ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

«Πάμε να κερδίσουμε στη Ριζούπολη»

*Κατέληξε στο 3-5-2 ο νέος προπονητής της ομάδας

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2018 22:00

Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League από σήμερα με την 26η αγωνιστική ημέρα μετά τη διακοπή λόγω των επεισοδίων στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Η ΑΕΛ αγωνίζεται αύριο στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου να δίνει το σύνθημα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς χθες μιλώντας στους παίκτες του είπε: «Πάμε να κερδίσουμε».

Ο νέος προπονητής της ομάδας το είπε κατά τη διάρκεια της ανάλυσης του αντιπάλου στους παίκτες όταν τους έδειχνε σε βίντεο την αναμέτρηση Απόλλωνα Σμύρνης-Παναιτωλικού 2-1 ενώ τόνισε ότι το βασικό στοιχείο για τη νίκη θα είναι να επιβάλουν οι ποδοσφαιριστές του τον ρυθμό τους.

Για το παιχνίδι αυτό ο προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Αγκάνοβιτς και του τιμωρημένου Γουάλας ενώ η τακτική που θα ακολουθήσει όπως φάνηκε και στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση είναι το 3-5-2.

Την τακτική που έδειξε και στα δυο φιλικά της ομάδας στη Λιβαδειά και τη Λαμία ενώ μάλλον κατέληξε και στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Μπόζοβιτς ενώ στα τρία σέντερ μπακ θα είναι οι: Μόρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς.

Στη μεσαία γραμμή στα πλάγια θα αγωνισθούν ο Μασούρας με τον Μλαντένοβιτς. Αμυντικό χαφ θα αγωνισθεί ο Φατιόν και πιο μπροστά ο Λαγός με τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Στην επίθεση τρεις παίκτες θα διεκδικήσουν δυο θέσεις και αυτοί είναι ο Ντέλετιτς, ο Ναζλίδης και ο Κριζμάν.

Σήμερα έγινε η τελευταία προπόνηση της ομάδας και ακολούθως ο Αντωνίου θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.

Ο αυριανός αγώνας είναι το πρώτο παιχνίδι του Αντωνίου ως προπονητής της ΑΕΛ ενώ σίγουρα θα είναι και «πιλότος» για την αναμέτρηση που όλοι θεωρούν ότι θα παιχθεί όλη η χρονιά και αυτή είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός αγώνας του κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που θα γίνει μάλλον στις 18 Απριλίου.

Στο πρωτάθλημα άλλωστε ο στόχος είναι η κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων βαθμών για να τερματίσει η ομάδα στην πρώτη δεκάδα που αποτέλεσε τον στόχο στην αρχή της περιόδου.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ... GREXIT

Στον ...απόηχο της απειλής για Grexit που πλανάται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα της Super League ξαναρχίζει μετά από διακοπή μερικών ημερών, με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Μετά τις δικαστικές αποφάσεις για τα έκτροπα στους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, η Ενωση του Μανόλο Χιμένεθ έχει αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου. Και απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

Αντίθετα, με την ψυχολογία «πληγωμένη» μετά τις αποφάσεις της αθλητικής Δικαιοσύνης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ -από τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου- και να περάσουν νικηφόρα από τον Περιστέρι. Ομως ο Ατρόμητος δεν είναι εύκολος αντίπαλος και δεδομένου ότι διεκδικεί ακόμη μέχρι και τη δεύτερη θέση, αναμένεται μία εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός που πλέον βρίσκεται στην 2η θέση, αλλά μακριά από την ΑΕΚ, δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού και λογικά θα πάρει την νίκη, ενώ στην «μάχη της παραμονής», καθοριστικοί αναμένεται να αποδειχθούν οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ και Κέρκυρα Λαμία.

Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αναμένονται οι αναμετρήσεις Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος-Ξάνθη, ενώ εκτός απροόπτου, ο Παναιτωλικός θα πάρει τους τρεις βαθμούς υποδεχόμενος τον «καταδικασμένο» Πλατανιά.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

15:00  Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

17:15  Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

19:30  Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

ΑΥΡΙΟ

15:00  Πανιώνιος - Ξάνθη

17:15  Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ

17:15  Κέρκυρα - Λαμία

19:30  ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΜΕΓ. ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30  Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΚ          43-12  57

2. Ολυμπιακός        50-22  50

3. ΠΑΟΚ       46-17  49

4. Ατρόμητος 34-17  47

5. Ξάνθη       24-27  35

6. Πανιώνιος  27-24  33

. Αστέρας Τρίπολης 28-21  33

8. Παναθηναϊκός      25-22  32

9. ΠΑΣ Γιάννινα       27-27  30

. Λεβαδειακός         21-28  30

11. Παναιτωλικός     27-30  29

12. ΑΕΛ        17-34  26

13. Λαμία      17-31  24

14. Κέρκυρα  17-39  20

15. Απόλλων Σμύρνης        17-33  19

16. Πλατανιάς          12-51  10

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

** Από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ο «δικέφαλος του βορρά» έχει εφεσιβάλει την απόφαση.

Αντίο από τον Τροΐζι

Παρελθόν για οικογενειακούς λόγους αποτελεί από χθες για την ΑΕΛ ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο Τροΐζι που ανήκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας και αποτελούσε έναν εκ των συνεργατών του Αντωνίου. Ο Τροΐζι αποχαιρέτησε χθες τους παίκτες.

Έτοιμος ο φάκελος αδειοδότησης

Από χθες είναι έτοιμος ο φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε στο αρμόδιο τμήμα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass