ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Χόρεψε ο Όλυμπος Γόννων

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2018 16:21

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Όλυμπος Γόννων, στη διάρκεια της οποίας έγινε και η κοπή της πίτας. Μέλη της δημοτικής αρχής Τεμπών, φίλοι της ομάδας και αρκετός κόσμος στήριξαν την εκδήλωση ενισχύοντας την προσπάθεια της διοίκησης.

Το "παρών" μεταξύ άλλων έδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή,  τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, υγεία, αθλητικές επιτυχίες και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχουν θέσει, θέτοντας παράλληλα τον εαυτό του αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης στη διάθεσή τους, σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Τον κ. Μανώλη συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γ. Ντόντος, Αθ. Καραναστάσης, Δ. Μαϊμάρης και Γ. Νικολάου, οι πρόεδροι των Τ.Κ. Γόννων, Ελάτειας και Ιτέας κ. Γ. Μπανιώρας,  Αντ. Γκανάτσιος και Γ. Βλαχοστέργιος αντίστοιχα, οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του, κ. Χρ. Πατσιατζής και Ι. Ζάρρας κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass