ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ LARISSA HANDBALL CLUB

Στην προεθνική Λαρισαίοι αθλητές του χάντμπολ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2018 19:15

Το χάντμπολ της Λάρισας αρχίζει και κάνει βήματα προόδου καθώς Λαρισαίοι αθλητές μετείχαν στο 1ο διακλιμακιακό καμπ παμπαίδων Α’ και παγκορασιδων Α ‘( γενν. 2003-2004) που αποτελεί προπομπός της Εθνικής Παίδων Ελλάδας.


Πρόκειται για τους αθλητές του LARISSA HANDBALL CLUB Δοντά Απόστολο, Έξαρχο Χρήστο και Καραλή Χρήστο γεννημένοι το 2004 που αγωνίζονται στις θέσεις δεξί, ακραίος επιθετικός, και πίβοτ, αντίστοιχα.
Συμμετείχαν 142 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα (επιλέχθηκαν από τουλάχιστον 1.200 αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων Χάντμπολ στην Ελλάδα σε αυτές τις ηλικίες) και επιλέχθηκαν από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Κρανάκη Γεώργιο, Ιατρούδη Παναγιώτη, Βαρελτζή Ιωάννη, Κότσιρα Κωνσταντίνο, Σκάρλο Δημήτρη και Τσιάπα Ιωάννη εκτιμώντας τη δουλειά του προπονητή της λαρισινής ομάδας Βασίλη Γκουράβα, ο οποίος παρευρέθηκε ως παρατηρητής και ως ο μοναδικός εκπρόσωπος των προπονητών Ελλάδος των σωματείων.
*Ύστερα από πρόσκληση του Ζαφειράκη Νάουσας, η λαρισινή ομάδα με όλα τα τμήματά της Μίνι, Παμπαίδες Β’, Παμπαίδες Α’, θα μεταβούν στη Νάουσα την Κυριακή των Βαΐων, για φιλικούς αγώνες αλλά και για καλύτερη προετοιμασία ενόψει των Πανελληνίων πρωταθλημάτων του Ιουνίου – Ιουλίου σε Έδεσσα και Αργος αντίστοιχα.
*Μαζί στην αποστολή θα είναι, για πρώτη φορά, τα πρώτα κορίτσια της ομάδας, δώδεκα τον αριθμό, όπου από τη νέα σεζόν θα αποτελούν το νέο τμήμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass