ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ RUN GREECE ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η WIND είχε τους νικητές της…

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2018 15:36

Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών πλημμύρισαν για 6η συνεχή χρονιά το Σάββατο 24 Μαρτίου την Κεντρική πλατεία, λαμβάνοντας μέρος στο δημοφιλές Run Greece.

Η WIND όπως πάντα ήταν εκεί, παροτρύνοντας μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να απολαύσουν τη διαδρομή και τον τερματισμό στους αγώνες δρόμου των 5χλμ., 10χλμ. και 1000μ. για παιδιά.

Οι αθλητές Αναστασία Καρακατσάνη, Ανθή Κυριακοπούλου, Μοσχούλα Μανούσου, Αλντο Κεραμάς εκπροσώπησαν την WIND και την WIND Running Team δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Η Αναστασία Καρακατσάνη έκοψε πρώτη το νήμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ διαδρομής. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Άλντο Κεραμάς τερμάτισε στην 6η θέση της γενικής κατηγορίας. Η Ανθή Κυριακοπούλου πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού στα 5χλμ., επίσης με ρεκόρ διαδρομής, ενώ η Μοσχούλα Μανούσου την ακολούθησε στη δεύτερη θέση.

Η αθλητική γιορτή εκτός από αθλητικό χαρακτήρα, είχε όπως πάντα έντονο και το στοιχείο της κοινωνικής προσφοράς. Σε αυτό τον αγώνα οι δρομείς είχαν την ευκαιρία με τη συμμετοχή τους να προβάλουν και να ενισχύσουν το έργο της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλίας.

Επόμενος σταθμός το Run Greece Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass