ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Hττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας

• Σταμάτησε το σερί νικών των «κυανόλευκων» στη Football League

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2018 22:42

Χωρίς να ικανοποιήσει ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα προχθές στο δημοτικό στάδιο Αγίων Αναργύρων της Άρτας από την ΑΕ Καραϊσκάκης, με σκορ 2-0.


Σταμάτησε έτσι το σερί νικών των «κυανόλευκων» στη Football League, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου(17η), όπου η λαρισινή ομάδα ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, έχει γενικά έως τώρα μια καλή παρουσία.
Η πρώτη φάση του αγώνα σημειώθηκε μόλις στο 3' για τον Απόλλωνα Λάρισας όταν ο Καρακατσάνης έκανε το σουτ με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ, με τους Αρτινούς να απαντούν στις ευκαιρίες στο 9' όταν ο Κυριάκης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Λουκίνα που βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Παϊτέρη, όμως ο τελευταίος απέκρουσε την μπάλα.
Ένα λεπτό αργότερα στο 10' η ΑΕ Καραϊσκάκης απείλησε εκ νέου με τον Λουκίνα που έπιασε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μπεκατώρου όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 14' , αλλά ο Μέλκας απέκρουσε ωραία στη γωνία του την εκτέλεση φάουλ του Κανούλα.
Στο 21' πάντως με κεφαλιά ο Λουκίνας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη(1-0). Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ανδρέου στον Χούσο, με τον ρέφερι Παπαδόπουλο να είναι κοντά στη φάση και να θεωρεί πως δεν υπήρχε παράβαση.
Η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε κοντά στο 2-0 στο 44' όταν ο Μακρής με κάθετη μπαλιά επιχείρησε να βρει τον Κυριάκη, όμως ο Παϊτέρης βγήκε έγκαιρα και έδιωξε την μπάλα η οποία έφτασε στον Χούσο που πλάσαρε, αλλά πάνω στη γραμμή ο Ανδρέου σαν από μηχανής Θεός απέτρεψε ένα βέβαιο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53' ο Χατζής έκανε τη σέντρα και ο Τσιλούλης με κεφαλιά είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ πρώτη καλή φάση και για την ομάδα του Καραϊσκάκη σημειώθηκε τέσσερα λεπτά αργότερα στο 57’, όταν το διαγώνιο σουτ του Κυριάκη μπλόκαρε ο Παϊτέρης.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Λουκίνας με σουτ προσπάθησε για το 2-0, όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Παϊτέρη. Στο 69' ο Απόλλωνας απείλησε με το 1-1 όμως το μακρινό σουτ του Μαυριά έδιωξε ο Μέλκας, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να έχει σημαντική ευκαιρία στο 75' όταν σε σουτ του Μακρίδη ο Παϊτέρης απέκρουσε με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του.
Τελικά στο 81' κρίθηκε το ματς όταν ο Δημητριάδης έβγαλε τη σέντρα για τον Μακρίδη, ο οποίος πάσαρε στον Χούσο που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη πετυχαίνοντας το τελικό 2-0.
Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκούπρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαδόπουλος από την Ένωση Αχαΐας, που είχε συνεργάτες τους κ. Οικονόμου(Αχαΐας), Σκορδίλη (Κέρκυρας).
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Χούσος (78' Ρανγκέλοφ), Μακρής, Ψιάνος (71' Κόλινς), Δημητριάδης, Κυριάκης (59' Μακρίδης), Λουκίνας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Ιβανίδης (46' Σουλίδης), Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης (72' Γαρυφαλόπουλος), Κανούλας, Καρακατσάνης.
ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ
Τους 45 βαθμούς έφτασε έπειτα από 17 αγωνιστικές στη Football League ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Κλ. Βικελίδης» και με 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες παραμένει πρώτη και η μοναδική αήττητη.
Η διαφορά της, μάλιστα, από την τρίτη Παναχαϊκή αυξήθηκε στους οκτώ βαθμούς. Το πρώτο μέρος κόντρα στην Αναγέννηση έληξε χωρίς γκολ, αλλά όλα έγιναν πιο εύκολα με το τέρμα του Ούγκο Σόουζα στο 47'. Ο Πλατέλλας με πέναλτι έκανε το 2-0 και το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μιλούνοβιτς, που έκανε το 3-0 στο 92'.
Η Δόξα Δράμας θυμήθηκε να επικρατήσει στην έδρα της (3-1 τον Πανσερραϊκό). Ήταν 26 Νοεμβρίου όταν νίκησε 4-0 εντός έδρας τον Εργοτέλη. Από τότε μέχρι και προχθές οι «μαυραετοί» αγνοούσαν το τρίποντο μπροστά στο κοινό τους, αν εξαιρεθεί αυτό στα χαρτιά με τον Αχαρναϊκό. Είχαν μεσολαβήσει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες.
Τα Τρίκαλα πέρασαν νικηφόρα από το Ηράκλειο. Με γκολ του Σαχινίδη στο 1' και του Γιαννιτσάνη στο 92', κατέκτησαν το τρίποντο απέναντι στον Εργοτέλη (0-2). Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους Θεσσαλούς μετά το 1-0 απέναντι στην Καλλιθέα. Ο Εργοτέλης έκλεισε τον πρώτο γύρο κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι παίκτες της Βέροιας μπορεί να έδωσαν τελεσίγραφο και να ανέφεραν πως αν μέχρι την Τετάρτη δεν δοθεί οικονομική λύση θα τα «βροντήξουν», αλλά κόντρα στον Παναιγιάλειο τα κατάφεραν περίφημα. Μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2' από τον Ρώσο Αγιούποφ, αλλά τελικά επικράτησαν με τέρματα των Δαμιανάκη (30'), Μπλέτσα (59') και Γραμματίκα (αυτ. 75'). Τελευταία επικράτηση για την ομάδα της Ημαθίας, από την οποία προ ημερών αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί λόγω οφειλών στον Αντόνιο Τομάς Γκονθάλεθ, ήταν κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 στις 17 Δεκεμβρίου 2017.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Παναχαϊκή - Αιγινιακός    0-1
(25' Σοφιάνης)
Σπάρτη - ΟΦΗ    0-3
(20' Μαχαίρας, 60' & 82' Μάνος)
Αχαρναϊκός - Απόλλων Πόντου    0-3 (α.α.)
ΑΕ Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας    2-0
(21' Λουκίνας, 81' Χούσος)
Εργοτέλης - Τρίκαλα    0-2
(1' Σαχινίδης, 92' Γιαννιτσάνης)
Βέροια - Παναιγιάλειος    3-1
(30' Δαμιανάκης, 59' Μπλέτσας, 75' αυτ. Γραμματίκας - 2' Αγιούποφ)
Άρης - Αναγέννηση Καρδίτσας    3-0
(47' Σόουζα, 63' πεν. Πλατέλλας, 92' Μιλούνοβιτς)
Δόξα Δράμας - Πανσερραϊκός    3-1
(55', 56' Κάσες, 92' Κουσκουνάς - 78' Ρούτσης)
ΣΗΜΕΡΑ
ΑΟΧ Κισσαμικός - Καλλιθέα (15.30)Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Άρης    45
2. ΟΦΗ    39
...............................................
3. Παναχαϊκή    37
4. Τρίκαλα    30
5. Δόξα Δράμας    27
6. ΑΟΧ Κισσαμικός    27    
7. ΑΕ Καραϊσκάκης    25
8. Σπάρτη    25
9. Απόλλων Λάρισας    25
10. Αιγινιακός    22
11. Απόλλων Πόντου    22
12. Αν. Καρδίτσας    21
................................................
13. Εργοτέλης    16
14. Βέροια    14    
15. Καλλιθέα    13
16. Παναιγιάλειος    13
17. Πανσερραϊκός    13
18. Αχαρναϊκός    -51
* Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχει δύο ματς λιγότερα και η Βέροια με την Καλλιθέα από ένα ματς.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18η)
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου
Τρίκαλα - Παναχαϊκή (15:00 ΕΡΤ-3, Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων)
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου
Απόλλων Πόντου - Βέροια (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)
Αιγινιακός - Άρης (15:00 ΕΡΤ WEB TV, «Γ. Παραλυκίδης»)
Παναγιάλειος - Σπάρτη (15:00, Δημοτικό Στάδιο Αιγίου)
Αναγέννηση Κ. - Δόξα Δράμας (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
ΟΦΗ - Πανσερραϊκός (15:00 ΕΡΤ-3, «Θ. Βαρδινογιάννης»)
Απόλλων Λ.- Αχαρναϊκός 3-0 α.α.
Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
ΑΕ Καραϊσκάκης – Α.Ο.Χ.Κισσαμικός (14:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)
Καλλιθέα - Εργοτέλης (15:00, Δημ. «Γρ. Λαμπράκης»)

Επιμέλεια: Χρ. Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass