ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τροπαιούχος σε «νεκρό χρόνο» η Νέα Ιωνία

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2018 16:26

Με απίθανο γκολ της Στουγιαννίδου στην εκπνοή, η Νέα Ιωνία διατήρησε τον τίτλο της κυπελλούχου Ελλάδας στο γυναικείο χάντμπολ, επικρατώντας 21-20 του ΠΑΟΚ στον τελικό του final-4, που διεξήχθη στην Κοζάνη.

Η 22χρονη παίκτρια έκλεψε την μπάλα στην προσπάθεια του «Δικεφάλου» να βγει σε αντεπίθεση, είδε την τερματοφύλακα εκτός εστίας και με σουτ από το κέντρο χάρισε στην αθηναϊκή ομάδα το 5ο τρόπαιο της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να έχει καλύτερες επιλογές στην επίθεση, αλλά «σκόνταψε» στην εκπληκτική Μάγδα Κεπεσίδου, η οποία έκανε 24 επεμβάσεις (ποσοστό 56%) και αναδείχθηκε παμψηφεί MVP της διοργάνωσης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε 20-19 με πέναλτι της Τσιομπάνου, περίπου 3,5 λεπτά πριν τη λήξη, αλλά η Ζυγούρα ισοφάρισε και «έστησε» το σκηνικό για το... χιτσκοκικό φινάλε.

Ν. ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου-Σάσα Ζιβούλοβιτς): Κεπεσίδου, Φράγκου, Μίλασιτς 3, Παπανικολάου, Πάπα 7, Ζυγούρα 2, Μακρή, Ντανίλοβιτς 4, Βαφειάδου, Χρυσή, Διακογιάννη, Κοντοστέργιου, Σαραντάκου, Ζηνωνίδου, Χρονοπούλου 1, Στουγιαννίδου 4.

ΠΑΟΚ (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 2, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτσιου 1, Σελεμίδου, Ρόσκα, Μούρνου 4, Τζούρισιτς 1, Προκοπίδου, Νίκολιτς 3, Στοϊκόφσκα 2, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μάστακα 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass