ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΚΟΣ ΓΙΑ ΛΙΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥΛΙΩΤΗ:

Καλοί παίκτες και καλά παιδιά

• «Κέρδος για τον Απόλλωνα που επενδύει σε νέους ποδοσφαιριστές»

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2018 22:04
Στη φωτογραφία από αριστερά οι κ. Αλέκος Μπότης, Αχιλλέας Δόκος και Στέλιος Καρακώστας (γυμναστής) Στη φωτογραφία από αριστερά οι κ. Αλέκος Μπότης, Αχιλλέας Δόκος και Στέλιος Καρακώστας (γυμναστής)

Την αναμέτρηση Απόλλωνα Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας παρακολούθησε στο στάδιο Αλκαζάρ την περασμένη Κυριακή, ο πρώην πρόεδρος του Τυρνάβου 2005, Αχιλλέας Δόκος.

Μαζί με τον πρώην γενικό αρχηγό της Α.Ε. Τυρνάβου Αλέκο Μπότη, βρέθηκαν στο γήπεδο και ενθουσιάστηκαν από την αγωνιστική εικόνα των «κυανόλευκων», ενώ απογοητεύθηκαν από την παρουσία των «κιτρινόμαυρων» της Καρδίτσας. Άνθρωπος με εμπειρία στο ποδόσφαιρο ο κ. Δόκος, ερωτηθείς να σχολιάσει το εμφατικό 4-1 του Απόλλωνα αλλά και την απουσία των Λαρισαίων φιλάθλων, τόνισε τα εξής: «Καταρχάς οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, στον προπονητή του κ. Νίκο Θεοδοσιάδη και στους παίκτες του, για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν και την εικόνα ενός καλογυμνασμένου συνόλου, που έδειξαν. Είναι πολύ θετικό για το ποδόσφαιρο του νομού που μια ομάδα σαν τον Απόλλωνα μας εκπροσωπεί επάξια στο πρωτάθλημα της Football League. Και βέβαια επειδή και εμείς με τον Τύρναβο αγωνισθήκαμε σε αυτό το πρωτάθλημα, γνωρίζουμε πως πρέπει να γίνουν πολλές θυσίες, αλλά χρειάζεται απαραίτητα να βοηθήσει με την παρουσία του και ο κόσμος της Λάρισας. Είναι κέρδος για τον Απόλλωνα που επενδύει σε νέους παίκτες και σε Λαρισαίους. Εμείς είμαστε χαρούμενοι διότι οι τελευταίες μεταγραφές που έκανε ήταν ο Δημήτρης Λίταινας με τον Δημήτρη Σουλιώτη.
Δύο καλοί παίκτες που αγωνίσθηκαν στον Τύρναβο και είναι καλά παιδιά παράλληλα, τα οποία ευχόμαστε να βοηθήσουν και να υλοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Από την άλλη, μας στεναχώρησε η συνολική παρουσία που είχε η ομάδα της Καρδίτσας, του φίλου μας Γιώργου Βαζάκα.
Έχει ένα νεανικό σύνολο, έδειχνε μια ομάδα που ήταν μαχητική έως τώρα, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι απογοήτευσε και χρειάζεται μια τονωτική...ένεση, για να ανακάμψει, στη συνέχεια.
Όπως είπε και ο προπονητής στις δηλώσεις του μόνο αν είναι ενωμένοι όλοι στην Καρδίτσα μπορεί η Αναγέννηση να δώσει τη μάχη της παραμονής και είναι κρίμα να υπάρχουν γκρίνιες σε ένα σύλλογο που έχει ιστορία και πάνω από όλα είναι από τη Θεσσαλία».
Χ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass