ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ

Αγωνία για τρεις στην ΑΕΛ

• Στις 19 Απριλίου ο επαναληπτικός ημιτελικός της λαρισινής ομάδας

Δημοσίευση: 04 Απρ 2018 22:00

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η Μεγάλη Εβδομάδα της Ορθοδοξίας, αλλά για την ΑΕΛ η πιο κρίσιμη εβδομάδα θα είναι αυτή που θα αρχίσει στις 15 Απριλίου με δύο σημαντικά παιχνίδια, ένα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λάρισα και το επόμενο στις 19 Απριλίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας (το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν 2-1 υπέρ της ΑΕΛ).


Στον πρώτο αγώνα η ΑΕΛ ψάχνει έναν τουλάχιστον βαθμό για να «σφραγίσει» την παραμονή με βάση το πρόγραμμα των υπόλοιπων ομάδων, ενώ στον επόμενο αγώνα θα κριθεί η πρόκρισή της για μια ακόμα φορά σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας.
Και τα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά αλλά η προετοιμασία δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου, αφού υπάρχουν τρεις τραυματίες και αυτοί είναι ο Γουάλας, ο Λεοζίνιο και ο Κριζμάν που η συμμετοχή τους ειδικά στον πρώτο αγώνα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Από δω και πέρα ο προπονητής αναμένεται να δουλέψει στη νέα τακτική που εφαρμόζει το 3-5-2 και να βρει τους ιδανικούς παίκτες που θα πρέπει να έχει για να μπορέσει να πετύχει η ΑΕΛ τον στόχο της.
Σίγουρα με τη νέα τακτική δείχνει ότι θα παίξει πιο επιθετικά απ’ ό,τι οι προκάτοχοί του ενώ μάλλον στη σκέψη του είναι ότι μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα θα πρέπει να πετύχει ένα γκολ αν θέλει να πάρει την πρόκριση και όχι να κλειστεί αμυντικά απέναντι στην πιθανή πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Χθες η προπόνηση έγινε το πρωί με χαλαρούς ρυθμούς ενώ πρωινές προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή.
Στη χθεσινή προπόνηση εκτός των τραυματιών δεν πήραν μέρος και οι: Μασούρας, Καρατάσιος που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ελπίδων που αγωνίζεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς (ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου) στον γειτονικό Βόλο.
Το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν ενώ θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.

 

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ
Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι χθες κατέθεσε εμπροθέσμως τον φάκελο της δεύτερης φάσης των οικονομικών κριτηρίων στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, προκειμένου ο φάκελός της να αξιολογηθεί για αδειοδότηση UEFA.ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Το διήμερο 18 και 19 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, η -διαδικαστικού χαρακτήρα- αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο θα γίνει την Τετάρτη 18/4, ενώ μία ημέρα αργότερα θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το σαφώς πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ.
Το πρόγραμμα των β’ ημιτελικών:
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/4
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (Γήπ. Τούμπας, 19:00)
ΠΕΜΠΤΗ 19/4
ΑΕΚ-ΑΕΛ (ΟΑΚΑ, 19:30)

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σήμερα θα διεξαχθεί οριστικά η αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία είχε αναβληθεί στις 12 Μαρτίου, μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για διακοπή του πρωταθλήματος, ως συνέπεια των όσων έγιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Το εξ αναβολής παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:30, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΚ    46-12    60
2. ΠΑΟΚ    48-17    52
3. Ολυμπιακός    51-23    51
4. Ατρόμητος    34-19    47
5. Ξάνθη    24-27    36
6. Αστέρας Τρίπολης    32-21    33
7. Πανιώνιος    27-24    34
8. Παναιτωλικός    28-30    32
9. Παναθηναϊκός    25-25    32
10. Λεβαδειακός    22-29    31
11. ΠΑΣ Γιάννινα    27-28    30
12. ΑΕΛ    17-37    26
13. Λαμία    17-31    25
14. Απόλλων Σμύρνης    20-33    22
15. Κέρκυρα    17-39    21
16. Πλατανιάς    12-55    10
* Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.
** Από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ο «δικέφαλος του βορρά» έχει εφεσιβάλει την απόφαση.

 

 

ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Κούγιας: Δώστε τα όλα
• Τέλος από την ομάδα ο Τάσος Λαγός

Χθες στα αποδυτήρια της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας που μίλησε στους παίκτες και τους είπε ότι πρέπει όλοι να στηρίξουν τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, καθώς η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση για μεγάλη διάρκεια στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν θα ανεχθεί καμία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή, ενώ κάλεσε τους παίκτες να τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, ενώ καθοριστικό έκρινε τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Στο μεταξύ τους είπε ότι στην ΑΕΛ όλοι πρέπει να νιώθουν σιγουριά και να παλεύουν για τη διάκριση της ομάδας ενώ αναφέρθηκε σε παίκτες που έφυγαν και κυριολεκτικά χάθηκαν ποδοσφαιρικά βολοδέρνοντας σε μικρότερες κατηγορίες.
Ο κ. Κούγιας αποφάσισε την τροποποίηση ενός συμβολαίου Έλληνα παίκτη της ομάδας λήγοντας ένα χρόνο νωρίτερα ενώ έδωσε προθεσμία σε έναν ακόμα Έλληνα παίκτη μέχρι 15 Απριλίου για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Τους ζήτησε όλους να σέβονται τις επιλογές του προπονητή τους, που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος μέσα στα αποδυτήρια.
* * *
Αργά χθες το βράδυ η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τάσο Λαγό τον οποίο ευχαρίστησε για όσα προσέφερε και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή του.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass