ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβιώνει το All Star Game

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2018 15:15

Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το All Star Game, αναβιώνει 4 χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωσή του, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου, στην Πάτρα. Το κλειστό «Δ. Τόφαλος» είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ελίτ των Ελλήνων και ξένων αθλητών της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, που θα προσφέρουν υψηλό θέαμα στους φιλάθλους σήμερα (18:00), στο 22ο κατά σειρά All Star Game.

Το φίλαθλο κοινό της Πάτρας θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τους μεγαλύτερους εν ενεργεία Έλληνες παίκτες (Σπανούλης, Καλάθης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παππάς, Αντετοκούνμπο), αλλά και την «αφρόκρεμα» των ξένων παικτών που αγωνίζονται στην Α1 τη σεζόν 2017-18 (Γκιστ, Ρίβερς, Στρέλνιεκς, ΜακΛίν, Μιλουτίνοβ, Σίνγκλετον) ανάμεσα σε άλλους. Προπονητές στην ομάδα των Ελλήνων θα είναι οι Τσάβι Πασκουάλ (Παναθηναϊκός) και Hλίας Παπαθεοδώρου (ΠΑΟΚ). Οδηγίες στην ομάδα των Ξένων θα δίνουν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός) και Παναγιώτης Γιαννάκης (Άρης).

Λόγω μικροτραυματισμών τη θέση των Θανάση Αντετοκούνμπο, Κένι Γκάμπριελ του Παναθηναϊκού, Μακένζι Μουρ του Λαυρίου στον διαγωνισμό των καρφωμάτων του All Star Game της Κυριακής θα πάρουν οι Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα, Τζαχίν Κάρσον του Κοροίβου και Αντουέιν Ουίγγινς του Λαυρίου. Ο Αντετοκούνμπο και ο Μουρ θα αγωνιστούν κανονικά στην αναμέτρηση Greek Stars – World Stars.

Οι συνθέσεις των ομάδων του All Star Game 2018:

GREEK STARS: Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας) , Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός) , Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Καββαδάς (AEK), Ιαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Τσάβι Πασκουάλ (Παναθηναϊκός), Hλίας Παπαθεοδώρου (ΠΑΟΚ) MANAGERS: Τέλης Ζουρνατζίδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Καρβέλας

WORLD STARS: Θάντους ΜακΦάντεν (Κύμη), Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο Cretan Kings), Μάνι Χάρις (ΑΕΚ), Λάνγκστον Χολ (Προμηθέας), Γιάνις Στρέλνιεκς (Ολυμπιακός), Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), Μακένζι Μουρ (Λαύριο), Κρις Σίνγκλετον (Παναθηναϊκός), Κέι Σι Ρίβερς (Παναθηναϊκός), Μίλαν Μιλόσεβιτς (Προμηθέας), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός), Τζαμέλ ΜακΛίν (Ολυμπιακός)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Γιαννάκης (Άρης)

MANAGERS: Γιώργος Χήνας (ΑΕΚ), Μάρκος Κολώκας (Πανιώνιος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass