ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (2-0)

Φιλική νίκη της Μικτής ΕΠΣΛ

• Βλησαρούλης και Παπαθανασίου οι σκόρερ των νικητών • Αύριο στις 11:00 η δεύτερη αναμέτρηση

Δημοσίευση: 04 Απρ 2018 22:12

Νίκη στο χθεσινό πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο στάδιο Αλκαζάρ με την Εθνική Γυναικών πέτυχε η Μικτή ΕΠΣΛ με σκορ 2-0.


Τα φιλικά αυτά παιχνίδια εντάσσονται στην προσπάθεια που πραγματοποιεί το Εθνικό μας συγκρότημα για στελέχωση της ομάδας με νέες αθλήτριες και όπως επισήμανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημοσθένης Κάβουρας στόχος είναι να προγραμματίζονται δυνατά φιλικά, όπως το χθεσινό (αλλά και το αυριανό) με τη Μικτή της ΕΠΣΛ.
«Είναι μία χρονιά χωρίς επίσημα παιχνίδια για μας και μας ενδιαφέρει η ομάδα να κάνει φιλικά σε πολύ υψηλό τέμπο γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε όλα τα καλά στοιχεία που δημιούργησε αυτή η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια» είπε χαρακτηριστικά μετά το παιχνίδι ο κ. Κάβουρας και πρόσθεσε:
«Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν ένα πολύ καλό τεστ για μας και επιδιώκουμε να έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Από κει και πέρα θέλουμε να προσθέσουμε νέα πρόσωπα στην ομάδα, να γίνει η ζύμωση και να υπάρχει μία ανάλογη συνέχεια.
Αρχές Ιουνίου έχουμε ένα ακόμα δυνατό φιλικό στην Ουγγαρία που θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».
Από την πλευρά του ο Ενωσιακός τεχνικός Κυριάκος Κυζιρίδης επισήμανε:
«Στόχος μας είναι να στελεχώσουν τη μικτή Νέων για την καινούργια σεζόν, γι’ αυτό και θέλουμε φιλικά παιχνίδια για να δοκιμάσουμε νέα πρόσωπα. Μετά τις γιορτές θα γίνουν προπονήσεις προεπιλογής σε περιφερειακούς δήμους, ξεκινώντας από την Ελασσόνα».
Αγωνιστικά, η Μικτή της ΕΠΣΛ ήταν επιθετικά πιο δραστήρια, και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως οι πολύ καλές επεμβάσεις της πορτιέρο Πελετίδου στο α’ ημίχρονο κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Το 1-0 έγινε στο 20’ όταν ο Παπαθανασίου συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Βλησαρούλη και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Καλές στιγμές για την ομάδα της Λάρισας είχαν οι Ζησούλης, Βλησαρούλης, Καρέλας και Παπαθανασίου, ενώ για την Εθνική Γυναικών η μοναδική καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 29’, με τη Σιδηρά να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ.
Στην επανάληψη η Εθνική Γυναικών απείλησε πρώτη όταν στο 48’ το σουτ της Παράσχου απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκούμας. Δύο καλές ευκαιρίες στο 49’ και στο 63’ σημειώθηκαν με τους Ζησούλη και Βλησαρούλη αντίστοιχα, ενώ στο 65’ η Εθνική Γυναικών απείλησε εκ νέου με τη Σπυριδωνίδου αυτή τη φορά, η προβολή της οποίας πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τελικά στο 75’ ο Βλησαρούλης βρήκε τον Παπαθανασίου μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο τελευταίος ελίχθηκε πολύ ωραία και με διαγώνιο σουτ υπό πίεση έγραψε το 2-0.
Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 80’ με το σουτ του Βλησαρούλη που κατέληξε κόρνερ.
Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Βέργου με βοηθούς τις κ. Μπέλλου και Μπασδάνη, όλες της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησία).
Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης και μέλη της διοίκησης έδωσαν στα στελέχη του Εθνικού μας συγκροτήματος και στις αθλήτριες αναμνηστικά δώρα.
Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στις 11:00 στο στάδιο Αλκαζάρ και θα το διευθύνει η κ. Τσιοφλίκη με βοηθούς τις κ. Δεληγιάννη και Τσακνάκη της ΕΠΣ Λάρισας. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΛ (Κυζιρίδης): Νικολακούλης (46’ Γκούμας), Μπάγκας (46’ Γκατζιούρας), Ελέζι, Γώγος (46’ Γκάνας), Μπούρας, Ζιάρρας (46’ Τσιαμπαλής), Παπαθανασίου, Ζησούλης (62’ Μουσκεμένος), Βλησαρούλης, Παπαδάκος (46’ Τσούπρος), Καρέλας (54’ Τριανταφύλλου).
ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Κάβουρας): Πελετίδου (46’ Γαβριηλίδου), Καραπέτσα, Κυνωσίδου, Κακαμπούκη (71’ Λάγιου), Σιδηρά, Σπυριδωνίδου (59’ Κυδωνάκη), Χατζηγιαννίδου (59’ Γκάτσου), Παπαδοπούλου (81’ Χατζηνικολάου), Μωραΐτου (46’ Παράσχου), Βαρδάλη (46’ Κόγκουλη), Μάρκου (73’ Κοκοτσάκη).*Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε η αποστολή της Μικτής ΕΠΣΛ για τον αυριανό αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν (ώρα συνάντησης 09:30 π.μ.) είναι οι Γκούμας (Βαλανίδα), Μπούρας, Γώγος, Στάμος, Ζησούλης, Πετσούλας, Νικολακούλης (ΑΕΛ), Τριανταφύλλου, Παπαγεωργίου (Ακαδ. Τυρνάβου), Ζιάρρας, Παπαδάκος (Ηρακλής Λάρ.), Μπάγκας Κ., Μπενεχούτσιος (Ατρόμητοι), Καρέλας (Δήμητρα Γιάνν.), Ελεζι (Μελισσοχώρι), Παπαθανασίου (Νίκη Μιχαήλ), Μπάγκας Δ. (Μαυροβούνι), Γκάνας (Πελασγιώτιδα).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass