ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Επαιξαν ρόλο άλλοι παράγοντες για το αποτέλεσμα

*Θ. Γράφας: «Μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2 και το 0-3»

Δημοσίευση: 01 Απρ 2018 22:01

Ρόλο έπαιξαν άλλοι παράγοντες για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των Τρικάλων και πρώην προπονητής της ΑΕΛ Θωμάς Γράφας τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών:

Νίκος Θεοδοσιάδης(Απόλλων Λάρισας): «Μία άδικη ήττα για εμάς, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επιβάλαμε τον ρυθμό μας κι αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο.

Νομίζω όμως πως εμείς κάθε Κυριακή θέλουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο και μιλάω για όλους όσους έρχονται στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιοι σήμερα μας στέρησαν αυτή την απόλαυση. Ήσασταν στο γήπεδο και βγάλατε τα συμπεράσματά σας. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο.

Θέλω μόνο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για ακόμα μια φορά ήταν κυρίαρχοι σε ένα παιχνίδι. Δεν λέει κάτι αυτό το αποτέλεσμα για εμάς γιατί τα παιδιά προσπάθησαν και ήταν καλύτεροι. Όπως σας είπα όμως άλλοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο, στο τελικό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για τη νίκη που πέτυχαν κι εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς θα ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και τη Μεγάλη Τετάρτη που υπάρχει αγωνιστική δράση το μυαλό μας στρέφεται στο παιχνίδι με την Καλλιθέα».

Θωμάς Γράφας(Α.Ο. Τρικάλων): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς που όπως και στο προηγούμενο βρίσκαμε έναν αντίπαλο στα καλύτερά του. Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και νομίζω ότι αυτό φάνηκε.

Θεωρώ πως η ομάδα τακτικά ήταν για ακόμα ένα ματς καλή και στα δύο ημίχρονα ο Αποστολίδης έπιασε πρώτη φορά την μπάλα στο δεύτερο σε ένα σουτ του Μαυριά. Από εκεί και πέρα ενώ ο αντίπαλος είχε την κυκλοφορία, δεν απειληθήκαμε.

Αντιθέτως αυτό το σκορ μας αδικεί γιατί μετά το 75′ θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που είχαμε να κάνουμε το 0-2 και το 0-3 και πήγαμε στο άγχος και στην πίεση έως και το 90′. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσήλωση που δείχνουν στη δουλειά που κάνουμε όλη την εβδομάδα και θέλω να ευχηθώ στον Απόλλωνα ό,τι καλύτερο.

Η χαρά για εμάς τελείωσε εδώ, γιατί την Τετάρτη έρχεται άλλο παιχνίδι».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημήτρης Σουλιώτης(Απόλλων Λ.): «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι πάλι στην πόλη και στην οικογένεια του Απόλλωνα. Σχετικά με το παιχνίδι είδατε πως ήταν ισορροπημένο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάποιες όμως ήταν στην κρίση του διαιτητή και τα δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Εμείς συνεχίζουμε. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα και έχουμε ως στόχο να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Ξενοφών Πάνος(Α.Ο.Τρικάλων): «Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Ο προπονητής όλη την εβδομάδα μας επισήμανε κάποια πράγματα για τον Απόλλωνα. Δεν απειληθήκαμε ποτέ στο παιχνίδι εκτός από κάποια γεμίσματα.

Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Μετά το 75′ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα τέρματα, αλλά το σημαντικό είναι πως πήραμε τη νίκη που ήταν ο στόχος μας.

Έχουμε ένα δύσκολο ματς τη Μ. Τετάρτη κι αν κερδίσουμε, θα κάνουμε καλές γιορτές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass