ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17.00 ΜΕ ΤΗ ΦΕΡΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ

Φιλικό της ΑΕΛ στη Λαμία

• Εκτιμήσεις για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά το Πάσχα

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2018 22:24

Του Σωτ. Κέλλα

Το πρωτάθλημα της Super League έχει διακοπεί μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά στην ΑΕΛ προσπαθούν να διατηρήσουν την ετοιμότητά τους και κυρίως να γίνει η προσαρμογή των παικτών στη φιλοσοφία του νέου τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου που δείχνει να αλλάζει την αγωνιστική τακτική της ομάδας ενόψει του υπόλοιπου του πρωταθλήματος αλλά κυρίως του επαναληπτικού ημιτελικού αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ.


Γι’ αυτό λοιπό προγραμματίζουν κάθε βδομάδα φιλικό αγώνα και σήμερα σειρά έχει το παιχνίδι στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα, όπου ο Αντωνίου και σ’ αυτόν τον αγώνα αναμένεται να εφαρμόσει την τακτική 3-5-2 αλλά έχοντας τους δύο βασικούς πλάγιους εκτός μάχης καθώς ο Μασούρας έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων ενώ ο Γουάλας είναι τραυματίας.
Στο φιλικό θα πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι περισσότεροι ώστε να δει τον δείκτη ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών.
Ο Αντωνίου στη διάθεσή του δεν θα έχει τους Ξενοδόχοφ, Μασούρα, Αγκάνοβιτς και Γουάλας ενώ στα πλάγια λογικά θα χρησιμοποιήσει τον Ρέντζα και τον Μλαντένοβιτς αφού και ο Χούμπτεσφ δεν είναι απόλυτα υγιής.
Στο μεταξύ αύριο θα γίνει κανονικά προπόνηση ενώ οι παίκτες θα έχουν ρεπό μόνο την Κυριακή.

 

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Στην ΑΕΛ σχετικά με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος οι εκτιμήσεις είναι ότι αυτό θα συμβεί μετά το Πάσχα, κάτι το οποίο σημαίνει αρκετά φιλικά παιχνίδια ενώ κανένας δεν γνωρίζει σε τι ρυθμούς θα βρεθούν οι ομάδες όταν αρχίσουν οι επίσημες αγωστικές υποχρεώσεις. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass