ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΕ (2-1), ΕΝΩ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ 3-0 ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ

Νίκες των πρωτοπόρων

• Επιστροφή στην 4άδα για το Αργυροπούλι • Πλησιάζει τα πλέι οφ ο Δωτιέας • Σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής για τη Δήμητρα • Έχασε το τρένο της παραμονής μαθηματικά η Αστραπή Ν.Π.

Δημοσίευση: 02 Απρ 2018 22:08

Με νίκες των πρωτοπόρων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η 26η αγωνιστική του οποίου διεξήχθη χθες.


Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο α’ ημίχρονο, κατάφερε στην επανάληψη να αντιδράσει και να φτάσει στη νίκη με 2-1 στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΟΕ. Στο Ελευθεραί, ο έτερος συνδιεκδικητής του τίτλου, Ηρακλής Λάρισας, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επιβλήθηκε του Φαλανιακού με 3-0
Ο Σμόλικας Φαλάνης έκαμψε δύσκολα την αντίσταση των Βουναίνων με 1-0, ενώ στην προνομιούχο τετράδα επέστρεψε η Δόξα Αργυροπουλίου που νίκησε με ανατροπή 3-2 τον Αετό Αμυγδαλέας.
Τη ζώνη των πλέι οφ πλησίασε ο Δωτιέας Αγιάς ο οποίος πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη αυτή τη φορά στο Βλαχογιάννι επί της τοπικής Δόξας με 2-0, ο Δαμασιακός έκαμψε επίσης με ανατροπή την αντίσταση του Τυρνάβου (2-1), ενώ η Λάρισα 2012 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δ. Μανακούσιο που επέστρεψε μετά από έξι περίπου μήνες στην ενεργό δράση επικράτησε του Κισσάβου Συκουρίου με 2-0.
Τέλος η Δήμητρα Γιάννουλης πήρε πολύτιμη νίκη με 4-0 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας, η οποία μετά από αυτό το αποτέλεσμα αποχαιρετά μαθηματικά την κατηγορία.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δήμητρα Γιάνν. - Αστραπή Ν. Π.    4-0
Σμόλικας – Βούναινα    1-0
Αργυροπούλι – Αμυγδαλέα    3-2
Οικονόμος - ΠΟ Ελασσόνας    2-1
Δαμασιακός - Τύρναβος 2005    2-1
Ηρακλής Λάρ. – Φαλανιακός    3-0
Βλαχογιάννι - Δωτιέας Αγιάς    0-2
Λάρισα 2012 – Συκούριο    2-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος    53-22    56 (6)
Ηρακλής Λάρ.    45-18    56 (4)
Σμόλικας    33-15    48 (1)
Αργυροπούλι    31-28    44 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
Αμυγδαλέα    38-28    44
Δωτιέας Αγιάς    35-25    42
Π.Ο. Ελασσόνας    33-24    39
Δαμασιακός    28-27    38
Λάρισα 2012    30-22    36
Συκούριο    31-33    35
Τύρναβος 2005    31-33    31
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
Δήμητρα Γιάνν.     25-28     30 (5)
Φαλανιακός    29-34    28 (3)
Βούναινα    29-50    26 (2)
Βλαχογιάννι    18-48    19 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
Αστραπή Ν.Π.    17-72    5

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/4, 17:00)
Δήμητρα Γιάνν.     –     Σμόλικας
Αστραπή Ν. Π.     –     Αργυροπούλι
Βούναινα     –     Οικονόμος
Αμυγδαλέα     –     Δαμασιακός
ΠΟ Ελασσόνας     -     Ηρακλής Λάρ.
Τύρναβος 2005     –     Βλαχογιάννι
Φαλανιακός     -     Λάρισα 2012
Συκούριο     -     Δωτιέας Αγιάς

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο και με γιορτινή ατμόσφαιρα από την πλευρά του Οικονόμου, πριν την έναρξη του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΟΕ η δημοτική κοινότητα Τσαριτσάνης απένειμε πλακέτα στην ομάδα του Οικονόμου για την κατάκτηση του κυπέλλου. Την απονομή έκαναν ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τσαριτσάνης, Αχ. Μητσιμπόνας και ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας, Κ. Καραγιάννης, στον πρόεδρο του Οικονόμου, Χρ. Μουλτσιά. Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο Τσαριτσάνης ήρθε και ο δήμαρχος Ελασσόνας, Ν. Ευαγγέλου.
Στον αγωνιστικό τομέα όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Οικονόμο καθώς στο 12’ από ενέργεια του Ματούλα, ο Παναγιώτου με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο εσωτερικό της δεξιάς δοκού και στη συνέχεια στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλοί στο πρώτο μέρος διαμαρτυρήθηκαν για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε Παπαχρήστο και Ματούλα, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κουκούλης είχε αντίθετη άποψη.
Το 0-1 παρέμεινε α’ ημίχρονο παρά τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων (18’ Μιφτάρι, 40’ Τόλιος, 43’ Κουμπούρας), ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και σε δεύτερο γκολ καθώς έβγαιναν με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική ενέργεια.
Στο β’ ημίχρονο σημειώθηκε ανατροπή του σκηνικού, καθώς στο 58’ ο Κουμπούρας με γυριστό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 63’ μετά από φάουλ του Πούτα, ο Χάμος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Από κει και πέρα οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι.
Στο 77’ τόσο ο Οικονόμος όσο και ο ΠΟΕ έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν μετά από αψιμαχία που είχαν οι Ματούλας και Μιφτάρι.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Λεβέντης (46’ Σαπάκος), Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης (87’ Παπαγεωργίου), Ζηρδέλης (81’ Ντούφας), Τόλιος (68’ Δραχαλίβας), Πούτας.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας (90’ λ.τ. Κωνσταντινίδης), Λαγός, Ποτούσογλου, Περτζιόνι (53’ Γελαλής), Συνάπαλος, Ν. Μπαρλαγιάννης (69’ Ντούμος), Παναγιώτου, Παπαχρήστος, Ματούλας, Μπούνα.

 

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ
Καλύτερος ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε δίκαια του Φαλανιακού με 3-0, σ’ ένα παιχνίδι που και οι δύο αντίπαλοι ήθελαν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ό λεπτό με την κεφαλιά του Αποστόλου μετά από προσπάθεια του Ζαφειρίου.
Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λεσάι, ενώ στο 70’ ο Μπάμης με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των «κυανολεύκων». Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Φώτος με διπλή προσπάθεια σε τετ- α-τετ που είχε.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Κοντοθανάσης (80’ Λάμπρου), Μπάμης, Γκιουρσάνης, Φώτος (85’ Μόσχος), Ζαφειρίου (85’ Φουρίκης), Αποστόλου.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Σουλιώτης (56’ Λυγούρας Χρ.), Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Μπλέντι (78’ Πανταζής Ηλ.), Ιωαννίδης, Δημητρέλης (63’ Φατούρας), Λεσάι.

 

Ο ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ
Δύσκολη νίκη του Σμόλικα Φαλάνης απέναντι στα μαχητικά Βούναινα με 1-0. Έτσι η ομάδα του Χρ. Χατζηλιάδη έμεινε για 13 σερί αγωνιστικές αήττητη. Αν και ο δυνατός αέρας στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, υπήρξαν αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι.
Στο 30’ ο Σκούπρας επιχείρησε μία σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι για να σημειωθεί έτσι η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων.
Στο 42’ ο Σμόλικας κέρδισε έμμεσο μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Το έμμεσο καταλογίστηκε σε γύρισμα αμυνομένου στον τερματοφύλακα, όμως οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους. Τελικά το έμμεσο εκτελέστηκε και ο Σκούπρας πέτυχε το 1-0.
Στο 62’ και στο 75’ ο Τσανάς με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραναστάση, ενώ στο 80’ ο Κακαβίτσης είχε και νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους.
Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία αρχικά με τον Τσανά να πλασάρει και να διώχνουν οι αμυνόμενοι προ της γραμμής και στη συνέχεια με τον Φ. Μερτζανίδη να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 90’+5’ υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή κ. Νίτσα από την πλευρά των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι στον Ραπτόπουλο.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (88’ Κακανούλιας), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης (72’ Τεκέδης), Τάχας (82’ Ζιώγας), Κατσαρός (65’ Βενέτης), Κακαβίτσης.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Χατηλιάδης Γ., Κατσιώτης, Καρέτζος (83’ Γιουρούκης), Φαρμάκας (78’ Ραπτόπουλος), Ξαφάρας, Μερτζανίδης Ηλ., Χριστοδούλου, Γκομοσίδης (67’ Μερτζανίδης Φ.), Νταναβάρας, Τσανάς.

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ
Δύο φορές προηγήθηκε στο σκορ ο Αετός Αμυγδαλέας αλλά η Δόξα Αργυροπουλίου είχε τις λύσεις και έφτασε τελικά στη νίκη με 3-2, επιστρέφοντας παράλληλα στη ζώνη των πλέι οφ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Σάρα (0-1), ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 45’ με το απευθείας κόρνερ του Ταρταμπούκα (1-1). Στο 60’ ο Περδίκης, με προβολή μετά από φάουλ του Αντωνόπουλου, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αετό (1-2), αλλά στο 66’ ο Ζάχος με πλασέ ισοφάρισε για δεύτερη φορά (2-2).
Το παιχνίδι κρίθηκε στο 78’ όταν ο Τσιάγκος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, σφραγίζοντας μία μεγάλη ανατροπή για τη Δόξα.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Κακαζούκης, Καφφές, Περήφανος, Μίζα (68’ Γκαραγκούνης), Σαΐτης, Ραμάι (46’ Ζάχος), Κόκκορας (89’ Φουρτούνας), Τσιάγκος, Ταρταμπούκας (78’ Ματθαίου).
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Περδίκης, Παραφέστας, Αμπατζίδης, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Σάρα (75’ Γαρυφαλλόπουλος), Τιούτιος (70’ Κυριακόπουλος), Φούντας, Καρβούνης (85’ Γραμμένος).

 

«5x5» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ
Την πέμπτη σερί νίκη αυτή τη φορά στο Βλαχογιάννι με 2-0 πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς και πλησίασε ακόμα περισσότερο την προνομιούχο τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τσατσαλίδη (υπήρξαν σ’ αυτή τη φάση κάποιες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για χέρι).
Στο 25’ ο σκόρερ του Δωτιέα είχε οριζόντιο δοκάρι και στο 66’ και δεύτερο οριζόντιο δοκάρι αυτή τη φορά με κεφαλιά σε σέντρα του Τσιρογιάννη.
Στο 82’ ο Τσιρογιάννης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Τσατσαλίδης διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-2.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Γεωργούλης (67’ λ.τ. Καλογιάννης), Μάρκου, Μητούλας, Τασιούλης, Γκουρομπίνος, Βίδρας, Σ. Φακίτσας, Μπαντής, Ιγγλέζος.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος, Τσακάλι, Ντελής (65’ Παππάς), Ντακούλας, Υφαντής, Τσιρογιάννης (85’ Ριζούλης), Τσατσαλίδης, Μαλάκος (80’ Μπέτσιος), Χαλάτσης (60’ Φλέγγας).

 

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ
Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο Δαμασιακός, ο οποίος επικράτησε μετά από ανατροπή του Τυρνάβου με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους ξεκινώντας το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς στο 2ο λεπτό ο Τσούτσας με πολύ ωραίο γκολ, μετά από πάσα του Τζιόλα, έγραψε το 0-1, όμως η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 35’ με τον Τσάλτα, ο οποίος με πλασέ, μετά από σέντρα του Λούτσου, ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 65’ ο Κ. Σουγλής εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζάς, Ντόκος, Ιωαννίδης, Μόκκας, Μουσιάρης, Τσάλτας (82’ Μούτσιος), Δούκας, Λούτσος, Σουγλής Κ. (70’ Μπακαΐμης), Τσεκούρας (55’ Ραπτοτάσιος, 90’Δελιχάς).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Παναγιωτόπουλος, Λιάκος, Γανός, Αυλογιάρης, Γαλάνης, Μαυροδήμος, Νάτσης, Μπάκος (58’ Καραλής), Γκαντρής (68’ Καλέσης), Τζιόλας, Τσούτσας (75’ Ντουνούδης)

 

ΕΓΡΑΨΕ Ο Δ. ΜΑΝΑΚΟΥΣΙΟΣ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δ. Μανακούσιο, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από διάστημα έξι περίπου μηνών (από τον Οκτώβριο) ύστερα από σοβαρό τραυματισμό, η Λάρισα 2012 επικράτησε 2-0 του Κισσάβου Συκουρίου.
Ο μέσος των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 78’ με ωραίο διαγώνιο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο ίδιος στο 88’ μετά από πάσα του Μπόντε διαμόρφωσε το τελικό 2-0, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στη ομάδα του.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Φλώρος Παν. (46’ Μανακούσιος Θ.), Σελήνης, Φλώρος Βασ., Πρίφτης, Μολάς, Φλώρος Παντ. (78’ Μπέης) ,Κίτσιος Δ. (85’ Κίτσιος Π.), Μπόντε, Τσιάκος, Ξέρας (70’ Μανακούσιος Δ.).
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Φαρμάκας, Αγγέλης, Χριστιανίδης, Τσιανάκας, Κουτσοκέρας, Παυλόπουλος (70’ Τζιούρας), Κορδέλας, Αργύρης, Γκαμπέτας, Μάντζαρης (80’ Πλιάγκας), Πετράκης.

 

ΕΙΧΕ ΟΥΣΙΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ
Η Δήμητρα Γιάννουλης ήταν ουσιαστική στο παιχνίδι της και πήρε δίκαια τη νίκη με 4-0 απέναντι στη μαχητική Αστραπή που μετά από αυτό το αποτέλεσμα αποχαιρετά μαθηματικά την κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με το πέναλτι του Εμμανουήλ το οποίο καταλογίστηκε σε τράβηγμα του Βουβουσίρα στον Τσαρούχα.
Στο 44’ η Δήμητρα διπλασίασε τα τέρματά της με το σουτ του Μάτου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 67’ μετά από έμμεσο μέσα στη μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 79’ όταν μετά από σέντρα του Κακαράντζα, ο Σιάρκος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σημείωσε αυτογκόλ.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Πετράκης (32’ λ.τ. Κακαράντζας), Εμμανουήλ (65’ Σαμαράς), Θώμος, Μπαμπάλης, Γκαλγκανόπουλος, Παναγιαννούλης, Μάτος (80’ Τσουμάνης), Τσαρούχας.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Σκάρλος (46’ Πραγγαφίλης), Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσάνος, Ζήσης (61’ Φώτης), Σιάρκος, Μπέτσης, Πράπας (46’ Αντωνόπουλος), Καλτσάς, Σκόμπας, Μαναός (80’ Δοξαριώτης).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass