ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΟ Α ΜΕΡΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Με δύο πρόσωπα η ΑΕΛ στη Λαμία

• Ο Αντωνίου δεν πήγε για το αποτέλεσμα...

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2018 22:16

Με δύο πρόσωπα εμφανίσθηκε η ΑΕΛ στον φιλικό αγώνα που έδωσε στο ΔΑΚ Λαμίας με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας(λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), στο πρώτο μέρος όπου ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου χρησιμοποίησε τη θεωρητικά βασική ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση, κέρδιζε η λαρισινή ομάδα με 1-0, αλλά δείχνοντας ότι δεν πάει για το αποτέλεσμα έβαλε όλους τους παίκτες και έχασε με 2-1.


Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλύτερη από αυτή στο φιλικό με το Λεβεδειακό ενώ το σύστημα 3-5-2 που εφάρμοσε δείχνει να αφομοιώνεται πλήρως από τους παίκτες του ενώ ας μην ξεχνάμε είχε τις απουσίες των Μασούρα, Αγκάνοβιτς, Γουάλας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Θεοδωρόπουλος (στο πρώτο μέρος ακούμπησε μόλις δύο φορές την μπάλα) ενώ σέντερ μπακ ήταν οι: Γιοβάνοβιτς, Μόρας(ανεβάζει την απόδοσή του), Ζίζιτς.
Στα πλάγια αγωνίζονταν ο Ρέντζας με τον Μλαντένοβιτς ενώ αμυντικό χαφ ήταν ο Φατιόν και πιο μπροστά ήταν ο Λαγός με τον Μιλοσάβλιεβιτς.
Το δίδυμο της επίθεσης ήταν ο Ντέλετιτς με τον Ναζλίδη.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 19’ όταν ο Μπούντνικ επιχείρησε από αριστερά ένα συρτό σουτ με τον Θεοδωρόπουλο να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 26’ ο Μπλαντένοβιτς με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Πίτκα, αφού η μπάλα πέρασε από αρκετά πόδια και έγινε το 0-1.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης με ωραία προσπάθεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή πάσαρε στον Λαγό που σούταρε άστοχα από κοντά.
Στο 40’ μετά από προσπάθεια του Βάντερσον το σουτ που έκανε ο ίδιος δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 45’ το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, το εκτέλεσε ο Μπλάζιτς και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ είχε μια ευκαιρία στο 53’ όταν ο Κριζμάν πραγματοποίησε όμορφη προσπάθεια, γύρισε στον Μλαντένοβιτς που αστόχησε από κοντά.
Η Λαμία ισοφάρισε στο 59’ με κοντινό σουτ του Φράγκου που έδωσε πνοή στην επίθεση των γηπεδούχων.
Στο 66’ ο Φράγκος βρήκε τον Λινάρδο που σούταρε από ευνοϊκή θέση για να διώξει σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στο 76’ ο Παντελιάδης από αριστερά έστρωσε την μπάλα στον επερχόμενο Λινάρδο που από το ύψος της περιοχής σούταρε δυνατά για να διώξει σωτήρια με τα πόδια ο Σιαφαρίκας.
Η νίκη για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο Φράγκος έβγαλε σε θέση βολής τον προωθημένο Κουκόλη ο οποίος εξ επαφής διαμόρφωσε το 2-1.
Διαιτησία: Τζοβάρας (Γάκος-Καλύβας). 4ος: Μπλούνας
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Πίτκας (46’ Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος (64’ Πατσαρούχας), Παπαργυρίου (46’ Παντελιάδης), Κουκόλης, Αναστασιάδης (46’ Πριντέτα), Άντρονιτς (74’ Μανιάς), Βάντερσον (46’ Φράγκος), Ακόστα (46’ Λινάρδος), Μπούντνικ (46’ Μπεν Τζεμιά), Μπλάζιτς (46’ Μπουλούλης), Τσούκαλος (46’ Κουτρομάνος).
ΑΕΛ (Αντωνίου):Θεοδωρόπουλος (71’ Σιαφαρίκας), Ρέντζας (46’ Κριζμάν), Μόρας (79’ Καρατάσιος), Γιοβάνοβιτς (46’ Περόνε), Ζίζιτς (46’ Λεοζίνιο), Λαγός (89’ Δερμιτζάκης), Φατιόν (71’ Μακρής), Ναζλίδης (46’ Χούμποεβ), Μλαντένοβιτς (46’ Γκόλιας), Μιλοσάβλιεβιτς (63’ Μπάλλας), Ντέλετιτς.

 

 

ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Μασούρας και Καρατάσιος κλήθηκαν στην εθνική Ελπίδων

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι έλαβε χθες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρόσκληση από την Εθνική Ελπίδων U-20 για τους ποδοσφαιριστές της, Γιάννη Μασούρα και Άγγελο Καρατάσιο για να αγωνιστούν σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 04/04/2018.

 

 

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Επανεκκίνηση σαν ...ψέμα

Σαν... ψέμα θα φαίνεται η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα που όλα δείχνουν ότι θα γίνει τη 1η Απριλίου μέρα πατροπαράδοτη για ψέματα. Ως γνωστόν το πρωτάθλημα είχε διακοπεί μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ καθώς οι πληροφορίες θέλουν να αποδέχονται οι ΠΑΕ πλην του Ολυμπιακού τις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα περιμένει το ΔΣ της Super League, που θα γίνει τη Δευτέρα, για να έρθει σε επαφή με τη FIFA και την UEFA για το αν θα αρθεί η αναστολή του πρωταθλήματος ή όχι.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρότι προχθές είχε εκφράσει τη διαφωνία της στις προτάσεις Βασιλειάδη χθες μετά από επιστολή που έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού στη λαρισινή ΠΑΕ αποφάσισε να συμφωνήσει και το έκανε γνωστό με την ακόλουθη επιστολή στη Σούπερ Λίγκα που ανέφερε τα ακόλουθα:
«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε
Αξιότιμε κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε,
Γίναμε κοινωνοί της επιστολής που σας απέστειλε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης και μετά την αναφορά σε αυτήν την επιστολή ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις μας στη διαβούλευση που θα γίνει με όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου πριν από τις τροποποιήσεις των νόμων και των κανονισμών για τη νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία του πρωταθλήματος της Super League και των άλλων πρωταθλημάτων και διοργανώσεων και κατόπιν αυτής της εξελίξεως αίρουμε τις επιφυλάξεις μας και σας εξουσιοδοτούμε όπως δεσμευτείτε και για την ΠΑΕ ΑΕΛ σε όλες τις δεσμεύσεις τις οποίες ζήτησε ο κ. Υφυπουργός ως προϋπόθεση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.
Με εκτίμηση
Σωτήρης Μάρκου
Αντιπρόεδρος Δ’ και Διευθύνων Σύμβουλος»

 

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass