ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΕΛ:

«Υπάρχουμε και εμείς κύριοι!»

Δημοσίευση: 06 Απρ 2018 15:10

Την έντονη δυσαρέσκειά της από το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Γυναικών, με αφορμή την παρουσία της στη Λάρισα, καμία αθλήτρια από τις ομάδες της Θεσσαλίας αλλά και από το ότι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας δεν απάντησαν στην πρόσκληση της ΑΕΛ για φιλικό παιχνίδι, εξέφρασε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Υπάρχουμε και εμείς κύριοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης στο στάδιο Αλκαζάρ όπου πραγματοποιήθηκε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής. ΑΕΛ και Τρίκαλα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σε έναν αγώνα με πολύ πάθος και δύναμη αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δυστυχώς όμως φαίνεται πως οι προσπάθειές τους δεν αναγνωρίζονται από κανέναν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και προς απογοήτευσή μας ούτε από τους ανθρώπους του χώρου του Γυναικείου ποδοσφαίρου και την κορυφή αυτού, την Εθνική μας ομάδα. Η ΑΕΛ φυσικά χαιρετίζει την επίσκεψη του εθνικού μας συγκροτήματος στην πόλη μας, όμως δεν μπορεί να κατανοήσει πως σε αυτήν την επίσκεψη στη θεσσαλική πρωτεύουσα δεν

κλήθηκε να συμμετέχει σε αυτές τις προπονήσεις ούτε μία αθλήτρια από τις ομάδες της Θεσσαλίας, όταν μάλιστα η μία είναι 1η στην βαθμολογία και οι άλλες δύο είναι στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα!

Μάλιστα η απογοήτευσή μας μεγάλωσε όταν οι άνθρωποι της ομάδας μόλις έμαθαν για την επίσκεψη της Εθνικής μας ομάδας στη Λάρισα, απέστειλαν επίσημη πρόσκληση για την πραγματοποίηση ενός φιλικού αγώνα της Εθνικής ομάδας με την ομάδα της ΑΕΛ. Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας δεν έδωσαν απάντηση ποτέ - έστω και αρνητική - στο δίκαιο αίτημα της ΑΕΛ, το οποίο είχε κυρίως στόχο την προώθηση και προβολή του αθλήματος στην πόλη της Λάρισας και παράλληλα την ανάπτυξη του αθλήματος, τη στιγμή που στην πόλη μας δεν έχει γίνει ούτε μία αναπτυξιακή ενέργεια από την Ομοσπονδία όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι μάλλον δεν γνωρίζουν για την ύπαρξή μας!

Η ΑΕΛ φυσικά δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια σε αυτό το θλιβερό συμβάν και το θεωρεί ένα ατυχές γεγονός των παραγόντων που ασχολήθηκαν με το όλο θέμα και δηλώνει πως θα συνεχίσει να παλεύει, έστω και μόνη της, για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στο μέλλον και θα υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον, για να γίνουν όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες για την ανάπτυξη του αθλήματος, ενώ παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα Εθνικά μας συγκροτήματα, που αυτήν την περίοδο προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους σε διάφορες προκριματικές φάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass