ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόβλημα με Ρόλαντ Σάφτενααρ

•Ενθαρρυντικό το κλίμα στις τάξεις των «πρασίνων» καθώς εκτός από τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν και χρήματα στις τσέπες των παικτών τις τελευταίες ημέρες

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2018 21:20

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Ρέθυμνο. Σάφτενααρ, Διαμαντάκος και Βαβάτσικος μέχρι χθες δεν προπονήθηκαν, οι δύο πρώτοι λόγω τραυματισμού και ο τελευταίος καθώς υπηρετεί τη στρατιωτική

του θητεία.
Ο «πονοκέφαλος» ωστόσο για τον τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο αφορά στην περίπτωση του Ρόλαντ Σάφτενααρ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και δεν αποκλείεται να τεθεί εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα ο Ολλανδός σέντερ των «πρασίνων» είχε δεχθεί χτύπημα στο χέρι στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ωστόσο αρχικά ο τραυματισμός του δεν έδειχνε ανησυχητικός.
Παρ’ όλα αυτά στο τελευταίο ματς με τον Άρη το πρόβλημά του επιδεινώθηκε και πλέον είναι πολύ πιθανό να τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης (ήδη παραμένει εκτός προπονήσεων). Αυτό σημαίνει ότι εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι των ανθρώπων της ομάδας, ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος θα αναγκαστεί να παίξει στο Ρέθυμνο χωρίς ψηλό. Σε ό,τι αφορά στους Διαμαντάκο και Βαβάτσικο, αναμένεται σήμερα να μπουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Από κει και πέρα το κλίμα στις τάξεις των «πρασίνων» είναι πολύ καλό καθώς εκτός από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα ήρθαν και χρήματα στις τσέπες των παικτών. Η νέα διοίκηση έχει διευθετήσει πολλές από τις οικονομικές εκκρεμότητες, γεγονός που αντανακλά και στην ψυχολογία της ομάδας.
Η αναμέτρηση στο Ρέθυμνο είναι εξίσου σημαντική και η νίκη θεωρείται κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη, προκειμένου η ομάδα να κάνει ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Σύμφωνα με τα πλάνα του Θανάση Σκουρτόπουλου όσο πιο γρήγορα η ομάδα φτάσει στις 9 νίκες τόσο το καλύτερο, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε παιχνίδι έχει τη δική του αξία. Θετικό για τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο ήταν και το χθεσινό αποτέλεσμα στο Αλεξάνδρειο, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 66-65 του Άρη, ο οποίος έμεινε έναν βαθμό πίσω από τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο το πρωί, καθώς στη συνέχεια η αποστολή του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και από κει θα μεταβεί αεροπορικώς (το απόγευμα της ίδιας ημέρας) στην Κρήτη.
Εν τω μεταξύ και σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον της ιταλικής Ορλαντίνα για τον Νώντα Παπαντωνίου, το θέμα θεωρείται λήξαν από τους ανθρώπους του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου, καθώς ο παίκτης δεν παραχωρείται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση της ιταλικής ομάδα είχε γίνει προσωπικά στον γκαρντ των «πρασίνων» και όχι στην ομάδα, ωστόσο δεν τίθεται πλέον θέμα αποδέσμευσής του.
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Δια χειρός Ζάρα, ο ΠΑΟΚ απέδρασε με 66-65 από το Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη, στο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών. Ο Έλληνας γκαρντ βρήκε στόχο από τα 6.75 στα 6’’ για τη λήξη, σημειώνοντας την ανατροπή (65-66). Ο Άρης υπέστη τη 13η ήττα του και παρέμεινε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Τα δεκάλεπτα: 13-21, 36-37, 52-50, 65-66.
ΑΡΗΣ (Π. Γιαννάκης): Μάρας 2, Μποχωρίδης 5, Φλιώνης 3 (1), Τσαϊρέλης 16 (1), Πουλιανίτης 2, Χρηστίδης 1, Μούρτος 3 , Αθηναίου 18 (3), Ντουβιέ 3 (1), Μπελ 12.
ΠΑΟΚ (Ηλ. Παπαθεοδώρου): Πέτεγουεϊ 2, Χρυσικόπουλος 3 (1), Κουμπάλι 6, Κόνιαρης 5, Τσόχλας, Μαργαρίτης 6, Χαραλαμπόπουλος 16 (2), Κατσίβελης 3, Τζάκσον, Γκος 12 (2), Τζόουνς 7 (1), Ζάρας 6 (2).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός    38
Ολυμπιακός    34
Λαύριο    32
Προμηθέας Π.    31
ΑΕΚ    31
ΠΑΟΚ    30
Κολοσσός Ρ.    28
Κύμη    27
Ρέθυμνο    26
ΓΛ Φάρος    26
Κόροιβος    25
Άρης    25
Πανιώνιος    24
Τρίκαλα    22
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
24/3
Κολοσσός –ΠΑΟΚ
Ρέθυμνο-ΓΛ Φάρος
ΑΕΚ-Λαύριο
Άρης-Προμηθέας
25/3
Τρίκαλα-Παναθηναϊκός
Κύμη-Πανιώνιος
26/3
Κόροιβος-Ολυμπιακός

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass