ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΛ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Αποκριές με λαρισινό ντέρμπι

* Επιστρέφουν Κόμματος και Τριανταφύλλου στον Ερμή * Εκτός ο Κατσαρές, αμφίβολος ο Σαριμπαλίδης στην ΑΕΛ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2018 22:18

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αντίστροφη μέτρηση για το λαρισινό ντέρμπι της Α2 Εθνικής άρχισε. Το προσεχές Σάββατο ο Ερμής Αγιάς θα φιλοξενήσει (17:00) την ΑΕΛ σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες (υπενθυμίζεται ότι στο ματς του α’ γύρου η ΑΕΛ είχε κερδίσει στο κλειστό της Νεάπολης με 88-75 και ήταν η δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τους «βυσσινί» τότε).

Οι δύο εκπρόσωποι του νομού διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία πολύ δύσκολη χρονικά συγκυρία (βρίσκονται στη χαμηλότερη θέση από τη μέχρι τώρα πορεία τους στην κατηγορία) και θέλουν διακαώς τη νίκη. Το στοιχείο αυτό σε συνάρτηση με το ότι τα τοπικά ντέρμπι παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες και κρύβουν παγίδες, αφού συνήθως δεν υπάρχει ισχυρός και αδύνατος, ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη.
Ο Ερμής Αγιάς θέλει να κλείσει την παρένθεση των τεσσάρων αρνητικών αποτελεσμάτων και να επιβεβαιώσει, όπως στον α’ γύρο της διοργάνωσης, ότι η έδρα είναι το δυνατό του σημείο. Η νίκη δεν θα έχει μόνο βαθμολογικό όφελος, αφού μετά την ήττα στο Μαρούσι και σε συνάρτηση με τον μηδενισμό από το ματς με τον Χολαργό, οι «κυανόλευκοι» υποχώρησαν στην επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ, αλλά θα επιδράσει θετικά και στη ψυχολογία των παικτών.
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την ΑΕΛ, που στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, αν και έφτασε στην πηγή, κάποια σοβαρά διαιτητικά λάθη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν της επέτρεψαν να πιει νερό. Για τους «βυσσινί» κάθε παιχνίδι είναι τελικός, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπερ σημαίνει ότι η προσπάθειά τους επικεντρώνεται στο να αποφευχθεί ο απευθείας υποβιβασμός και να διεκδικήσει η ομάδα την είσοδό της στα πλέι άουτ, όπου θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την σωτηρία.
Στο στρατόπεδο της Αγιάς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών με τον τεχνικό Γρηγόρη Γιασάρη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η επιστροφή του φυσικού αρχηγού και ηγέτη της ομάδας Νέστορα Κόμματου, καθώς και του Λεωνίδα Τριανταφύλλου (η απουσία των οποίων στο Μαρούσι ήταν η βασική αιτία της ήττας) θα δώσει διαφορετικό αέρα στους «κυανόλευκους», που ποντάρουν σε ένα ακόμα παιχνίδι στη στήριξη του κόσμου.
Από την άλλη πλευρά τα προβλήματα όχι απλά συνεχίσουν να υφίστανται για τον τεχνικό της ΑΕΛ, Χρήστο Χασανίδη, αλλά αυξάνονται. Εκτός του Χρήστου Γκογκίδη που θα χάσει ένα ακόμα παιχνίδι, εκτός αγωνιστικής δράσης τέθηκε και ο Νίκος Κατσαρές, που τραυματίστηκε στον δικέφαλο στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό και δεν θα αγωνιστεί στην Αγιά. Ο Νίκος Καμάρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον καρπό και συμμετέχει χαλαρά στις προπονήσεις, ενώ ο Κώστας Σαριμπαλίδης δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού στη μέση και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη στο λαρισινό ντέρμπι του Σαββάτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass