ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Ο Ν. Ανδρέου στη Δήμητρα Γιάνν.

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2018 15:59

Ο Νίκος Ανδρέου είναι από χθες ο νέος τεχνικός της Δήμητρας Γιάννουλης.

Τρία 24ωρα από την παραίτηση του Βασίλη Μπακογιάννη ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό που έχει θητεύσει σε πολλές ομάδες του νομού καταγράφοντας σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο Νίκος Ανδρέου είχε ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στο «τιμόνι» του Φιλοκτήτη Μελιβοίας (στην Α1 ΕΠΣΛ) με τον οποίο ωστόσο έλυσε τη συνεργασία του.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. της Δήμητρας Γιάννουλης ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Νίκου Ανδρέου για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δήμητρας Γιάννουλης και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Επίσης ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Βασίλη Μπακογιάννη για το υπέροχο ταξίδι των δυόμισι τελευταίων ετών που προήρθε μέσα από την εργατικότητά του και την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αχιλλέα Μανάκα, βοηθό προπονητή τη φετινή χρονιά και ποδοσφαιριστή στην ομάδα για πάνω από 8 χρόνια, που κόσμησε με το ήθος του και την αγωνιστικότητα του τη Δήμητρα Γιάννουλης. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass