ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ(2-2)

Πρώτα δείγματα Αντωνίου

*Στις 205.000 ευρώ τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά σε αναμονή εσόδων…

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2018 16:52
Ο Κριζμάν άλλαξε ρόλο... Ο Κριζμάν άλλαξε ρόλο...

Τα πρώτα δείγματα των αλλαγών που σκέφτεται να κάνει ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου φάνηκαν στο χθεσινό φιλικό που έδωσε η λαρισινή ομάδα στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό(2-2) και το πιο βασικό είναι η τακτική 3-5-2 που αρέσει στον νέο προπονητή και έδειξε ότι θέλει να την εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές

Ο Αντωνίου ξεκίνησε το παιχνίδι με τρία σέντερ μπακ τους Ζίζιτς, Μόρα και Γιοβάνοβιτς, πέντε μπροστά έχοντας δυο να παίζουν όλη την πλευρά αριστερά τον Μλαντένοβιτς και δεξιά τον Μασούρα, αμυντικό χαφ τον Φατιόν και πιο μπροστά στον Μιλοσάβλιεβιτς με τον Λαγό ενώ στην επίθεση είχε τους Κριζμάν με τον Ντέλετιτς.

Η ομάδα πίεζε ψηλά κυρίως με τον Ντέλετιτς και τον Κριζμάν ενώ ξεκίνησε το παιχνίδι από τον τερματοφύλακα.

Αυτά ήταν τα πρώτα στοιχεία που δείχνει να θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του ο Σωτήρης Αντωνίου.

Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλή η ΑΕΛ και το σκορ θα μπορούσε να ήταν 4-0 αλλά έμεινε στο «φτωχό» 1-0 με ένα γκολ του Ντέλετιτς στο 40' ενώ η ΑΕΛ είχε και δύο δοκάρια με τον Λαγό στο 25' και τον Κριζμάν στο 43'.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τον Καθάριο στο 57' και προηγήθηκε με 2-1 χάρη σε ένα τέρμα του Νίκα στο 62' που ξεσήκωσε τον μεγαλομέτοχο κ. Αλέξη Κούγια που φώναζε για οφσάιντ ενώ η ισοφάριση ήρθε με τον Θωμά Ναζλίδη στο 75' που δεν ξεχνάει ούτε στα φιλικά την τεχνική του σκοραρίσματος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Τριποτσέρης, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.

Η ενδεκάδα του β' μέρους: Σωτηρίου, Καραχάλιος, Τριποτσέρης, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Καλτσάς, Ομπιόρα, Καθάριος, Σαβαντογκό, Μπελγκαζουανί, Νίκας.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Μόρας (80' Καρατάσιος), Ζίζιτς (65' Γκόικοβιτς), Μασούρας (65' Μακρής), Μλαντένοβιτς (75' Λυκούργος), Λαγός, Φατιόν (75' Μπάλλας), Μιλοσάβλεβιτς (46' Ναζλίδης), Ντέλετιτς (82' Δερμιτζάκης), Κρίζμαν.

Δεν αγωνίστηκαν οι: Σαφαρίκας και Σουλούκος, ενώ εκτός ήταν επίσης οι Γκόλιας, Γουάλας, Περόνε, Γουάλας, Ρέντζας, Χούμπτσεφ, Αγκάνοβιτς και Λεοζίνιο λόγω τραυματισμών.

*Σήμερα όσοι έπαιξαν θα κάνουν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι θα γυμναστούν κανονικά. Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό ενώ από την Τρίτη επανέρχονται στις προπονήσεις στις οποίες δεν θα πάρουν μέρος οι τραυματίες Γουάλας και Αγκάνοβιτς.

205.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΧΡΕΗ

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι τώρα ανέρχονται σε 205.000 ευρώ και μάλιστα στη λαρισινή ΠΑΕ θεωρούν το νούμερο ιδιαίτερα ικανοποιητικό καθώς αναμένονται αρκετά έσοδα από το συνδρομητικό κανάλι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass