ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΔΙΓΕΝΗ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (1-1)

Ισοπαλία παραχώρησε ο Αχιλλέας

• Διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γκολ της τρικαλινής ομάδας στο 6’

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2018 20:21

Σε αγώνα για την 23η ημέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στον 4ο όμιλο, ο Αχιλλέας παραχώρησε ισοπαλία στον μαχητικό Διγενή Νεοχωρίου 1-1.


Το παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων και οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Βάιου Καλαντζή (Θεσσαλίας) καθώς ένα λάθος στο 6’, έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι.
Πρόκειται για τη φάση της επίτευξης του γκολ του Διγενή, όταν ο Μίχος εκτέλεσε το φάουλ ανάμεσα από τη μεγάλη περιοχή του Αχιλλέα και το κέντρο και ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων ήταν ακριβώς μπροστά του, παρεμποδίζοντας την εκτέλεση.
Τελικά ο Μίχος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στα πόδια του ποδοσφαιριστή του Διγενή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει εκ νέου φάουλ και κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή, αλλά να δείχνει «παίζεται» και στη συνέχεια της φάσης ο Σκόνδρας, με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους του Αχιλλέα, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να είναι εκνευρισμένοι και να χάσουν για περίπου ένα τέταρτο τη συγκέντρωσή τους.
Σε αυτό το διάστημα ο Διγενής δημιούργησε δύο καλές στιγμές με τον Κολοβό, με τον Χάμο όμως να σταματάει το πρώτο σουτ εντυπωσιακά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση η μπάλα πέρασε άουτ.
Εν συνεχεία ο Αχιλλέας ισορρόπησε την αναμέτρηση και έχασε την πρώτη του καλή στιγμή στο 25’, όταν το σουτ του Βούλγαρη πέρασε λίγο άουτ.
Στο 35’ οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν, όταν ο Νεμπεγλέρας έκανε όμορφη σέντρα από τα αριστερά, ο Αραπίτσας έπιασε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του Νεοχωρίου έδιωξε προς στιγμή την μπάλα όμως ο Αραπίτσας με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν ώστε να πετύχουν την ολική ανατροπή και έχασαν αρκετές ευκαιρίες.
Αρχικά στο 55’ ο Κουρούμαλος έκανε το δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα του Διγενή να μπλοκάρει την μπάλα.
Δέκα λεπτά αργότερα στο 65’, στην κεφαλιά του Κούλπα έπειτα από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αχιλλέα καταγράφηκε στο 73’ όταν ο Βούλγαρης έκανε όμορφη προσποίηση, επιχείρησε και το δυνατό σουτ όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας του Διγενή Ζαφείρης πετάχτηκε εντυπωσιακά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Πέντε λεπτά πριν το φινάλε στο 85’ έπειτα από κόντρες, η μπάλα κατέληξε στον Τλούπα, αυτός έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και έτσι παρέμεινε το 1-1 μέχρι τη λήξη του αγώνα.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Κατσανάκης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Καραγκούνης, Βούλγαρης (90’ Κομισόπουλος), Αραπίτσας.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Αχιλλέας Σαρακατσάνος): Ζαφείρης, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Νικόλαρος, Αετόπουλος, Τσαλάκου (90’ Ζήσης), Σκόνδρας (90’ Κακάλιας), Αμπαδιωτάκης, Τσικρικάς (70’ Κατσαμάγκας), Κολοβός (30’ λ.τ. Μεζίνι).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(23η αγωνιστική)
Μαρτίνο-Ρήγας Φεραίος    1-2
Ολυμπιακός Β.-Δίστομο    3-0
ΑΟ Σελλάνων-Αστέρας Ιτέας    1-0
Αχιλλέας Φ.-Νεοχώρι    1-1
ΓΣ Αλμυρού-Νίκη Βόλου    1-0
Θήβα-Βελούχι    3-1
*Ρεπό είχε ο ΝΠΣ Βόλος

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΝΠΣ Βόλος    56
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. ΓΣ Αλμυρού    39
3.Νίκη Βόλου    39
4. Αστέρας Ιτέας    35
5. Θήβα    33
6. Ολυμπιακός Β.    33
7. ΑΟ Σελλάνων    31
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8. Δίστομο    31
9. Ρήγας Φεραίος    28
10. Νεοχώρι    20
11. Αχιλλέας Φ.    20
12. Μαρτίνου    15
13.Βελούχι    6

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(24η-18/3-15:00):
Ολυμπιακός Β.- Μαρτίνο
Ρήγας Φεραίος - ΑΟ Σελλάνων
Αστέρας Ιτέας - Αχιλλέας Φ.
ΝΠΣ Βόλος - Αλμυρός
Νεοχώρι - Θήβα
Βελούχι - Νίκη Βόλου
*Ρεπό έχει ο Αμβρυσσέας Διστόμου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass