ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΜΕ 2-1

Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας

*Σταθερά βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2018 16:12

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας Λάρισας χθες, εκτός έδρας, επί του Αιγινιακού με 2-1 και βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Δόξα Δράμας.

Η λαρισινή ομάδα κατάφερε να αντιδράσει παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 και να φθάσει στη νίκη εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο αντίπαλός της έπαιζε με δέκα παίκτες από το 70' ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι ο μεν Απόλλων Λάρισας με δέκα παίκτες, ο δε Αιγινιακός με εννέα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και είχαν δύο καλά σουτ στο 4' με τον Σοφιάνη που η μπάλα κατέληξε άουτ και στο 8' με τον Πέριτς που μπλόκαρε ο Παϊτέρης.

Η πίεση συνεχιζόταν από τους γηπεδούχους(στο 20' ο Ζούρκος και στο 33' ο Παπαδόπουλος είχαν σουτ που κατέληξαν άουτ) και στο 36' κέρδισαν πέναλτι όταν σε σέντρα του Γκατσολάρι η μπάλα βρήκε το χέρι του Κουρτεσιώτη.

Το εκτελεί ο Γιαζιτζόγλου και πραγματοποιεί το 1-0.

Στο 36' γίνεται αναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλωνα Λάρισας καθώς ο Αγρόδημος τραυματίζεται και πέρασε στη θέση του ο Λίταινας. Και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου(45') γίνεται ο παίκτης που ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από σέντρα του Μαυριά.

Η ομάδα του Αιγινιακού που από την αρχή έδειξε διάθεση να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο με στόχο τη νίκη, στο 57', είχε ένα σουτ του Γκατσολάρι που κατέληξε άουτ ενώ στο 70, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πετρούση γιατί κράτησε τον Κανούλα που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Τόλιο.

Στην εκτέλεση του φάουλ που έγινε από τον Μαυριά ο Κανούλας είχε οριζόντιο δοκάρι αλλά στο 65' ο Κανούλας δεν αστοχεί και κάνει το 1-2 ύστερα από πάσα που δέχθηκε από τον Τσιλούλη.

Ο Απόλλωνας Λάρισας παρά το 2-1 συνέχιζε να πιέζει και στο 83' ο Τοπαλίδης έδιωξε τη τελευταία στιγμή την μπάλα προ του Κανούλα στη μπαλιά που έκανε ο Σκούπρας ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παπαζαχαρίας είχε ένα σουτ που κατέληξε άουτ.

Στο 89' είχαμε τις αποβολές των Ζούρκου και Ανδρέου για μεταξύ τους αψιμαχία.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Πέριτς (50′ Τσολακίδης), Ζούρκος, Παπαδόπουλος (79′ Χότζιτς), Σοφιάνης.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς (81′ Ανδρέου Γ.), Αγροδήμος (37′ Λίταινας), Κανούλας, Σουλίδης (46′ Καρακατσάνης), Τσιλούλης

*Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς καθώς ο Αιγινιακός είχε ανάγκη για βαθμούς για να ξεφύγει από ζώνη. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, ωστόσο μας βοήθησε γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η αποβολή του Πετρούση. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι θα ρισκάρει ο Αιγινιακός και πως πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Έτσι σημειώσαμε ένα γκολ προς το τέλος γκολ της αναμέτρησης και πήραμε τη νίκη».

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αρης επικράτησε με 3-2 του ΑΟΧ/Κισσαμικού στην Κρήτη και παρέμεινε επικεφαλής στη Football League, μετά από 23 αγωνιστικές. Το «χρυσό» γκολ για τους Θεσσαλονικείς που παραμένουν αήττητοι στη διοργάνωση, πέτυχε ο Γιάννης Πασσάς στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κάτι ανάλογο πέτυχε και ο ΟΦΗ, που διατηρήθηκε ως συμπρωτοπόρος με τον Αρη, καθώς φιλοξενώντας τον Εργοτέλη βρέθηκε να χάνει στο 4ο λεπτό με 2-0! Ωστόσο, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, αντέδρασαν και έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση με 4-2.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Κισσαμικός-Αρης 2-3

Αναγέννηση Καρδίτσας–ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0

Παναιγιάλειος-Καλλιθέα       0-0

Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας         1-2

Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα   1-1

ΟΦΗ-Εργοτέλης        4-2

Σπάρτη-Βέροια          3-0 (α.α.)

Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός  3-0 (α.α.)

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή ΕΡΤ3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης           57

. ΟΦΗ  57

3. Παναχαϊκή  47

4. Δόξα Δράμας        40

. Απόλλων Λάρισας  40

6. Απόλλων Πόντου  38

7. ΑΟΧ/Κισσαμικός  37

8. ΑΕ Καραϊσκάκης  36

9. Τρίκαλα      35

10. Σπάρτη     32

11. Αναγέννηση Καρδίτσας  25

12. Αιγινιακός            23

. Εργοτέλης    23

14. Πανσερραϊκός     22

15. Παναιγιάλειος      21

16. Καλλιθέα  16

17. Βέροια     

18. Αχαρναϊκός

* Ο Αχαρναϊκός και η Βέροια έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

** Εκκρεμεί η απόφαση για την «τύχη» του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός-Βέροια.

***Δόξα Δράμας και Παναχαική έχουν έναν αγώνα λιγότερο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass