Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΛΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ

Σταμάτησε στους «οκτώ»

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2015 7:50

Ο Τυρναβίτης Κώστας Γκόλτσιος αγωνίσθηκε χθες στο ταεκβοντό, στο πλαίσιο των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μπακού,στην κατηγορία +80κ. ξεκίνησε με νίκη επί του Βρετανού Μαχάμα Τσο με 10-5 στα σημεία, αλλά στα προημιτελικά έχασε και αποκλείστηκε από τον Κροάτη Βέντραν Γκόλετς με 11-15 σημεία. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Κροάτης δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό της κατηγορίας, δεν επέτρεψε στον Γκόλτσιο να βρεθεί στα ρεπεσάζ και να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Πάντως η συμμετοχή του αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για το νομό Λάρισας.

Με δραματικό τρόπο έχασε η εθνική υδατοσφαίρισης των Εφήβων το «εισιτήριο» για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αν και «γύρισε» από εις βάρος του διαφορά τριών γκολ, έχασε τελικά στον ημιτελικό από τη Σερβία με 13-12 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 7-7) και πλέον θα διεκδικήσει αύριο Κυριακή στις 4 μ.μ. το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Κροατία, που στον άλλο ημιτελικό έχασε 9-8 από την Ισπανία.

Από εκεί και πέρα, η ελληνική παρουσία δεν είχε να επιδείξει κάποια επιτυχία χθες, με εξαίρεση την Ευαγγελία Ψάρρα στην τοξοβολία, η οποία στο ατομικό γυναικών ήταν η μοναδική που νίκησε στον γύρο των "32" την Νατάσια Μπεκ από τη Δανία με 6-2 και προκρίθηκε. Αντίθετα, η Ανατολή Μάρθα Γκορίλα έχασε από την Ουκρανή Λίντια Σιτσενίκοβα με 6-2 και η Αριάδνη Χόρτη έχασε από την Ιταλίδα Ελενα Τονέτα με 6-2 κι έτσι αποκλείστηκαν.

Στο σύνθετο ατομικό της ρυθμικής γυμναστικής, η Βαρβάρα Φίλιου κατέλαβε την 14η θέση με 67.450 βαθμούς. Στο στεφάνι ήταν 20η με 15.450β., στην μπάλα ήταν 10η με 17.550β., στις κορίνες 12η με 16.950β. και στην κορδέλα 9η με 17.500β., οπότε μοιραία αποκλείστηκε από τους τελικούς αυτών των οργάνων.

Στις καταδύσεις και στον τελικό αγώνα των συγχρονισμένων από τραμπολίνο 3μ., ο Δημήτρης Μόλβαλης και ο Νίκος Μόλβαλης κατέλαβαν την 10η θέση με 237.75β.

Στη σκοποβολή και στο πιστόλι από 25μ., η Άννα Κορακάκη πήρε την 5η θέση στο πρώτο μέρος του προκριματικού με 290β. και συνεχίζει αύριο με στόχο την πρόκρισή της στα ημιτελικά.

Τέλος, στο μπιτς βόλεϊ οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνι γνώρισαν την πρώτη ήττα από τους Ιταλούς Ματέο και Πάολο Ινγκρόσο με 2-0 (15-21, 13-21) και έτσι πήραν τη 2η θέση στον όμιλό τους, οπότε οδηγήθηκαν σε αγώνα για τη φάση των "32", όπου αντιμετώπισαν τους Τσέχους Ρόμπερτ Κούφα και Γιαν Ντούμεκ, έχασαν 2-1 (22-24, 21-17, 14-16) και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass