ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ, Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ(0-1)

Ηττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας

*Τρία πέναλτι ζήτησαν οι «κυανόλευκοι» που διαμαρτύρονται για τη διαιτησία * Τη Μ. Τετάρτη στο Αλκαζάρ με Καλλιθέα

Δημοσίευση: 01 Απρ 2018 22:00

Ένας πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας, ο Βασίλης Σαχινίδης, ο οποίος τον Ιανουάριο μετακόμισε από τη Φιλιππούπολη στα Τρίκαλα, υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα τους «κυανόλευκους» χθες στο Αλκαζάρ, με σκορ 1-0.

Πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα στο 56'και ουσιαστικά ήταν ο πρωταγωνιστής στο Θεσσαλικό ντέρμπι της Football League.

Ο Απόλλωνας είχε ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε, ενώ ζήτησε και τρία πέναλτι, δύο στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη.

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν πέτυχαν το γκολ, κράτησαν πολύ καλά στον αμυντικό τομέα και πήραν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Για μία ακόμη φορά αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία του κόσμου, σε ένα γειτονικό ντέρμπι, καθώς μικρός αριθμός φιλάθλων παρακολούθησε την αναμέτρηση.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

15' Σε γύρισμα του Τσιλούλη από αριστερά, ο Κανούλας δεν πρόλαβε την μπάλα στην προβολή που έκανε.

20' Από δεξιά ο Πάνος έκανε τη σέντρα και ο Μιλοσάβλιεβ στο ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ και ο Παϊτέρης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

27' Ο Λίταινας έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Μαυριά, ο πρώτος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά στο σουτ που δοκίμασε έστειλε την μπάλα άουτ.

48'Δυνατό σουτ επιχείρησε ο Τόμιτς και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παϊτέρη.

56'Μια άτυχη στιγμή για την ομάδα του Απόλλωνα, όταν σε σέντρα του Μάκο και από λάθος συνεννόηση μεταξύ Παπαζαχαρία και Παϊτέρη, ο Βασίλης Σαχινίδης με σουτ στο κενό τέρμα έκανε το 0-1 και έδειξε στην πλάτη το νούμερο της φανέλας του και το όνομά του.

63'Σουτ επιχείρησε ο Μαυριάς έξω από την περιοχή και ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα.

67'Σε σουτ του Γιανιτσάνη, η μπάλα πέρασε άουτ.

80'Σουτ έκανε ο Μαυριάς και η μπάλα κατέληξε άουτ.

90’ +3', Ο Σγκούρη γύρισε την μπάλα και στο αδύναμο πλασέ του Σαχινίδη, έδιωξε την μπάλα αμυντικός του Απόλλωνα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής ήταν ο κ. Καρατέρπος(Κοζάνης), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.Τζιουβάρα (Φθιώτιδας), Καλύβα(Κοζάνης), ενώ 4ος ήταν ο κ. Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Στο 37'οι του Απόλλωνα ζήτησαν πέναλτι όταν ο Τσιλούλης μπήκε από αριστερά στην περιοχή των Τρικάλων και βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Κοτσώνη. Όμως ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση, διέταξε να συνεχισθεί το παιχνίδι. Επίσης στο 44' ο Αγρόδημος βρέθηκε αυτή τη φορά στο έδαφος από τάκλιν του Τσιάρα, αλλά κι εδώ ο κ. Καρατέρπος θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση. Ενα ακόμη πέναλτι ζήτησαν οι «κυανόλευκοι» στο 59'όταν η μπάλα φάνηκε πως βρήκε το χέρι του Πάνου.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: Χατζής(17'), Αγρόδημος(67'), Γαρυφαλόπουλος (90'+3)/ Τσιάρας(29'), Βέρτζος (31'), Τόμιτς(72'), Σαχινίδης(85'), Πάνος(90'+2).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας(70'Καρακατσάνης), Ανδρέου, Χατζής(80'Γαρυφαλόπουλος), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας(86'Σουλιώτης), Τσιλούλης.

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (41'λ.τ.Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (52'Γιαννιτσάνης), Μικοσλάβιεβ (82' Ζγκούρη).

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ…

Τη Μ. Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο της Ελασσόνας στις 16:00, ο Απόλλωνας θα αγωνισθεί σε φιλικό παιχνίδι με τον Π.Ο.Ε. και θα χρησιμοποιηθούν από τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη κυρίως όσοι παίκτες δεν αγωνισθούν τη Μ. Τετάρτη στο ματς με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα.

…ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Μια ημέρα αργότερα, τη Μ. Παρασκευή και ώρα 11 το πρωί στη Φιλιππούπολη οι παλαίμαχοι του συλλόγου θα εγκαινιάσουν το ανακαινισμένο γήπεδο, σε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Δήμου Τεμπών.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Λεωνίδας Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass