓΣ Φαρσάλων.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass